הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

incline bench

• פותח/ת השרשור roki
  • פורסם בתאריך
אתה נשמע כמו בחור קשוח.אבל לא מספיק קשוח בשביל להתקבל למועדון הקשוחים שלנו.
😭
בואנ׳ה יחלש הוא במסה מלכלך חופשי רק מהרעב. תיזהר!

מה לעזאזל זה אומר? זה אני או שעברית הפסיקה להיות מה שלימדו בבית הספר בתקופתי?
הפסיקה, לא הבנת את זה ?
אם היית עובר דרך אינדונזית גם אולי זה היה עוד יותר ברור.
בדוק.

אבל אף אחד עוד לא ענה לי על השאלה העיקרית שפתחתי את נושא הזה
האם השיפוע של הספסל טוב ולא גבוה מדי או נמוך מדי?

הייתי מציע לא לאלתר ולעבוד רק עם השיפועים הקיימים בספסל, הסיכון גדול מהתועלת.

תראה איזה קטע בדיוק היום דיברו על זה

תראה איזה קטע, ארנולד היה אחד הבילדרים עם המותניים הכי צרות בפרופורציה לגוף וידוע שהיה חובב דדליפט.
Arnold-Deadlift.jpg

Arnold-Schwarzenegger-Body-Measurements.jpg

ואיזה קטע, אם תחקור מעט תגלה שאחת הסיבות שלבילדרים יש מותן רחבה זה ככל הנראה בגלל שימוש בGH ואינסולין שגורמים להתרחבות המעי.

תראה איזה קטע, ארנולד היה אחד הבילדרים עם המותניים הכי צרות בפרופורציה לגוף וידוע שהיה חובב דדליפט.
Arnold-Deadlift.jpg

Arnold-Schwarzenegger-Body-Measurements.jpg

ואיזה קטע, אם תחקור מעט תגלה שאחת הסיבות שלבילדרים יש מותן רחבה זה ככל הנראה בגלל שימוש בGH ואינסולין שגורמים להתרחבות המעי.
מתמונה אחת שלו עושה דדליפט כבר הנחת שהוא עשה כל הזמן דדליפט?

• פותח/ת השרשור
הוא נראה קצת פחות מ 30 מעלות, שהיא זוית מקובלת ללחיצת חזה בשיפוע (יש אומרים: עד 45). אתה יכול למדוד (יש לך מושג יסודי בטריגונומטריה?).

לא אין לי מושג אבל כשאני שם שיפוע יותר גבוה אני פחות מרגיש את החזה ואם השיפוע הנוכחי אני ממש מרגיש את החזה .

תודה לך ענית לי תשובה עניינית 😃

תראה איזה קטע בדיוק היום דיברו על זה

הייתי מצפה לרפרנס כתוב ולא סרטון ביו טיוב.

וזה לא הסיבה היחידה למה לא חובה לעשות דדליפט
כמו שאורי אמר. זה לא חובה.
אבל תמצא רפרנס שמצדיק את מה שאמרת לגביי המותניים.

כי לספר סיפורים כל אחד יכול. החוכמה היא להביא הוכחות כתובות 😃

לא אין לי מושג
אז ככה אתה יכול למדוד: כאשר H הוא חצי מ X הזוית היא 30 מעלות.
upload_2015-3-9_16-48-14.png

(אם מישהו מהתיכוניסטים כאן יפנים שטריגו היא בעלת ערך שימושי, הרווחתי את הלחם של היום).

אתה מתכוון בטריגו או בכלל?

טריגו מועיל תמיד אבל יש דברים שאני לא אשתמש בהם בחיי היום יום(משוואה ריבועית קופצת לראשי שאני משתמש בה כבר בבית ספר פעם ב.... וגם אז היא מאריכה את הדרך)
אשמח אם יראו לי מתי בחיי היום יום אשתמש בפרבולה לדוגמה.

ראשית, חלק גדול אתה לומד לא בגלל שזה שימושי אלא בגלל שזה חלק חשוב מהיותך בן תרבות. גם כשאתה לומד את ביאליק (אני מקווה שעוד לומדים אותו בכלל) זה לא בשביל התועלת המעשית.

שנית, לימודי מתמטיקה ופיזיקה בתיכון אמורים להקנות לך את היכולת לחשוב ולשפר את טכניקת הלימוד שלך, טכניקה שתעזור לך בחיים בכל תחום שתבחר כמעט (אולי חוץ מאשר לעשות סקוואט יותר טוב).

שלישית, איך תוכל לפגוע בחתול השכונתי בלי לחשב את המסלול הבליסטי של האבן?

ראשית, חלק גדול אתה לומד לא בגלל שזה שימושי אלא בגלל שזה חלק חשוב מהיותך בן תרבות. גם כשאתה לומד את ביאליק (אני מקווה שעוד לומדים אותו בכלל) זה לא בשביל התועלת המעשית.

שנית, לימודי מתמטיקה ופיזיקה בתיכון אמורים להקנות לך את היכולת לחשוב ולשפר את טכניקת הלימוד שלך, טכניקה שתעזור לך בחיים בכל תחום שתבחר כמעט (אולי חוץ מאשר לעשות סקוואט יותר טוב).

הערתי למורה ולרכזת מקצוע בספרות שלא למדנו ביאליק לבגרות אבל ללא הצלחה...
דווקא הפיזיקה והמתמטיקה עוזר לי לעשות סקוואט יותר טוב ובשלישית,אני אוגר אז החתול לא חושד בדבר עד שהוא על הצלחת שלי

אז ככה אתה יכול למדוד: כאשר H הוא חצי מ X הזוית היא 30 מעלות.
צפה בקובץ המצורף 24389

(אם מישהו מהתיכוניסטים כאן יפנים שטריגו היא בעלת ערך שימושי, הרווחתי את הלחם של היום).
טריגו... 😍
נ.ב. אתה מודע לזה שהוא פשוט יכל לחשב די במדויק עם טנגנס ו/או מד זווית פשוט ?
טריגו מועיל תמיד אבל יש דברים שאני לא אשתמש בהם בחיי היום יום(משוואה ריבועית קופצת לראשי שאני משתמש בה כבר בבית ספר פעם ב.... וגם אז היא מאריכה את הדרך)
זה מזכיר לי בדיחה שהמורה סיפרה לנו. ( ירדתי מ 4 *אל תרביצו לי* והמורה תמיד אומרת שרק מי שהיה ב 4 מבין ככה שאני קול ).
אז בקיצור, הבדיחה:
x בריבוע הולך ברחוב ורואה את 2X ושואל אותו ״מה אתה גזור?״ 🤣

אצלנו במקום ביאליק לומדים את ״יום מושלם לדגי בננה״.
רק שתבין עד כמה המצב בקנטים.

אתה מודע לזה שהוא פשוט יכל לחשב די במדויק עם טנגנס ו/או מד זווית פשוט ?
1. למה טנגנס עדיף על סינוס, במיוחד כשהסינוס הוא מספר עגול ויפה כמו חצי?

2. איך מודדים עם מד זוית את הזוית של הספה? אני לא חושב שיש להרבה אנשים בבית מד זוית גדול מספיק. אפשר, כמובן, לעשות את זה עם תמונה (אם יש מד זוית בכלל), אבל אז זה תהליך ארוך: אתה מצלם, מודד, משנה קצת את הזוית, מצלם שוב וחוזר חלילה. בשיטה שאני הצעתי צריך בסך הכל סרגל, בלי צילומים ובלי מדידות רבות (בוחרים איזה X שמתחשק, ומשנים את הזוית של הספה עד שהגובה שסימנתי ב H הוא חצי ממנו).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית