עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכמה פלוס קלורי היית בתכנית?אני גדלתי הרבה בSS, אתה גם תגדל אם תשלב את התוכנית במאזן קלורי חיובי.
זה היה מזמן אבל בתקופה הזאת הייתי במסה מלוכלכת, מאמין שהייתי בפלוס של 700 לפחותבכמה פלוס קלורי היית בתכנית?
מוזמן להציץ בתמונות של לפני / אחרי שלי בפורום תמונות.אני התחלתי לפני שבוע וחצי ss, ורציתי לדעת אם אנשים ראו תוצאות של גדילה בחזה רגליים וידיים במהלך התכנית, או שראו בעיקר רק גדילה בכח?
אני יודע שזה לא כל כך קשור, אבלמוזמן להציץ בתמונות של לפני / אחרי שלי בפורום תמונות.
בכל התקופה של המסה גדלה לי טיפה בטן ואני יודע שזה בסדר, אבל אני ראיתי אנשים שהם במסה בלי בטן ונראים מחוטבים איך עושים את זה?גדלתי מאוד...
אין אחד מסביבי שלא מבחין בזה, תאכל טוב תדבק לתוכנית והכל יהיה בסדר.
פלוס קלורי של 200-300 קל' נפח גבוה ודל פחמימה. בדרך כלל.אני יודע שזה לא כל כך קשור, אבל
בכל התקופה של המסה גדלה לי טיפה בטן ואני יודע שזה בסדר, אבל אני ראיתי אנשים שהם במסה בלי בטן ונראים מחוטבים איך עושים את זה?
אני יודע שזה לא כל כך קשור, אבל
בכל התקופה של המסה גדלה לי טיפה בטן ואני יודע שזה בסדר, אבל אני ראיתי אנשים שהם במסה בלי בטן ונראים מחוטבים איך עושים את זה?