עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח עזוב עכשיו תחיטוב מדבר על המסה ולא על החיטוב שאחרי מסה ... רק במסה עצמה אני אראה יותר טוב ?זהו ... והימים שאני יכול להגחע לחדכ לא בעיתים לתוכניץ ?שני שלישי שישי שבתאתה חושש מכלום וטוחן מים.
במסה תעלה בשומן ובשריר,תתחיל בFBW,הא"ש שלך לא רלוונטי כי אם תתחיל חיטוב תסיים במשקל 50,ראית אי פעם גבר בוגר בריא במשקל הזה?כי אני לא.במיוחד לא מישהו שבגובה שלך.
מסה וזהו.
חחח עזוב עכשיו תחיטוב מדבר על המסה ולא על החיטוב שאחרי מסה ... רק במסה עצמה אני אראה יותר טוב ?זהו ... והימים שאני יכול להגחע לחדכ לא בעיתים לתוכניץ ?שני שלישי שישי שבת
אני יכול להתאמץ לימים כמו ראשון שלישי חמידי שבת שני רביעי שישי ראשון וכו .. זה בסדר ?אם אלו הימים אז לך על תכנית כמו AB,בFBW אתה חייב יום מנוחה בין אימון לאימון.
אני יכול להתאמץ לימים כמו ראשון שלישי חמידי שבת שני רביעי שישי ראשון וכו .. זה בסדר ?
זה משנה מה לבחור ?fbw לא הכי טוב בשבילי ?ומה שקשמתי למעלנ זה טוה ?זה יוצא 4 בשבוע 1 ו 3 בשבוע שני וככה הלאה ..בוא תחליט קודם מה אתה מעדיף לעשות?FBW או AB?
FBW מחייב 3 פעמים בשבוע אז תבוא ראשון-שלישי-חמישי או שני-רביעי-שישי(אפשר לשחק עם זה איך שרוצים אבל לא אימון יום אחרי יום)
AB מומלץ ל4 פעמים בשבוע כאשר כל קבוצת שריר מקבלת מנוחה של יום/יומיים בין אימון לאימון לדוגמה ABXABXX או XABXABX וכדומה...(A זה אימון A,וB זה אימון B בזמן שX מייצג יום מנוחה.)
זה משנה מה לבחור ?fbw לא הכי טוב בשבילי ?ומה שקשמתי למעלנ זה טוה ?זה יוצא 4 בשבוע 1 ו 3 בשבוע שני וככה הלאה ..
ואם אני אעשה ראשון שלישי חמישי שבתFBW זה 3 פעמים בשבוע,אין צורך ב4.
אם אתה רוצה יותר נפח לך על AB.
אני אישית מעדיף FBW ואני ממליץ לך על זה על מנת לתרגל טכניקה אבל אתה יכול לעשות גם AB
אני מצטער על החפירות פשוט אני מת להבין ... עוד כמה ימים אני ארשם ליעוץ אישי ולמכון נרשמתי ומחר ישלי אימון ואני לא רוצה סתם להתאמן בלי תועלת ובלי ידע .. נגיד עם תוכנית לא טובה וכוצא מהפורום ותתחיל להתאמן.
לא גדלים ולא מתחטבים מחפירות.
אני מצטער על החפירות פשוט אני מת להבין ... עוד כמה ימים אני ארשם ליעוץ אישי ולמכון נרשמתי ומחר ישלי אימון ואני לא רוצה סתם להתאמן בלי תועלת ובלי ידע .. נגיד עם תוכנית לא טובה וכו
זה בסדר בימים האלה ? FBW או בעיהFBW זה 3 פעמים בשבוע,אין צורך ב4.
אם אתה רוצה יותר נפח לך על AB.
אני אישית מעדיף FBW ואני ממליץ לך על זה על מנת לתרגל טכניקה אבל אתה יכול לעשות גם AB
תתחיל להתאמן ולאכול.זה בסדר בימים האלה ? FBW או בעיה
השאלה עכשיו היא על אימונים .. ושווה לקנות איזה אבקת חלבון טובהתתחיל להתאמן ולאכול.
אתה סתם שורף קלוריות יקרות בזמן ההקלדה כאן.
השאלה עכשיו היא על אימונים .. ושווה לקנות איזה אבקת חלבון טובה
שאלתי אם התוכנית שהראתי לך ה FBW אני אוכל לעשות את זה בימים כמו שני שלישי שישי שבת ?אני עדיין לא מבין איזו שאלה על האימונים?עונים לך כל פעם ואתה שואל את אותה שאלה.
FBW-3 פעמים,לא יותר.
AB-4 פעמים,אפשר גם 3 אם אין זמן.
שאלתי אם התוכנית שהראתי לך ה FBW אני אוכל לעשות את זה בימים כמו שני שלישי שישי שבת ?
או שני רביעי שישי ראשון וכו ..
https://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/ מה אתה אומר על ש AB הראשונה שם ?ואני שואל אותך מה רע לך ב3 פעמים בשבוע נטו ולא פעם 3 פעם 4?