הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תאומים ודלקת בקרסול

• פותח/ת השרשור Atraiv
  • פורסם בתאריך

Atraiv

משתמש מתחיל
39
1
נק' מוניטין:
1
39
1
יש לי כבר כמה שנים דלקת כרונית בקרסול, הפיזיוטרפיסטית היחידה שבאמת ניסתה לעזור אמרה שלחזק את התאומים יכול לעזור.
עכשיו איך בדיוק אני עושה את זה מבחינת חזרות\סטים\תרגילים ?
בנוסף כורכום עזר לי עד שלב מסויים והקל על הכאב אבל נראה לי שפיתחתי אליו חסינות עכשיו,
רציתי לנסות תוסף "Glucosamine ,Chondroitin & MSM" ,מישהו אולי ניסה ?
מצטער על הגיוון בשאלות, מה שבעיקר מעניין אותי זה איך אני מחזק את התאומים או כל שריר אחר שקשור לכף הרגל ?
תודה.

יש לי כבר כמה שנים דלקת כרונית בקרסול, הפיזיוטרפיסטית היחידה שבאמת ניסתה לעזור אמרה שלחזק את התאומים יכול לעזור.
עכשיו איך בדיוק אני עושה את זה מבחינת חזרות\סטים\תרגילים ?
בנוסף כורכום עזר לי עד שלב מסויים והקל על הכאב אבל נראה לי שפיתחתי אליו חסינות עכשיו,
רציתי לנסות תוסף "Glucosamine ,Chondroitin & MSM" ,מישהו אולי ניסה ?
מצטער על הגיוון בשאלות, מה שבעיקר מעניין אותי זה איך אני מחזק את התאומים או כל שריר אחר שקשור לכף הרגל ?
תודה.
אתה עושה סקוואטים?

רגע רגע , מה זה "דלקת" בקרסול? זה בערך מקביל לכואב לי הראש.

מה היתה ההבחנה המדוייקת?

• פותח/ת השרשור
רגע רגע , מה זה "דלקת" בקרסול? זה בערך מקביל לכואב לי הראש.

מה היתה ההבחנה המדוייקת?

דלקת ב-posterior tibialis אם אני לא טועה, זאת תשובה שקיבלתי מכמה פיזיוטרפיסטים (כואב כשאני עושה פלקס ולוקח את הכף רגל ימינה , רגל שמאל).
האורטופדית פח שלי ששלחה אותי לכל בדיקה אפשרית, אמרה ששום דבר לא חד משמעי, ואמרה שזה נובע מדפורמציה קלה בקרסול והציעה זריקת קורטיזון. הרופא הממיין רשם tendinitis ...ככה שאני אפשר לדעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית