הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הורדת מוט בצורה בטוחה בהרמות אולימפיות.

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
בחדרי כושר סטנדרטים אין אפשרות להפיל את המוט לרצפה לאחר powercleans, c&j, snatch, וכו'. במספר הפעמים שכן ביצעתי powercleans או front squats ללא ראק, הרגשתי שאני יוצר הרבה עומס בניסיון להוריד את המוט חזרה לגובה הירכיים. נתקלתי בסרטון קצר שמדגים הורדה בטוחה למי שזה רלוונטי לו:

אם למישהו יש טיפים נוספים, אשמח אם ישתף.

תודה נראה טוב 😃
אני אישית ויתרתי על הפואר קלין, טכניקה מסובכת מדי בשבילי. אגב למה אתה מבצע פרונט סקואט בלי ראק?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כי אין לי. בק סקוואט אני עושה בעזרת המקבילים אבל לא נוח להיכנס שם גם לפרונט.

• פותח/ת השרשור
יש חדרי כושר שלא אוהבים את ההשפעה של גרביטציה כשמישהו מפיל את המוט שלו מגובה כתפיים כשיש עליו משקל גבוה. במקומות בלי גרביטציה עוד לא התאמנתי אבל אני די בטוח שזה יהיה חסר טעם.

לא מבין למה אין אפשרות להפיל...
אין גרביטציה?
תשקיע מספיק זמן באס.אס...
תאכלאף אחד לא ידבר איתך....

כנראה מהסיבה הזו:

וברצינות, יש לא מעט סיבות:
  1. בחד"כ שלו לא אוהבים את זה (רעש, מפחיד, לא בטיחותי וכו')
  2. אין מקום (ע"ע הסירטון)
  3. הציוד לא מתאים (פלטות ברזל, לא מצופות בגומי)

• פותח/ת השרשור
אצלי הפלטות מברזל ואפילו הרעש שאני משחיל אותן על המוט מפריע לסובבים בחד"כ.

תוסיפו לזה חדרי כושר כמו שלי עם מוטות כ"כ זולים שלא שורדים דדליפט שמונח בעדינות על הרצפה. אז זריקה אחרי סנאץ'?
שרוולים, שרוולים עפים בכל מקום

ברצינות -
אני שונא לזרוק, אפילו דאמבלים... תמיד שנאתי...
אממה... קואוץ' מייק, הידוע לשימצה, שכנע אותי לזרוק בדדליפט...
באנגליה, כל פעם שהתאמנו במכוני קרוספיט, הכיף הכי גדול שלי , בסט האחרון של הסקאוט, עלייה אחרונה, דחאלה קטנה עם הכתפיים, ומאתיים פלוס קילו נופלים על הרצפה.... איזה כיף....

תוריד לאט כמו שעשו פעם לפני שהיו פלטות באמפר לא מזמן נתקלתי במאמר שדיבר על כך שפעם למניפים היה גוף יותר יפה מאשר למניפים היום וסביר להניח שזה בגלל ההורדה

• פותח/ת השרשור
תוריד לאט כמו שעשו פעם לפני שהיו פלטות באמפר לא מזמן נתקלתי במאמר
שדיבר על כך שפעם למניפים היה גוף יותר יפה מאשר למניפים היום וסביר להניח שזה בגלל ההורדה
קצת קשה לי להוריד 80 קילו מהכתף בעזרת הבייספס.

מי דיבר על המכון שלך? אמרת שאתה לא מבין למה אין אפשרות להפיל.
אני די בטוח שהוא לא שאל ברצינות.

אפשרי להוריד כמעט כל משקל , זה אפילו מחזק את הCORE.
אבל אם אתה לא עושה את זה טכנית נכון אתה כנראה תפצע בסופו של דבר. שום דבר לא יכול להכין אותך לזה שלפעמים אין ברירה אלא לזרוק ואם במקרה כזה אתה תנסה להוריד לגוף זה הסוף שלך.
מסקנה כמו שאלכס אמר, בגדול עדיף שלא.

תוריד לאט כמו שעשו פעם לפני שהיו פלטות באמפר לא מזמן נתקלתי במאמר שדיבר על כך שפעם למניפים היה גוף יותר יפה מאשר למניפים היום וסביר להניח שזה בגלל ההורדה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית