נק' מוניטין:
9,758
- 1,155
- 1,828
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אכלתי בשר, 37 שנים בערך...
אף פעם לא הייתי חלש, אבל גם לא חזק כמו עכשיו, ואני לא הולך ונהייה צעיר יותר....
איפה קונים ואיך מכינים? אני מוכן לאכול את זה כל יום כל היום אם זה יתן לי מספרים כמו שלך
שאלתי ברצינות
לקחתי כורכומין כדי לעזור נגד הדלקת במיניסקוס. זה עזר והיא אכן עברה תוך חודשיים וחצי.נראה לי שצריך לאכול ממנו בכמויות מאוד גדולות כדי שיוכל לעזור בדלקתיות...
לא ניסיתי לאכול את השורש כמו שהוא, אבל עם טבליות הכורכומין כן הרגשתי שיפור בדלקת שהייתה בגב...ואולי זה רק אפקט פלצבו....🙄
רק שתדע שאם היית מסניף אבקת כורכום(התבלין עצמו) זה היה עובר תוך 75 ימים.לקחתי כורכומין כדי לעזור נגד הדלקת במיניסקוס. זה עזר והיא אכן עברה תוך חודשיים וחצי.
בלי הכורכומין היה לוקח לפחות עשרה שבועות.
אני לקחתי פעם כורכומין וזה עזר לי לדלקת במרפק תוך שבועיים-שלושה. וזה דלקת שלא עברה לי לפני זה, גם כשהפסקתי להתאמן לחודשיים, כשחזרתי היא חזרה, ורק עם תיסוף של כורכומין היא עברה. אני לא יכול להוכיח לך שזה מה שעזר, אבל אני בטוח ב 100% שכןלקחתי כורכומין כדי לעזור נגד הדלקת במיניסקוס. זה עזר והיא אכן עברה תוך חודשיים וחצי.
בלי הכורכומין היה לוקח לפחות עשרה שבועות.
כמו המאמין הממוצע. 🙄אני לא יכול להוכיח לך שזה מה שעזר, אבל אני בטוח ב 100% שכן
ראיות נסיבתיות (או איך שקוראים לזה)כמו המאמין הממוצע. 🙄
אנקדוטליות (כך קוראים לזה).נסיבתיות
בדיוק היום הזמנתי אותם 😃לא ניסיתי לאכול את השורש כמו שהוא, אבל עם טבליות הכורכומין כן הרגשתי שיפור בדלקת שהייתה בגב...ואולי זה רק אפקט פלצבו....🙄
בקפסולות הם מוסיפים פפרין שמגביר בהרבה את הספיגה. נדמה לי שיש מחקרים שמראים פעילות אנטי-דלקתית של כורכומין במבחנה, אבל אני לא בטוח לגבי פעילות in vivo.לא ניסיתי לאכול את השורש כמו שהוא, אבל עם טבליות הכורכומין כן הרגשתי שיפור בדלקת שהייתה בגב
איפה קונים ואיך מכינים? אני מוכן לאכול את זה כל יום כל היום אם זה יתן לי מספרים כמו שלך
שאלתי ברצינות
מצטרפת לשאלה של @yujinius ואשמח גם לדעת על איזה עוד מזונות אתה ממליץ להכניס לתפריט
@CrazyFitnessBitchv יעניין אותך..