תסכול מספוטרים

• פותח/ת השרשור Hamster
  • פורסם בתאריך
אתם כולכם חבורה של ליצנים חסרי ביטחון עצמי.צריכים גבר נוסף שישמור עליכם ועוד מתלוננים?תיהיו בטוחים בעצמכם ותרימו בלי ספוטר.

אלה שאני אומר להם לשמור רק אם אני אומר ובכל מקרה עוזרים

אני גם לא מבין מה התלות המוגזמת בספוטר, כל עוד זה לא rm1 אפשר לעשות roll of shame והכל בסדר.

אתם כולכם חבורה של ליצנים חסרי ביטחון עצמי.צריכים גבר נוסף שישמור עליכם ועוד מתלוננים?תיהיו בטוחים בעצמכם ותרימו בלי ספוטר.

מקווה שאתה צוחק, בטיחות באימונים זה מספר 1.
בכל אופן מאוד קשה למצוא ספוטר טוב... כלוב זה פשוט מושלם מהבחינה הזאת.

המקרה הכי גרוע שקרה לי זה שבאימון נפח שלי(מילא, מילא באימון עצימות) אני בבנצ' בכיף שלי (לא ביקשתי ספוטר) החלטתי שאני עושה ירידות איטיות יותר מהרגיל ל8 חזרות. בחזרה הרביעית קופץ איזה אידיוט ומושך לי ת'מוט לראק ואומר לי "תוריד משקל, זה כבד לך עחי". בלי מנוחה העלתי משקל ונתתי עשירייה רק בשבילו. בראש ניפצתי לו את הראש עם פלטה..

יש גם איזו בחורה אצלנו שמתאמנת עם מאמן אישי, הוא פשוט לא נותן לה לעשות חזרה בסקוואט לבד(הוא מהסוג הרועש והנוגע). יום אחד הוא לא בא אז היא ביקשה ממני. מפה לשם, היא העלתה 5 קילו לסקוואט ונתנה 75X5 בלי עזרה ממני.

אהה ופעם בבנץ יצא לי קצת רוק לפרצוף של הספוטר שלי (1rm) . הוא לא הגיב או שלא שם לב
היה לי פעם משהו דומה, אבל יצא לי הרבה רוק, לכל הכיוונים. אבל הספוטר היה חבר טוב שלי, אז הוא פשוט התחיל לנגב את עצמו ולהתפוצץ מצחוק
היום שמרתי על מישהו בבנץ' עליון, ובחזרה האחרונה שלו בהתחלה המוט עלה לא ממש לאט, הייתי בטוח שיש לו את זה ופתאום הוא נכשל והמוט התחיל לרדת במהירות. תפסתי את המוט אחרי שהוא קיבל קטנה במצח... לא נעים 🫤
יש לי כמה זכרונות ממכון מסויים בכפר מסויים שהתאמנתי בו כמה פעמים, נראה לי חפרתי בלוג שלי על המקרים האלה (ונראה לי בעוד אשכולות)אבל בכל זאת:
לא נתנו לי לעשות סקוואט לבד שם, אף פעם. כל פעם שהייתי עושה סקוואט מעל בערך 110 קילו (בזמן שהRM5 היה 140-150) בעל המכון (מכון קטן, ה"מדריכים" זה בעל המכון ולפעמים הבן שלו) היה רץ אליי ו"עוזר" לי, שזה אומר תופס מאחורה בצורה שהידיים שלו נתקעות בירכיים שלי בבור ומפריעות ליציבות, ומרים אותי:cray: ניסיתי להגיד לו שלא צריך לגעת עד שאני לא נכשל (להגיד לו לא לעמוד מאחורה ממש לא עבד) אבל זה גם לא הצליח כי הוא "לא היה מוכן לתת לי לקחת סיון בסקוואט", והיו שם מוטות בטחון. בבנץ' בערך אותו דבר. אגב נשארו לי כמה כניסות לשם בכרטיסייה, מי יהיה באזור מעלות וירצה להתאמן אני מוכן לתת לו 😆

אחרי שנים של צעקות על ספוטרים, נכנסה לגנים של הירושלמים ההבנה של לא לעזור לי אם אני לא מבקש.
לעומת זאת, יש תופעה של ספוטרים שחושבים שהם צריכים להפגין את הכוח שלהם בהוצאה,
ופשוט מנחיתים עליי לפתע את המוט כשמגיע לנקודה הרצויה. לא נעים

• פותח/ת השרשור
אני גם לא מבין מה התלות המוגזמת בספוטר, כל עוד זה לא rm1 אפשר לעשות roll of shame והכל בסדר.

ועכשיו בוא נלך על התלונות של אנשים פה שלא רוצים ספוטר.
במכון שלי קרה המון פעמים שמישהו שעובר פתאום רואה ומרגיש צורך להיות השומרוני הטוב ו"להיות איתך" בכל חזרה או כפי שכתבתי במקום אחר-להעיף אותי חזרה לתוך הראק באמצע סקוואט.

-"אני רק צריך שתהיה שם למקרה שאני לא יכול להרים יותר, בכל מקרה אחר אל תגע, בכלל".
"עחיייייייייי איך אני אעזור לך תראה כמה משקל יש פה מה יקרה עם זה יפול עליך??????????"

-עושה סקוואט סט עבודה, רבאק של חזרה אחרונה, נלחם על כל ס"מ, פתאום בא מישהו ועוזר לי כי הוא פוחד עלי.

"עחיייייייייי איך אני אעזור לך תראה כמה משקל יש פה מה יקרה עם זה יפול עליך??????????"
וואי נתקלתי באחד כזה שגם לא דובר עברית פעם, כשביקשתי לשמור הוא הסתכל על המשקל (הוא בדיוק סיים סט של 40 קילו בנץ' בסמית שחבר שלו עזר לו) ואמר לי שהוא לא יכול להרים את זה. אמרתי שהוא לא צריך להרים את זה כי אני מרים את זה, אז הוא אמר "אוקיי" והלך 😆

אמרתי שהוא לא צריך להרים את זה כי אני מרים את זה,
מאחר ואני כן דובר עברית זה לא הייתי אני, אבל זה בדיוק מה שאני אומר כשמבקשים ממני (פעם ביובל) להיות ספוטר. מצטער, אבל אם אתה מצפה ממני שבמקרה חירום אוכל להביא תועלת, אני צריך להיות מסוגל להתמודד עם המשקל. ברור שב-99% אחוז מהמקרים אצטרך רק לתרום כמה גרמים או קילוגרמים בודדים, אם בכלל, אבל אלה המקרים שהמתאמן יכול להסתדר איתם בלעדי - יש מוטות בטחון מאחרי ראשו - ולעומת זאת אם המרפק שלו יקרוס (כבר סיפרתי כאן שראיתי סרטון באינטרנט שמישהו נהרג בעקבות זה), או שהוא יתעטש ויאבד אחיזה (הסיוט האישי שלי בתרגיל), או שיקרה איזה תרחיש אימים שאני לא מעלה בדעתי כרגע, אני לא מוכן להיות זה שיסביר להורים שלו למה לא הצלחתי לעזור (וזה בלי לקחת בחשבון את תביעת הפיצויים האפשרית). אני יודע, אנחנו לוקחים סיכונים בכל צעד בחיים, אבל המדיניות שלי היא לא לקחת סיכונים מיותרים אלא אם יש לכך הצדקה טובה (הנאה היא הצדקה טובה. בשעתי עסקתי בספורט מסוכן למדי).

יש שם מדריך שמקבל כסף בשביל לעשות את העבודה הזאת, הוא עבר הכשרה מתאימה (נניח) - נא לפנות אליו. כאמור, זה לא קורה לי לעתים תכופות מדי כך שזה מוסיף רק מעט להגדרתי כסוציומט.

להגנתי אני יכול להגיד שאני אף פעם לא מבקש ספוטר. רק בשבוע האחרון, בעקבות דיון כאן בפורום, התחלתי לעשות את הלחיצה בלי לנעול את הפלטות, בתקווה שאם תקרה איזו קטסטרופה זה יועיל (אבל אני משתדל להשאר במרחק לחיצה אחת לפחות מכשל).

מצטער, אבל אם אתה מצפה ממני שבמקרה חירום אוכל להביא תועלת, אני צריך להיות מסוגל להתמודד עם המשקל.
זה אומר שאתה לא יכול לעזור לכל מי שלוחץ יותר ממה שאתה מרים בכפיפת מרפקים, או בחתירה אנכית. ולפי ההגיון הזה אין אף אחד במכון שלי שכשיר לשמור עליי ועל עוד לא מעט אנשים בבנץ'

ולפי ההגיון הזה אין אף אחד במכון שלי שכשיר לשמור עליי ועל עוד לא מעט אנשים בבנץ'
אני מבין אותך אבל זה לא מחייב אותי. מצידי, שיעמדו שני ספוטרים משני צידי הפלטות, כמו שעושים במשקלים גבהים ממש, או כל פתרון אחר שלא מערב אותי.

אני לא חושב שהספוטר חייב להיות מסוגל להרים את כל המשקל, אבל הוא צריך להיות מסוגל להתמודד איתו באופן סביר, לכל הפחות למנוע את שבירת הצלעות או קנה הנשימה במקרה של אסון. כשאתם לוחצים 100 ק"ג אני יכול להגיד רק דבר אחד: חפשו את החברים שלכם (באופן מילולי:-))

לא יצא לי שהיה לי ספוטר גרוע כי אני לא מבקש מהאלה שמתאמנים במכון
רק מחברים שכן יודעים איך לשמור

אולי פעם אחת מישהו הוציא לי לפני שאמרתי לו כי כאילו אני אומר 3 2 1 ואז מוציא
ושאמרתי 3 הוא כבר הוציא, אבל זה לא הרס לי את הסט

אבל ביום שאני אצטרך מאיזה דביל שישמור עליי הוא יעבור הכשרה וקורסים אצלי לפני שהוא יהיה הספוטר שלי

מעצבןןן
בבאנצ קרה לי פעם
אומר לספוטר לעזור רק שצריך וגם אם כן לא הרבה לתת לי לסבול
עוזר הרבה
אומר לו פחות
עוזר שוב הרבה
אומר לו פחות
עוזר שוב הרבה
אומר לו פחות
נגמר האוויר מהדיבורים וכשל

אבל יש גם מקרים טובים יש לי חבר מכנים אותו "הקוסם" 😁
כל פעם שהוא שומר בבאנצ קורים דברים טובים משקל שיא שלך אתה מרגיש כאילו אתה מרים את החימום:s85:

אגב מחר יש לי אימון חזה עם ספוטר לא להיט, מקווה לטוב 👎

אחרי כל הקיטורים על הספוטרים, יש מספיק מתאמנים שמצפים שהספוטר יעשה במקביל אליהם סט בייספס.
ואחרי שמתוך 10 חזרות אני מושך 5 הדביל עוד מעלה משקל

אחרי כל הקיטורים על הספוטרים, יש מספיק מתאמנים שמצפים שהספוטר יעשה במקביל אליהם סט בייספס.
ואחרי שמתוך 10 חזרות אני מושך 5 הדביל עוד מעלה משקל
כן, ובדרך כלל אנשים כאלה הם גם עושם אותו דבר בתור ספוטרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית