אחר התשובה הכי מפגרת שקבלתי מהמדריך

The Punisher

משתמש פעיל
387
0
נק' מוניטין:
-37
387
0
אצלינו בחדר כושר המדריך מוכר רק אולטימייט, אני כבר כמה פעמים מנסה להסביר לו שזה פירמה שנכשלה בבדיקות מעבדה והתוצאות של הבדיקה רחוקות שנות אור מהערכים הרשומים, הוא מסביר לי שזה הפירמה הכי טובה וממציא לי סיפורי סבתא שהאבקה שאני שותה (צ'אמפיון) עברה בדיקה בווינגייט תחת אחריותו ונמצא שבמנה יש רק 7 גרם חלבון, נו באמת......... עכשיו שאני מבקש ממנו את המחקר וכל זה הוא אומר לי מי אני שחייב לך הוכחות אתה רוצה אל תקנה ממני תמשיך לשתות את ה 7 גרם חלבון שלך במנה וראה שלא תקבל תוצאות.🤯

• פותח/ת השרשור
מה שאני לא מבין למה עדיין מוכרים את אולטימייט החרא הזה במחיר של צ'אמפיון, או לפחות איך אנשים עדיין קונים בלי ידיעה באותו מחיר :S

ברשת אניס מוכרים ISS, ואפילו בחדר כושר שלי בכפר סבא מוכרים ISS, ללא ספק שבגלל המחיר היחסית זול הם מצליחים להיכנס לאט לשוק(אפילו לי יש טיוב שלהם), הבעייה שלי איתם כרגע זה שאני למדתי שבאבקות חלבון הכסף חייב לבוא מאיפה שהוא, הם חייבים לחסוך במשהו בשביל למכור מוצר יותר זול מהחברות הגדולות, וממה שאני הבנתי ההרכב חלבון שיש להם קצת פחות איכותי,

רוב הבעיות שלנו במדינה זה בורות(לא רק בחדר כושר), אנשים פשוט קונים מה שיש בחדר כושר כי יש שם מדריך שאומר להם שזה טוב והם מאמינים לו בלי לבדוק.

נערך לאחרונה:
אני יודע שמדובר ב3$ מאופטימום, אבל בארה"ב זה נחשב להמון, אל תשכח שאופטימום מוכרים הרבה יותר מכל
חברה אחרת מה שאומר שהם יכולים להוזיל לעצמם עוד את העלות של החלבון, אני מאמין שיש הבדל של 6$ - 9$ בעלות הכוללת בין 2 הטיובים של 5 ליברות, שזה קונה לך עוד כמה אחוזים טובים של מקורות חלבון יותר יקרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית