הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בברך, תדירות סקוואט כבד

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
התכנית שלי כרגע היא:
A -
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
בנט אובר רואו 3X5
מקבילים עם משקל 2X8
צ'ין אפס עם משקל 2X8

B -
סקוואט 3X5
דדליפט 1X5
פרס 3X5
בנץ' באחיזה צרה 2X8
קורלז במוט 2X8

שלושה אימונים בשבוע, ראשון, שלישי וחמישי.
עלייה במשקל הסקוואט כל אימון B (אימון A חוזר על אותו משקל) עלייה של שאר המורכבים 2.5 כל אימון.
לאחרונה התחילו לי מעין כאבים עמומים בברך. הרגשה לא ברורה שהיא לא ממש כאב אבל זה מרגיש כמו התחלה של משהו.
האם יכול להיות ששלוש פעמים סקוואט כבד בשבוע יוצר כאן את העומס? יש צורך לשנות משהו?
ראוי לציין שאני בחיטוב ולכן העלייה במשקלים די אטית.

כן, 3 פעמים סקוואט כבד בשבוע זה מוגזם לדעתי, במיוחד בחיטוב. תוריד לסקוואט כבד פעמיים בשבוע ופעם אחת סקוואט בעצימות בינונית עם 70% ממקסימום RM5
זאת לא חייבת להיות דווקא הסיבה לכאבי ברכיים אתה בטוח שהטכניקה שלך בסדר?

• פותח/ת השרשור
כן, 3 פעמים סקוואט כבד בשבוע זה מוגזם לדעתי, במיוחד בחיטוב. תוריד לסקוואט כבד פעמיים בשבוע ופעם אחת סקוואט בעצימות בינונית עם 70% ממקסימום RM5
זאת לא חייבת להיות דווקא הסיבה לכאבי ברכיים אתה בטוח שהטכניקה שלך בסדר?
איפה אמקם את הסקוואט בעצימות בינונית? באימון A? או בלי קשר לאימון עצמו, פשוט כל יום שלישי (אמצע השבוע) להחליף את הסקוואט הכבד בסקוואט בינוני?

איפה אמקם את הסקוואט בעצימות בינונית? באימון A? או בלי קשר לאימון עצמו, פשוט כל יום שלישי (אמצע השבוע) להחליף את הסקוואט הכבד בסקוואט בינוני?
ממליץ לך לעשות את זה כמו בלינארית, למקם את הסקוואט הבינוני באימון שנופל לך על יום שלישי/רביעי (האימון שבאמצע שבוע)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית