הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תסכול מספוטרים

• פותח/ת השרשור Hamster
  • פורסם בתאריך
לא אשכח איך בפעם הראשונה שניסיתי לקבוע RM5 בבנץ' נפל עגל זיעה מהספוטר לתוך הפה שלי.
ולי קרה הפוך...
שמרתי על מישהו וטפטפתי לו בדיוק למרכז המצח......
זה דווקא עזר לו לסיים, אמנם בצרחות אבל סיים...

אני רואה מלא ספוטרים ליצנים,אבל יש לי על מי לסמוך במכון שלי צריך לדעת ממי לבקש. נגיד המאמן שרוב הזמן במכון אתמול שמר עליי והניח את הידיים מתחת למוט,בלי שהוא יגע בו ונתן לי לעשות לבד ורק באחרונה שנכשלתי אחרי שהוא כבר הבין שזה כשל הוא הרים לי קצת מהמשקל.

אני רואה מלא ספוטרים ליצנים,אבל יש לי על מי לסמוך במכון שלי צריך לדעת ממי לבקש. נגיד המאמן שרוב הזמן במכון אתמול שמר עליי והניח את הידיים מתחת למוט,בלי שהוא יגע בו ונתן לי לעשות לבד ורק באחרונה שנכשלתי אחרי שהוא כבר הבין שזה כשל הוא הרים לי קצת מהמשקל.
מי? הגבוה?
מה שמו..גילי משהו. לא?

ממה שאני זוכר כן.
חבר שלי שמתאמן שם אמר עליו דווקא דברים טובים.
זה שבן אדם אומר דברים טובים על מאמן לא הופך את המאמן למאמן טוב, בתכלס רוב הסיכויים שהבן אדם לא מבין מהחיים שלו וקובע אם הוא מאמן טוב או לא לפי כמה פיצולים יש לו בתוכנית וכמה סטים לבייספס.
אמנם אני מאמין שהחבר שלך לא דבע.

זה שבן אדם אומר דברים טובים על מאמן לא הופך את המאמן למאמן טוב, בתכלס רוב הסיכויים שהבן אדם לא מבין מהחיים שלו וקובע אם הוא מאמן טוב או לא לפי כמה פיצולים יש לו בתוכנית וכמה סטים לבייספס.
ועכשיו תסביר לי איך מה שאמרת קשור למה שאני אמרתי.
אתה אמרת שהוא אחלה מאמן ואני הסכמתי איתך.

תיהיה בטוח שאותו חבר לא דבע.

ניהיית פילוסוף?

ועכשיו תסביר לי איך מה שאמרת קשור למה שאני אמרתי.
אתה אמרת שהוא אחלה מאמן ואני הסכמתי איתך.

תיהיה בטוח שאותו חבר לא דבע.

ניהיית פילוסוף?
חחחח לא,פשוט 99% מהמתאמנים במכון הזה הם מפגרים ברמות.
אני כל יום בתחושה של im surrounded with idiots

• פותח/ת השרשור
עוד פנינה של גאונות טהורה שראיתי אתמול באימון:ספוטר בקורלז...
יחי המכון שלי(?)שבו תמצאו אנשים אנשים שיש להם ספוטרים בלג פרס

כבר ירדו לו נקודות בגלל שהוא הניח את הידיים מתחת למוט כשאתה אפילו לא קרוב להיכשל - לא עושים את זה, זה מפריע.

ספוטר טוב נמצא מאחורה ולא נכנס לשדה הראיה שלך, רק אם המוט מתחיל לרדת למטה או שהטכניקה נשברת יותר מדי הוא צריך לבוא לעזרתך.

כבר ירדו לו נקודות בגלל שהוא הניח את הידיים מתחת למוט כשאתה אפילו לא קרוב להיכשל - לא עושים את זה, זה מפריע.

ספוטר טוב נמצא מאחורה ולא נכנס לשדה הראיה שלך, רק אם המוט מתחיל לרדת למטה או שהטכניקה נשברת יותר מדי הוא צריך לבוא לעזרתך.
לא הפריע לי מדי.. אמנם אתה צודק.

"2 אצבעות" (לטוסיק?)
"רק ייצבתי" (בילדר)
"פחדתי עלייך" (כן אה?)
"מצטער" (נאד חלבון)
"איך אני אעזור לך?!" (שחיף)
"טוב אבל תשמור עליי אחרי זה" (תנאי)
"לא עזרתי"(יבן זונה ראיתי את הידיים שלך)
"הקשת שלך" (לא כואב לי)
"התחזקת"(נחלשתי)
אהה ופעם בבנץ יצא לי קצת רוק לפרצוף של הספוטר שלי (1rm) . הוא לא הגיב או שלא שם לב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית