ייעוץ דדליפ באימון רגליים

• פותח/ת השרשור or7
  • פורסם בתאריך

or7

משתמש מתחיל
63
1
נק' מוניטין:
1
63
1
שלום אני עושה תוכנית AB 3 פעמים בשבוע ורציתי לשאול אם זה בסדר לעשות דדליפ ביום של אימון רגליים ( ראיתי פה באתר ששמו אותו גם באימוני רגליים וגם בגב ) השאלה אם לא יהיה בעיה לשים אותו באימון רגליים
תודה 😃

אתה צודק. אבל צריך לצאת מנקודת הנחה שמתחשבים בעייפות הזו, וש5RM דדליפט אחרי סקוואט לא יהיה זהה ל5RM ללא סקוואט. תקופה ארוכה הייתי עושה דדליפט מיד אחרי הסקוואט(כמובן שהסטים של החימום בדדליפט אפשרו התאוששות יחסית), ועובר רק לאחר מכן לתרגילי פשיטה וכפיפת ברכיים כתרגילי עזר.
תסכים איתי שמתאמנים מתחילים לרוב לא ידעו לעשות את ההבדל.
בכל אופן, אני עדיין מעדיף שלא לבצע דדליפט כבד מיד לאחר סקוואט כבד.

אני מניח שהדבר הכי נכון לעשות כשזה מגיע לאימונים ותוכניות הוא ניסוי וטעיה.

תסכים איתי שמתאמנים מתחילים לרוב לא ידעו לעשות את ההבדל.
בכל אופן, אני עדיין מעדיף שלא לבצע דדליפט כבד מיד לאחר סקוואט כבד.

אני מניח שהדבר הכי נכון לעשות כשזה מגיע לאימונים ותוכניות הוא ניסוי וטעיה.

מעדיף זה לא אומר שמי שעושה את זה אחרת מסתכן בפציעה.

מעדיף זה לא אומר שמי שעושה את זה אחרת מסתכן בפציעה.
צודק.
להבא פשוט אציין שמדובר בדעה אישית שלי מניסיון אישי שלי כדי לחסוך תגובות של חכמולוגים אחרים. 😉
(לא אתה)

@Moran Weissman
"הלו הלו, למי אתה קורא חכמולוג? אני חזק ממך יפה ממך מהיר ממך וטוב ממך בעוד הרבה דברים אקראיים. ואני גבר גבר."
😃
זה בסדר, אתה מתחתן בקרוב.. אז מותר לך קצת פינוקים
😉

למה אתה בAB ? למה אתה מחלק ab לחלוקה בה יש יום אחד רגליים ויום אחר גב ? בכל הAB שראיתי זה ביחד תמיד ביחד עם בייספס,וזה
הגיוני מאוד.
למה אתה עושה AB רק 3 פעמים בשבוע ? מה רע בFBW ?

• פותח/ת השרשור
למה אתה בAB ? למה אתה מחלק ab לחלוקה בה יש יום אחד רגליים ויום אחר גב ? בכל הAB שראיתי זה ביחד תמיד ביחד עם בייספס,וזה
הגיוני מאוד.
אני אחרי תוכנית ss והתחלתי AB ולגבי יום אחד רגליים ויום אחד גב ככה רשום בפורום ש AB שאימון A יש תרגיל ורגליים ובאימון B יש גב ואין רגליים
הגיוני מאוד.
בתוכנית AB קלסית של 3-4 פעמים בשבוע אין גב ביום של רגליים לפי מה שיש פה בפורום ואימון של 4 פעמים יש גב ורגליים באותו אימון אני עושה 3 פעמים 😃

אני אחרי תוכנית ss והתחלתי AB ולגבי יום אחד רגליים ויום אחד גב ככה רשום בפורום ש AB שאימון A יש תרגיל ורגליים ובאימון B יש גב ואין רגליים
בתוכנית AB קלסית של 3-4 פעמים בשבוע אין גב ביום של רגליים לפי מה שיש פה בפורום ואימון של 4 פעמים יש גב ורגליים באותו אימון אני עושה 3 פעמים 😃
אם יש לך זמן רק ל3 אימונים בשבוע לדעתי עדיף FBW אבל איך שאתה רוצה.
החלוקה שאני מכיר לAB היא רגליים גב בייספס
חזה כתפיים טרייספס

• פותח/ת השרשור
אם יש לך זמן רק ל3 אימונים בשבוע לדעתי עדיף FBW אבל איך שאתה רוצה.
החלוקה שאני מכיר לAB היא רגליים גב בייספס
חזה כתפיים טרייספס
אבל fbw הבנתי שזה טוב לחיטוב ואם המטרה שלי זה העלאת מאסה עדיין עדיף fbw שלוש פעמים בשבוע מאשר ab שלוש פעמים בשבוע ?

אבל fbw הבנתי שזה טוב לחיטוב ואם המטרה שלי זה העלאת מאסה עדיין עדיף fbw שלוש פעמים בשבוע מאשר ab שלוש פעמים בשבוע ?
אין רע בAB אבל אני מעדיף FBW. אין קשר בין חיטוב או מסה FBW היא מעולה לשניהם. אין לך אופציה להתאמן 4 פעמים בשבוע ?
נסה אולי לעשות GVT אם אתה מחפש גדילה מאסיבית.

• פותח/ת השרשור
אין רע בAB אבל אני מעדיף FBW. אין קשר בין חיטוב או מסה FBW היא מעולה לשניהם. אין לך אופציה להתאמן 4 פעמים בשבוע ?
נסה אולי לעשות GVT אם אתה מחפש גדילה מאסיבית.
יכול להיות שאני יעבור לAB פעמים בשבוע באמת למרות שהבנתי מאנשים פה בפורום שהם גדלו ממש יפה מ ab 3 פעמים בשבוע ...

יכול להיות שאני יעבור לAB פעמים בשבוע באמת למרות שהבנתי מאנשים פה בפורום שהם גדלו ממש יפה מ ab 3 פעמים בשבוע ...
פעמיים בשבוע? אם כבר אז 4 התכוונתי. אם אין זמן ל4 אימונים לדעתי תעשה FBW אבל גם AB שלוש פעמים בשבוע זה בסדר שלא תבין אותי לא נכון.

• פותח/ת השרשור
פעמיים בשבוע? אם כבר אז 4 התכוונתי. אם אין זמן ל4 אימונים לדעתי תעשה FBW אבל גם AB שלוש פעמים בשבוע זה בסדר שלא תבין אותי לא נכון.
כה 4 פעמים התבלבלתי חחח תודה אחי בכל מקרה אני יעלה בעזרת ה מחר את התוכנית שלי אשמח אם תרשום מה אתה חושב עליה 😃

הוא התכוון שאתה מדבר שטויות באופן גורף, אתה טועה ומטעה.

כאשר אתה טוען טענה כזאת במטרה לפגוע באמינות אדם(כל אדם בפרט)עליך להביא גיבוי לדברייך,אני בטוח שאנשים פה מוכנים ללמוד ולהקשיב לדעות אחרות בהנחה! והן מנומקות ומפורטות ולא "אתה טועה ומטעה".

אתה צודק. אבל צריך לצאת מנקודת הנחה שמתחשבים בעייפות הזו, וש5RM דדליפט אחרי סקוואט לא יהיה זהה ל5RM ללא סקוואט. תקופה ארוכה הייתי עושה דדליפט מיד אחרי הסקוואט(כמובן שהסטים של החימום בדדליפט אפשרו התאוששות יחסית), ועובר רק לאחר מכן לתרגילי פשיטה וכפיפת ברכיים כתרגילי עזר.

השאלה שלי זה מה כבד מבחינתך?והאם אתה עושה LB סקוואט ואז דדליפט?כי כשאני עשיתי את זה רציתי למות וזה היו במשקלים נמוכים.
עכשיו אני גם עושה סקוואט ואז דד אבל מנוחות ארוכות יותר ואני עושה HB.

השאלה שלי זה מה כבד מבחינתך?והאם אתה עושה LB סקוואט ואז דדליפט?כי כשאני עשיתי את זה רציתי למות וזה היו במשקלים נמוכים.
עכשיו אני גם עושה סקוואט ואז דד אבל מנוחות ארוכות יותר ואני עושה HB.

לא יכול להעיד על LB כי אין לי ניסיון בו. כבד "מבחינתי" יהיה 5RM כשאני לוקח בחשבון שאם נחתי הרבה אחרי הסקוואט הוא יהיה 150 ק"ג ואם לא אז הוא יהיה 140-145(סתם זורק מספרים כדי להבהיר). איך שאני רואה את זה, אם הרמת 5RM שלך לאותו הרגע, עבדת על התרגיל בצורה נאותה ואם היית נח יותר ומרים 5 ק"ג יותר זה לא היה משנה יותר מדי.

בסדר גמור.
רק לשים לב שלא יהיה מיד לאחר הסקוואט במידה ואתה עושה סקוואט.

הדדליפט משתמש בהמסטרינג וזה עלול להביא אותך לכשל\פציעה לאחר סקוואט מלא.(ב LB בכל אופן)
אז איזה סדר יותר עדיף
רגליים - גב - בייספ
או
גב - בייספ - רגליים
?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית