עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הזכרת לי ששכחתי להגיד שאין צורך לבצע דד ליפט יותר מפעם בשבוע, זה אומר שאם בשבוע יוצא לך שני אימוני רגליים תעשה דד ליפט רק באחד מהם.בסדר גמור.
רק לשים לב שלא יהיה מיד לאחר הסקוואט במידה ואתה עושה סקוואט.
הדדליפט משתמש בהמסטרינג וזה עלול להביא אותך לכשל\פציעה לאחר סקוואט מלא.(ב LB בכל אופן)
איך זה מסתדר בSS אם יש לך שני אימוני A בשבוע(לסירוגין) הכוללים דדליפט?הזכרת לי ששכחתי להגיד שאין צורך לבצע דד ליפט יותר מפעם בשבוע, זה אומר שאם בשבוע יוצא לך שני אימוני רגליים תעשה דד ליפט רק באחד מהם.
אתה צודק.איך זה מסתדר בSS אם יש לך שני אימוני A בשבוע(לסירוגין) הכוללים דדליפט?
אתה צודק.
אך גם קצב ההתקדמות ותבנית התוכנית היא שונה במהותה.
AB מתחלף מכיל מעט יותר נפח מה SS הקלאסי.
אני מניח שבאימוני הגב הוא יעשה לא רק דדליפט, ואילו ב SS ביום שאתה עושה דדליפט אתה לא תבצע צ'ין אפס\מתח\PC
גם תרגיל העזר לא יהיה תרגיל עזר חתירה אלא לרוב מקבילים.
חח התייחסתי לאימרה שבתוך השאלה 😃אני לא יכול להיות צודק כי רק שאלתי שאלה. תודה על ההסבר:)
בSS אם יש לך שני אימוני A בשבוע(לסירוגין) הכוללים דדליפט?
בשבוע שיוצא לי פעמיים דדליפט אמרת לעשות רק פעם אחת אז מה אני עושה במקום הדדליפ השני פשוט מבטל אותו ולא עושה במקומו תרגיל אחר?הזכרת לי ששכחתי להגיד שאין צורך לבצע דד ליפט יותר מפעם בשבוע, זה אומר שאם בשבוע יוצא לך שני אימוני רגליים תעשה דד ליפט רק באחד מהם.
תבטל אותובשבוע שיוצא לי פעמיים דדליפט אמרת לעשות רק פעם אחת אז מה אני עושה במקום הדדליפ השני פשוט מבטל אותו ולא עושה במקומו תרגיל אחר?
מה?רק לשים לב שלא יהיה מיד לאחר הסקוואט במידה ואתה עושה סקוואט.
הדדליפט משתמש בהמסטרינג וזה עלול להביא אותך לכשל\פציעה לאחר סקוואט מלא.(ב LB בכל אופן)
אתה יכול להרחיב קצת יותר מ-מה ?
לא יודע מה הייתה כוונת המשורר, אבל אני מאמין שהקצנת מעט. בסה"כ אתה עובד על שריר שעבד כסינרגיסט בתרגיל הקודם. בדומה לעבודה על טרייספס לאחר הבנץ' או בייספס לאחר הצי'ן אפס. יכול להיות שלא תמצה את התרגיל במלואו, אבל אני לא מאמין שמדובר במתכון ברור לפציעה.אתה יכול להרחיב קצת יותר מ-מה ?
אם אתה מעוניין בהתייחסות כמובן 😃
צא מנקודת הנחה שאתה עובד כבד, כן?לא יודע מה הייתה כוונת המשורר, אבל אני מאמין שהקצנת מעט. בסה"כ אתה עובד על שריר שעבד כסינרגיסט בתרגיל הקודם. בדומה לעבודה על טרייספס לאחר הבנץ' או בייספס לאחר הצי'ן אפס. יכול להיות שלא תמצה את התרגיל במלואו, אבל אני לא מאמין שמדובר במתכון ברור לפציעה.
אתה יכול להרחיב קצת יותר מ-מה ?
אם אתה מעוניין בהתייחסות כמובן 😃
אתה מוזמן לתקן אותי במקום לזרוק הנחות לאוויר.הוא התכוון שאתה מדבר שטויות באופן גורף, אתה טועה ומטעה.
צא מנקודת הנחה שאתה עובד כבד, כן?
(או ככה אני יצאתי בכל אופן)
בסקוואט מלבד הפוסטרייר צ'יינס שעובדים חזק ב LB, גם לגב התחתון יש לא מעט עבודה ויש קשר ישיר בין פלג הגוף התחתון לבין העליון כמו שאתה יודע.
אני בדעה שעדיף שלא לבצע דדליפט כבד מיד לאחר סקוואט כבד, אלא לתת מרווח של זמן מסויים (או מרווח של תרגיל או שניים)
נחש מה? אני לא חייב לך כלום.
אתה תמשיך להתעצבן מאחורי המסך, אני אמשיך לרשום את דעתי. אין בזה שום דבר פסול.
ערב ירוק לך, ומכבי חיפה עולה!
אם יש לך משהו נורמלי להוסיף לדיון, שאשכרה יתרום לידע ויעשיר את הפורום.חחחחחחח
כמה צפוי...