• פותח/ת השרשור RoniY
  • פורסם בתאריך

RoniY

משתמש מתחיל
45
3
נק' מוניטין:
3
45
3
שבת שלום רציתי לדעת איך התוכנית שבניתי מתאמן מתחיל בחיטוב 3 פעמים בשבוע + ארובי 30 דקות
חזה
בנץ פרס 4X10
דאמבל פרס 4X10

גב
בנט אובר רוא 4X10
מסור 4X10
פולי עלייון 4X10

כתפיים
מילטרי פרס 4X10
דאמבלים בישיבה 4X10

יד קדמיתי
ביספ קורל 4X10
פטישים 4X10

יד אחורית
סקול קרושר 4X10
מכונה V בר 4X10

רגליים
סקואט 4X10
דחיקה 4X10
לאנג'ים 4X10

בטן
שיפוע שלילי מקס
ועד תרגיל לא משנה כלכך

אני יודע שאין מתח ו מקבילים אני לא מצליח לעלות..

לא תצליח להחזיק מעמד אם תכנית כזאת,

קודם כל בfbw עושים מקסימום 2 תרגילים לשריר, עדיף אחד ואם לא מרגישים שזה מספיק אז אפשר להוסיף סטים או תרגיל

דבר שני למה הכל 4 סטים של 10 ?

ולמה בחזה אתה עושה אותו תרגיל פעמיים רק מחליף לדאמבלים

עדיף לך לקחת משהו מהפורטל ולשחק איתו לפי איך שאתה מרגיש

אבל לא להגזים.

עמוס רצח, ומיותר לחלוטין. תעשה סקוואט+לחיצה+משיכה, הכל לשלושה סטים של חמש במשקלים מקסימליים, ואת שאר הזמן תקדיש למטקונים או להליכון (או לשניהם).

שבת שלום רציתי לדעת איך התוכנית שבניתי מתאמן מתחיל בחיטוב 3 פעמים בשבוע + ארובי 30 דקות
חזה
בנץ פרס 4X10
דאמבל פרס 4X10

גב
בנט אובר רוא 4X10
מסור 4X10
פולי עלייון 4X10

כתפיים
מילטרי פרס 4X10
דאמבלים בישיבה 4X10

יד קדמיתי
ביספ קורל 4X10
פטישים 4X10

יד אחורית
סקול קרושר 4X10
מכונה V בר 4X10

רגליים
סקואט 4X10
דחיקה 4X10
לאנג'ים 4X10

בטן
שיפוע שלילי מקס
ועד תרגיל לא משנה כלכך

אני יודע שאין מתח ו מקבילים אני לא מצליח לעלות..

אוקיי אז אם נתעלם מהעובדה שכל התרגילים 4X10 בצורה די חסרת טעם...
כמות הסטים לחזה זהה ליד אחורית וקדמית?
יש סיבה לעשות בחזה וכתפיים את אותו תרגיל פעמיים?פעם אחת מוט פעם אחת בדאמבלים?(ובישיבה שזה חסר טעם לך)
אין דדליפט?ותעבוד על מתח ומקבילים...
יש לך תכניות FBW מוכנות עם פחות עומס שיביאו תוצאות,השמועה אומרת שיש תכנית שנוצרה על ידי @stitch ...🙄

• פותח/ת השרשור
צר לי, אבל התוכנית גרועה.

קח את אחת ה FBW שנמצאות בפורטל.
עדיף לך.
יש סיבה לעשות בחזה וכתפיים את אותו תרגיל פעמיים?פעם אחת מוט פעם אחת בדאמבלים?(ובישיבה שזה חסר טעם לך)
יש לך תכניות FBW מוכנות עם פחות עומס שיביאו תוצאות,השמועה אומרת שיש תכנית שנוצרה על ידי @stitch ...🙄
עמוס רצח, ומיותר לחלוטין. תעשה סקוואט+לחיצה+משיכה, הכל לשלושה סטים של חמש במשקלים מקסימליים, ואת שאר הזמן תקדיש למטקונים או להליכון (או לשניהם).
לא תצליח להחזיק מעמד אם תכנית כזאת,

קודם כל בfbw עושים מקסימום 2 תרגילים לשריר, עדיף אחד ואם לא מרגישים שזה מספיק אז אפשר להוסיף סטים או תרגיל

דבר שני למה הכל 4 סטים של 10 ?

ולמה בחזה אתה עושה אותו תרגיל פעמיים רק מחליף לדאמבלים

עדיף לך לקחת משהו מהפורטל ולשחק איתו לפי איך שאתה מרגיש

אבל לא להגזים.
תודה מזל ששאלתי ודווקא הייתי עושה את התוכנית הזאות בסבבה איפה אני יכול למצא את כל התוכנית ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קשה לי לדמיין איך התוכנית הזאת תיקח פחות מ4 וחצי שעות 😲
כן הייתי עושה כמעט שעתיים כולל 30 דקות ארובי עם מנוחה של 60 שניות בין חזרה לבין סט אני מבולבל רצח נתקעתי בלי תפריט ובלי תוכנית סעמק!

כן הייתי עושה כמעט שעתיים כולל 30 דקות ארובי עם מנוחה של 60 שניות בין חזרה לבין סט אני מבולבל רצח נתקעתי בלי תפריט ובלי תוכנית סעמק!
כמו שאמרו לך, קח תוכנית מוכנה מהפורטל, לגבי תפריט תזונה לא חסר מדריכים שילמדו אותך איך להכין אחד

• פותח/ת השרשור
תודה דילמה בין AB ל FBW והחזרות והסטים זה היה לי דיי קל ואני לא ירגיש שאני "הורג את השריר" יש אפשרות לעלות סטים וחזרות במידה ואני יכול כמובן משקלי עבודה גבוהים
עדיף שבמקום להעלות חזרות וסטים תעלה משקלי עבודה. הרבה יותר יעיל להוסיף משקל מהאשר לעשות הרבה סטים עם משקל נמוך. ואין לך מה להתלבט אתה תראה תוצאות גם מAB וגם מFBW תעשה מה שאתה אוהב יותר. אני לדוגמא שונא FBW אז אם הייתי עושה את הבחירה לעצמי הייתי לוקח AB

• פותח/ת השרשור
עדיף שבמקום להעלות חזרות וסטים תעלה משקלי עבודה. הרבה יותר יעיל להוסיף משקל מהאשר לעשות הרבה סטים עם משקל נמוך. ואין לך מה להתלבט אתה תראה תוצאות גם מAB וגם מFBW תעשה מה שאתה אוהב יותר. אני לדוגמא שונא FBW אז אם הייתי עושה את הבחירה לעצמי הייתי לוקח AB
סבבה אני ילך על AB אבל הקטע שהוא אני עושה משקלי עובדה גבוהים + חזרות וסטים זה לא כלכך גומר אותי עדיין יש לי עדיין כוח לעשות עוד אני אומר לך מנסיון תראה את התוכנית שעשיתי עד עכשיו ואני עולה במשקלי עבודה כל שבוע כמעט ובקשר לתוכנית SS היא מתאימה יותר ל מסה?

סבבה אני ילך על AB אבל הקטע שהוא אני עושה משקלי עובדה גבוהים + חזרות וסטים זה לא כלכך גומר אותי עדיין יש לי עדיין כוח לעשות עוד אני אומר לך מנסיון תראה את התוכנית שעשיתי עד עכשיו ואני עולה במשקלי עבודה כל שבוע כמעט ובקשר לתוכנית SS היא מתאימה יותר ל מסה?
אם יש לך כוח לעשות עוד זה אומר שלא עבדת מספיק קשה בסטים הקודמים. תוסיף עוד משקל עבודה אני בטוח שהמשקלים שלך הם לא כל כך גבוהים אם אתה יכול לעשות עוד, תעבוד יותר קשה וזה יהיה יותר יעיל מלהוסיף עוד סטים.
במצב שלך תוכנית SS תתאים גם למסה וגם לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך כוח לעשות עוד זה אומר שלא עבדת מספיק קשה בסטים הקודמים. תוסיף עוד משקל עבודה אני בטוח שהמשקלים שלך הם לא כל כך גבוהים אם אתה יכול לעשות עוד, תעבוד יותר קשה וזה יהיה יותר יעיל מלהוסיף עוד סטים.
במצב שלך תוכנית SS תתאים גם למסה וגם לחיטוב.
ואו תודה רבה אחי אין הבדל בתוצאות בין AB ל SS חוץ מכוח אני מתכון חיטוב יותר טוב??

ואו תודה רבה אחי אין הבדל בתוצאות בין AB ל SS חוץ מכוח אני מתכון חיטוב יותר טוב??
חיטוב נקבע במטבח לא במכון. ההבדל בין AB לSS הוא בסוג האימונים ובמטרה שלו. בSS אתה כנראה תתחזק יותר כי תעבוד על תרגילי בסיס בעיקר ובAB אתה תתן קצת בידוד לשרירים קטנים שיכול להועיל לך גם כן (אפשר להוסיף את הבידוד גם בSS). אם לשלב בAB את כל תרגילי הבסיס בצורה טובה ולא להגזים עם הבידוד אז כמעט ולא יהיה הבדל בין התוכניות מבחינת התוצאות שתשיג.

• פותח/ת השרשור
חיטוב נקבע במטבח לא במכון. ההבדל בין AB לSS הוא בסוג האימונים ובמטרה שלו. בSS אתה כנראה תתחזק יותר כי תעבוד על תרגילי בסיס בעיקר ובAB אתה תתן קצת בידוד לשרירים קטנים שיכול להועיל לך גם כן (אפשר להוסיף את הבידוד גם בSS). אם לשלב בAB את כל תרגילי הבסיס בצורה טובה ולא להגזים עם הבידוד אז כמעט ולא יהיה הבדל בין התוכניות מבחינת התוצאות שתשיג.
טוב תודה אני יתחיל עם AB בכאל זאות אני דיי מתחיל אני יסתבך עם ה SS
סליחה על החפירה אבל מה כדאי למתחיל 3 פעמים או 4 או שאין קשר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית