הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר התשובה הכי מפגרת שקבלתי מהמדריך

The Punisher

משתמש פעיל
387
0
נק' מוניטין:
-37
387
0
אצלינו בחדר כושר המדריך מוכר רק אולטימייט, אני כבר כמה פעמים מנסה להסביר לו שזה פירמה שנכשלה בבדיקות מעבדה והתוצאות של הבדיקה רחוקות שנות אור מהערכים הרשומים, הוא מסביר לי שזה הפירמה הכי טובה וממציא לי סיפורי סבתא שהאבקה שאני שותה (צ'אמפיון) עברה בדיקה בווינגייט תחת אחריותו ונמצא שבמנה יש רק 7 גרם חלבון, נו באמת......... עכשיו שאני מבקש ממנו את המחקר וכל זה הוא אומר לי מי אני שחייב לך הוכחות אתה רוצה אל תקנה ממני תמשיך לשתות את ה 7 גרם חלבון שלך במנה וראה שלא תקבל תוצאות.🤯

• פותח/ת השרשור
מה אתה רוצה ממנו? שיגיד שהאבקה שהוא מוכר גרועה?

לא אבל שלא ישקר אנשים, הוא מוכר 2.2 ק"ג במחיר כמו צ'אמפיון והוא עוד בטוח בעצמו שהאבקה שהוא מוכר הכי טובה שיש למרות שזה ידוע ממזמן שאולטימייט זה פירמה שכמה פעמים נכשלה בבדיקות מעבדה, ועוד ממציא לי סיפורים שהוא בעצמו ערך מחקרים על צ'אמפיון ואולטימייט כמה פאטתי זה יכול להיות.

הוא איש מכירות והוא צריך למכור אולטימייט, הוא יגיד כל מה שהוא רוצה/ צריך כדי לבצע מכירה. וכמובן שהוא גם ילכלך על מוצרים אחרים (מה אתה חושב שהוא יגיד לך..."וואללה חרא מוצר , שלך יותר טוב?")
תגיד לו תודה ותסתלק משם ומצדך שימכור קרח לאסקימואים.

תגיד לו שבוינגייט לא עושים בדיקות חלבון, כי את זה עושים במעבדה המתמחה בבדיקות שכאלו ורובן נמצאות באזור נס ציונה ורחובות.

למה אתה מדבר עם מדריכי חדר כושר?
תגיד לו שהוא אידיוט (אבל בפנטומימה)

אני באמת לא מבין למה אתם מדברים, זה פשוט ביזבוז זמן - מה זה מביא לכם בחיים? אני מזמין הפסקתי לדבר איתם כי אין בכך טעם הם סתם חופרים.

למה אתה מדבר עם מדריכי חדר כושר?
תגיד לו שהוא אידיוט (אבל בפנטומימה)

זאת גישה ילדותית. למעט מה שאתה רואה סביבך, אתה לא יודע איזה מדריך כושר אכן מיומן, ומי סתם מפריח בועות. אם אתה לא מכיר, אל תבצע הכללות.

ולפותח האשכול, גם אם זה כלול במחיר, אל תשחה בבריכה של ח@#. היות האדם מאמן לא הופכת את דבריו לתורה חיה. הוא רוצה למכור את מה שהוא חייב, תן לו. הוא צריך להגן על אינטרס כלכלי.

לא אתה, ולא מכרייך, צריכים לשאול אותו באשר למוצרי צריכה.

זאת גישה ילדותית. למעט מה שאתה רואה סביבך, אתה לא יודע איזה מדריך כושר אכן מיומן, ומי סתם מפריח בועות. אם אתה לא מכיר, אל תבצע הכללות.

ולפותח האשכול, גם אם זה כלול במחיר, אל תשחה בבריכה של ח@#. היות האדם מאמן לא הופכת את דבריו לתורה חיה. הוא רוצה למכור את מה שהוא חייב, תן לו. הוא צריך להגן על אינטרס כלכלי.

לא אתה, ולא מכרייך, צריכים לשאול אותו באשר למוצרי צריכה.
לצערי 95% מהמדריכי כושר לא מיומנים ולא יודעים על מה הם מדברים, זה ביזיון מה שקורה בארץ ורק כשתיהיה שם ותהיה חלק מהם אתה באמת תבין את זה, עד אז אפשר לרחם עליהם ולומר שלא כולם כאלו אבל זה המצב, וצריך להתמודד איתו.

לצערי 95% מהמדריכי כושר לא מיומנים ולא יודעים על מה הם מדברים, זה ביזיון מה שקורה בארץ ורק כשתיהיה שם ותהיה חלק מהם אתה באמת תבין את זה, עד אז אפשר לרחם עליהם ולומר שלא כולם כאלו אבל זה המצב, וצריך להתמודד איתו.

למזלי אני חושב שאני באחד מחדרי הכושר היחידים בארץ שיש בו מדריכים ברמה גבוהה,שבאמת מבינים על מה הם מדברים(לרוב 🤡)

בדיוק..
ואם היה להם חצי מושג קרוב לוודאי שהם לא היו מדריכים בחדר כושר..

אז אל תתיפיף..הם ב99 אחוז מהמקרים סתומים מומחים בלעשות ABC

• פותח/ת השרשור
אני לא ינקוט בשמו אבל למדריך שלי יש שם גדול בעולם ה PL ו BB ובגלל זה אני כלכך מתפלא שהוא מדבר ככה מילא היה מדריך פשוט אבל לא דווקא אחד במעמד של מאמן אישי וספורטאי עם הישגים חייב להאכיל בלוקשים את הקליינטים שלו.

יש אנשים במעמד יותר גדול ממנו שמדברים שטויות (ראה ערך ברנץ ווארן, כשהיה בארץ פלט רק שטויות)

אני אישית לא מבין למה בכל חור אני רואה את האולטימייט המזוויעה הזאת.. בכל חנות טבע או חדר כושר מעניין עד כמה היא יותר זולה מהמותגים הנורמליים

• פותח/ת השרשור
כוחו של שיווק אגרסיבי, מה גם הם הכי וותיקים כאן בשוק בישראל.

חוץ מבכמה בתי טבע בשום מקום כמו רשתות הפארם או חדרי כושר לא ראיתי שמוכרים צ'מפיון, אופטימום או ISS, מתי אנשים יקבלו שכל מתי? 😣

אופטימום לא מוכרים כי יש בלעדיות לחנות אחת, וכמה קומבינות מסביב שלמוכרים לא משתלם לקנות בסכום שהיבואן רוצה.
ISS לאט לאט נכנס להרבה מקומות, צ'מפיון זה סוס מת.

אופטימום לא מוכרים כי יש בלעדיות לחנות אחת, וכמה קומבינות מסביב שלמוכרים לא משתלם לקנות בסכום שהיבואן רוצה.
ISS לאט לאט נכנס להרבה מקומות, צ'מפיון זה סוס מת.
לא חושב שרק בחנות אחת..
ראיתי גם בחנות ברחובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית