ייעוץ חוסר בספוטר

Maor David

משתמש פעיל
597
109
נק' מוניטין:
962
597
109
ספייס באר שבע
אהלן חברים,

שאלה -

אני קרוב מאוד בבנץ' ל100 קילו ואני לא מצליח לשבור את המחסום הזה
אני חושב שזה קשור לעובדה שאין לי ספוטר, אני מתאמן לבד, והתחושת חוסר בטחון כנראה פוגמת לי בטכניקה (הקפצות על החזה, חצאי תנועה) / במשקלים (פשוט מפחד לעבור למשקלים שטיפה קשה לי בהם מחשש לכשל פציעה גופנית ובושות חח)

פתרונות יצירתיים למצב?
כדאי לי לעבור פשוט לבנץ' בדאמבלים? (המטרה שלי היא לא כח לצורך העניין לכן התקדמות במשקלים יכולה להיות גם שבועית וגם חצי חודשית)

תמיד הרימו לי בגריינד, יואו זה היה כזה מתסכל. מאז כבר אני מכיר את כולם בחדכ וחלקם עברו הכשרה וקורס שלם ממני על איך להיות פאקינג ספוטר אז המצב השתפר. מה שכן כנראה שאם הבנאדם לא שותף קבוע שלך לאימונים לא תוכל להוציא ממנו ליפט אוף נורמלי, כבר הפסקתי לבקש.

ולפותח האשכול, או שתלמד לבקש מהמאמנים שגם ככה רובם יושבים על התחת 8 שעות, או לגלגל את המוט כמו שאורי אמר(כאופציה ממש אחרונה, נגיד התחלת את הסט עם ספוטר ואז כולם ברחו מהמכון משום מה ונשארת עם המוט עליך) ואם יעשו לך צרות על זה אז שיתחילו לבוא לעזור לך מיוזמתם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקיי, תודה לכולם על העצות..

מעניין אותי משהו, לא דובר פה בכלל על מעבר לדאמבלים...מה הסיבה?
הרי ההבדל הוא שהמוט נותן לי לשחק עם המשקל קצת יותר וככה להתקדם
אבל במידה ולא צריך נגיד...לא עדיף דאמבלים?

אני בדרך כלל מתאמן עם חבר קבוע והוא יודע שאם הוא יגע במוט בלי סיבה הוא יקבל פלטה של 25 לתוך הראש

לעניין תחפש תבן אדם הכי גדול ותבקש ממנו שלא יגע בלי שתגיד

אני בדרך כלל מתאמן עם חבר קבוע והוא יודע שאם הוא יגע במוט בלי סיבה הוא יקבל פלטה של 25 לתוך הראש

לעניין תחפש תבן אדם הכי גדול ותבקש ממנו שלא יגע בלי שתגיד

מאיפה יש לך פלטה של 25 ?

מאיפה יש לך פלטה של 25 ?

גם אצלי יש במכון הכי בילדרי שקיים...
בכל מקרה האם מצאתי פה שרשור של תסכול מספוטרים בבנץ?
אני אוגר את הכעס שלי כלפי ספוטרים באופן קבוע ואני נאלץ באימונים שאין לי ספוטר לסבול אבל זה לא משנה כי כל פעם יקפוץ מישהו משום מקום שבא "להציל" אותך.
לי יש גריינד לפחות 2 חזרות לפני כשל,זה ככה כבר הרבה זמן אבל משום מה כל פעם שבמכון שלי רואים מישהו לא מקפיץ את המשקל בלי ספוטר אז הוא נכשל וכבר קבע לי שמאמן/מנהל חד"כ/כל מתאמן אקראי מתערב ובא להרים לי את המוט(פעם אחת בחימום שעשיתי עם עצירה)
תלונה אחרונה שקרתה לי לאחרונה וכמעט הרגתי מישהו על זה,בסקוואט התחלתי לפמפם חזרות והוא נבהל ממשהו ודחף לי את המוט לתוך הראק:thumbdown:כן קל לומר שהוא לא מתקרב אליי באימונים יותר...
זה מרגיש טוב לשחרר את השטויות האלו:s85:

אתמול עשיתי נפח של 5x5 עם 85.5
בקיצור,
בסט הרביעי אני נכנס לסט-אפ ומתחיל ללחוץ.

מפה לשם,
בחזרה השלישית אני קולט בנאדם מגיע לי משום מקום (!!!!) נעמד מעליי וצועק לי- "קדימה אני איתך!!!! יאללה קטן עליך!!!!!"

ובסיפור אחר,
חבר טוב שלי שמר עליי באחד מימי העצימות והחליט להניח את הידיים על המוט "רק למקרה", ויצאה לי שאגה של "לאאאאאאאא"
בהילוך איטי בזמן הלחיצה.

מאז הוא הבין שלעזור זה רק כשיש תקיעה של 3-2 שניות וגם אז צריך לבדוק שאין גריינד.

עונש מוות במקום, אין פיתרון אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית