הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הנשק הסודי של הטבעוני....

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
20150309_140417.jpg
מי מזהה?

נראה לי שצריך לאכול ממנו בכמויות מאוד גדולות כדי שיוכל לעזור בדלקתיות...
לא ניסיתי לאכול את השורש כמו שהוא, אבל עם טבליות הכורכומין כן הרגשתי שיפור בדלקת שהייתה בגב...ואולי זה רק אפקט פלצבו....🙄

אכלתי בשר, 37 שנים בערך...
אף פעם לא הייתי חלש, אבל גם לא חזק כמו עכשיו, ואני לא הולך ונהייה צעיר יותר....

אז אתה אומר שהתאמנת כמו שאתה מתאמן היום (גם באותה רצינות והתמדה), אכלת כמו שצריך, וכל מה שגרם לך להיות חזק כמו עכשיו זה המעבר לטבעונות?

איפה קונים ואיך מכינים? אני מוכן לאכול את זה כל יום כל היום אם זה יתן לי מספרים כמו שלך
שאלתי ברצינות
נראה לי שצריך לאכול ממנו בכמויות מאוד גדולות כדי שיוכל לעזור בדלקתיות...
לא ניסיתי לאכול את השורש כמו שהוא, אבל עם טבליות הכורכומין כן הרגשתי שיפור בדלקת שהייתה בגב...ואולי זה רק אפקט פלצבו....🙄
לקחתי כורכומין כדי לעזור נגד הדלקת במיניסקוס. זה עזר והיא אכן עברה תוך חודשיים וחצי.
בלי הכורכומין היה לוקח לפחות עשרה שבועות.

לקחתי כורכומין כדי לעזור נגד הדלקת במיניסקוס. זה עזר והיא אכן עברה תוך חודשיים וחצי.
רק שתדע שאם היית מסניף אבקת כורכום(התבלין עצמו) זה היה עובר תוך 75 ימים.

אני לקחתי פעם כורכומין וזה עזר לי לדלקת במרפק תוך שבועיים-שלושה. וזה דלקת שלא עברה לי לפני זה, גם כשהפסקתי להתאמן לחודשיים, כשחזרתי היא חזרה, ורק עם תיסוף של כורכומין היא עברה. אני לא יכול להוכיח לך שזה מה שעזר, אבל אני בטוח ב 100% שכן

בדיוק היום הזמנתי אותם 😃
מרגיש אופטימי.
פלסבו או לא.

לא ניסיתי לאכול את השורש כמו שהוא, אבל עם טבליות הכורכומין כן הרגשתי שיפור בדלקת שהייתה בגב
בקפסולות הם מוסיפים פפרין שמגביר בהרבה את הספיגה. נדמה לי שיש מחקרים שמראים פעילות אנטי-דלקתית של כורכומין במבחנה, אבל אני לא בטוח לגבי פעילות in vivo.

כמו שרמזת, בין פעילות של חומר במבחנה על תא אנושי לבין מעבר של החומר בכמויות/ריכוזים הרבה יותר קטנים, דרך מערכת העיכול שעושה בו שמות, ועד הגעה לדם בצורה אחרת, בכמות אחרת, בריכוז אחר - יש מרחק שמים וארץ.

• פותח/ת השרשור
איפה קונים ואיך מכינים? אני מוכן לאכול את זה כל יום כל היום אם זה יתן לי מספרים כמו שלך
שאלתי ברצינות

לא רחוק מהטכניון שלך...
ניצת הדובדבן...
לא מכינים... שוטף, ואוכל... עם הקליפה...
שניים שלושה ביום...
אגב, זה יותר זול מכורכום טחון,
ובאמת כדאי לאכול חריף עם זה, לשיפור הספיגה

• פותח/ת השרשור
מצטרפת לשאלה של @yujinius ואשמח גם לדעת על איזה עוד מזונות אתה ממליץ להכניס לתפריט

@CrazyFitnessBitchv יעניין אותך..

אני מאוד אוהב תפריט קבוע יחסית...
אשתי מתה על גיוון.
רוב התזונה שלי מבוססת חלבון בדרך כלל - שיבולת שועל, קטניות (מסויה ועד פול, דרך השעועיות והאפונים למינהם), אצות, טופו, סייטן.
המון ירקות מגוונים, בדגש על ירוקים אבל לא רק. ניתן למצוא אצלנו באופן קבוע ברוקולי, קולורבי, תרד, סלק, חצילים.
תבלינים - שורשי ג'ינג'ר, כורכום, זרעי כמון, זרעי פשתן.
נמנעים כמעט לחלוטין ממלח וסוכר.
המון תה ירוק וקפה שחור.
זה הבסיס פלוס מינוס....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית