הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גדילה ב ss

• פותח/ת השרשור yuval13
  • פורסם בתאריך

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אני התחלתי לפני שבוע וחצי ss, ורציתי לדעת אם אנשים ראו תוצאות של גדילה בחזה רגליים וידיים במהלך התכנית, או שראו בעיקר רק גדילה בכח?

גדלתי מאוד...
אין אחד מסביבי שלא מבחין בזה, תאכל טוב תדבק לתוכנית והכל יהיה בסדר.

אני התחלתי לפני שבוע וחצי ss, ורציתי לדעת אם אנשים ראו תוצאות של גדילה בחזה רגליים וידיים במהלך התכנית, או שראו בעיקר רק גדילה בכח?
מוזמן להציץ בתמונות של לפני / אחרי שלי בפורום תמונות.

• פותח/ת השרשור
מוזמן להציץ בתמונות של לפני / אחרי שלי בפורום תמונות.
אני יודע שזה לא כל כך קשור, אבל
גדלתי מאוד...
אין אחד מסביבי שלא מבחין בזה, תאכל טוב תדבק לתוכנית והכל יהיה בסדר.
בכל התקופה של המסה גדלה לי טיפה בטן ואני יודע שזה בסדר, אבל אני ראיתי אנשים שהם במסה בלי בטן ונראים מחוטבים איך עושים את זה?

בכל התקופה של המסה גדלה לי טיפה בטן ואני יודע שזה בסדר, אבל אני ראיתי אנשים שהם במסה בלי בטן ונראים מחוטבים איך עושים את זה?
פלוס קלורי של 200-300 קל' נפח גבוה ודל פחמימה. בדרך כלל.
אנחנו מדברים על טבעי כן ? לא על לאזאר או פיל הית

יש לכך כמה אפשרויות אפשרויות עיקריות :
1.מוזרקים
2. מושכים את המסה המון המון המון זמן ולכן עולים מעט מאוד בשומן אך מעט מאוד בשריר פר זמן מסויים.
3.ייתכן והם ממש בתחילת דרכם, ולכן העלייה תיהיה יותר לטובת השריר מאשר לשומן, ולכן על אף שהשומן גם עולה אך מעט לעומת השריר... אז האחוז שומן נשאר זהה.
4. גנטיקת על, לא מכיר כאלו שנשארים 8-10 אחוז שומן במסה רצינית...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית