הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

incline bench

• פותח/ת השרשור roki
  • פורסם בתאריך
1. למה טנגנס עדיף על סינוס, במיוחד כשהסינוס הוא מספר עגול ויפה כמו חצי?

2. איך מודדים עם מד זוית את הזוית של הספה? אני לא חושב שיש להרבה אנשים בבית מד זוית גדול מספיק. אפשר, כמובן, לעשות את זה עם תמונה (אם יש מד זוית בכלל), אבל אז זה תהליך ארוך: אתה מצלם, מודד, משנה קצת את הזוית, מצלם שוב וחוזר חלילה. בשיטה שאני הצעתי צריך בסך הכל סרגל, בלי צילומים ובלי מדידות רבות (בוחרים איזה X שמתחשק, ומשנים את הזוית של הספה עד שהגובה שסימנתי ב H הוא חצי ממנו).
1. כי לא מעניין אותי כל היתר ( U C WHAT I DID THERE ? 😆 ).
2. בגלל שזוית נשמרת לאורך כל הצלע, כל מד זוית בסיסי יתאים, פשוט למדוד ולכוון ואז לשים משהו שיחזיק את הכיסא במקום כמו שצריך ( אני במקומו הייתי הולך לרתך ומסדר עוד כמה מקומות להעמיד לפי זויות שונות לבחירתו ואז היה לו יותר קל אבל כיוון שזה עניין של כסף אז צריך לבדוק אם כבר לא משתלם פשוט להשקיע בספסל חדש טוב יותר.

ארנולד משך מעל 700 פאונד דדליפט. אתה יודע שצריך למשוך יותר מפעם פעמיים בשביל זה, כן?
מפעם אחת שהוא משך מעל 700 כבר הנחת שהוא כל הזמן משך מעל 700? יכול להיות שה1RM שלו בכלל היה 80 ק"ג.

ארנולד משך מעל 700 פאונד דדליפט. אתה יודע שצריך למשוך יותר מפעם פעמיים בשביל זה, כן?
עחי מה אתה לא יודע שזה הכל בגלל העפקות ניפועח? הוא שתה עפקה ועל הפעם הראשונה משך 700 פאונד אז המותן שלו הייתה בשוק ולא הספיקה להתרחב

ראשית, חלק גדול אתה לומד לא בגלל שזה שימושי אלא בגלל שזה חלק חשוב מהיותך בן תרבות. גם כשאתה לומד את ביאליק (אני מקווה שעוד לומדים אותו בכלל) זה לא בשביל התועלת המעשית.

שנית, לימודי מתמטיקה ופיזיקה בתיכון אמורים להקנות לך את היכולת לחשוב ולשפר את טכניקת הלימוד שלך, טכניקה שתעזור לך בחיים בכל תחום שתבחר כמעט (אולי חוץ מאשר לעשות סקוואט יותר טוב).

שלישית, איך תוכל לפגוע בחתול השכונתי בלי לחשב את המסלול הבליסטי של האבן?
לגבי החלק הראשון של התגובה, לצערנו הגדול ספרות בתיכון נהיה מקצוע שבו לא מגיעים לשיעור ופשוט קוראים סיכומים לשירים\סיפורים... אז עד כמה "שמלמדים" את ביאליק, זה לא באמת יתן לי משהו בזה שקראתי מהסיכום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית