נק' מוניטין:
5,839
- 2,570
- 2,109
אתם כולכם חבורה של ליצנים חסרי ביטחון עצמי.צריכים גבר נוסף שישמור עליכם ועוד מתלוננים?תיהיו בטוחים בעצמכם ותרימו בלי ספוטר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כולם ALPHA MALES כמוךאתם כולכם חבורה של ליצנים חסרי ביטחון עצמי.צריכים גבר נוסף שישמור עליכם ועוד מתלוננים?תיהיו בטוחים בעצמכם ותרימו בלי ספוטר.
אף אחד לאALPHA MALE כמוך
אתם כולכם חבורה של ליצנים חסרי ביטחון עצמי.צריכים גבר נוסף שישמור עליכם ועוד מתלוננים?תיהיו בטוחים בעצמכם ותרימו בלי ספוטר.
היה לי פעם משהו דומה, אבל יצא לי הרבה רוק, לכל הכיוונים. אבל הספוטר היה חבר טוב שלי, אז הוא פשוט התחיל לנגב את עצמו ולהתפוצץ מצחוקאהה ופעם בבנץ יצא לי קצת רוק לפרצוף של הספוטר שלי (1rm) . הוא לא הגיב או שלא שם לב
אני גם לא מבין מה התלות המוגזמת בספוטר, כל עוד זה לא rm1 אפשר לעשות roll of shame והכל בסדר.
וואי נתקלתי באחד כזה שגם לא דובר עברית פעם, כשביקשתי לשמור הוא הסתכל על המשקל (הוא בדיוק סיים סט של 40 קילו בנץ' בסמית שחבר שלו עזר לו) ואמר לי שהוא לא יכול להרים את זה. אמרתי שהוא לא צריך להרים את זה כי אני מרים את זה, אז הוא אמר "אוקיי" והלך 😆"עחיייייייייי איך אני אעזור לך תראה כמה משקל יש פה מה יקרה עם זה יפול עליך??????????"
מאחר ואני כן דובר עברית זה לא הייתי אני, אבל זה בדיוק מה שאני אומר כשמבקשים ממני (פעם ביובל) להיות ספוטר. מצטער, אבל אם אתה מצפה ממני שבמקרה חירום אוכל להביא תועלת, אני צריך להיות מסוגל להתמודד עם המשקל. ברור שב-99% אחוז מהמקרים אצטרך רק לתרום כמה גרמים או קילוגרמים בודדים, אם בכלל, אבל אלה המקרים שהמתאמן יכול להסתדר איתם בלעדי - יש מוטות בטחון מאחרי ראשו - ולעומת זאת אם המרפק שלו יקרוס (כבר סיפרתי כאן שראיתי סרטון באינטרנט שמישהו נהרג בעקבות זה), או שהוא יתעטש ויאבד אחיזה (הסיוט האישי שלי בתרגיל), או שיקרה איזה תרחיש אימים שאני לא מעלה בדעתי כרגע, אני לא מוכן להיות זה שיסביר להורים שלו למה לא הצלחתי לעזור (וזה בלי לקחת בחשבון את תביעת הפיצויים האפשרית). אני יודע, אנחנו לוקחים סיכונים בכל צעד בחיים, אבל המדיניות שלי היא לא לקחת סיכונים מיותרים אלא אם יש לכך הצדקה טובה (הנאה היא הצדקה טובה. בשעתי עסקתי בספורט מסוכן למדי).אמרתי שהוא לא צריך להרים את זה כי אני מרים את זה,
זה אומר שאתה לא יכול לעזור לכל מי שלוחץ יותר ממה שאתה מרים בכפיפת מרפקים, או בחתירה אנכית. ולפי ההגיון הזה אין אף אחד במכון שלי שכשיר לשמור עליי ועל עוד לא מעט אנשים בבנץ'מצטער, אבל אם אתה מצפה ממני שבמקרה חירום אוכל להביא תועלת, אני צריך להיות מסוגל להתמודד עם המשקל.
אני מבין אותך אבל זה לא מחייב אותי. מצידי, שיעמדו שני ספוטרים משני צידי הפלטות, כמו שעושים במשקלים גבהים ממש, או כל פתרון אחר שלא מערב אותי.ולפי ההגיון הזה אין אף אחד במכון שלי שכשיר לשמור עליי ועל עוד לא מעט אנשים בבנץ'
כן, ובדרך כלל אנשים כאלה הם גם עושם אותו דבר בתור ספוטרים.אחרי כל הקיטורים על הספוטרים, יש מספיק מתאמנים שמצפים שהספוטר יעשה במקביל אליהם סט בייספס.
ואחרי שמתוך 10 חזרות אני מושך 5 הדביל עוד מעלה משקל