עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעלה סרטון בדיקת טכניקה בסקוואט... @Tank אני אשמח אם תוכל להעיף מבט 😃.
משקלים:
סקוואט:
- HB Squat 83KG 3x5 - הגעתי רשמית למשקל שכבר די קשה לי איתו ונראה שהמתיחה החלימה לגמרי, מקווה להיכנס לתלם מעכשיו.
- Bench 77.5KG 5-5-4 - אתה מצפה לסגור חמישיות אחרי 10 שעות שינה אבל לא נורא, פעם הבאה.
- PullUps +3.75KG 5-5-4 כנ"ל
- Dips BW 1x8 טעות
אימון חזרה לשגרה אחרי פציעה בגב התחתון שהשביתה אותי למשך כשבועיים.
Squat 80 3x5
Bench 75 3x5
Pullups BW 3x5
Squat 85 3x5 הלך מצויין
Press 51 3x5 - עובר למיקרולואדינג בפרס למה לא
Chinups +5KG 3x5 - מחליף בינתיים את המשיכה ב-B בCHINUPS במקום דדליפט בגלל הכאב בגב
Dips BW 2x9
דדליפט עבודת טכניקה
אימון מעולה
HB Squat 87.5KG 3x5 הלך מצויין
Bench 77KG 3x5
Pulups BW 3x5
Dips +5KG 2x8
a bit of teh abs
אימון רע
עייף, ורעב
אבל
Squat 90KG 3x5 כנראה שבחלק מהחזרות שבירת מקביל גבולית אבל עדיין סוף סוף PR של 90 קילו אחרי שנגעתי בו כבר לפני חודש בערך ומאז נפצעתי פעמיים.
Press 52.5KG 5-4-3
Chinups +5KG 3x5
Dips BW 2x8
מכוון להגיע ל- HB Squat 100, Bench 82, Press 55 לחמישיות ולעבור לצערי לחיטוב. אני יודע שיש עוד הרבה מקום להתקדמות לינארית בסקוואט אבל התחלתי את המסה מאחוז שומן גבוה יחסית, וגם אכלתי קצת יותר מדי בכל הזמן שהייתי מושבת ואני כבר מתקרב ל-22% אחוז שומן וזה בלתי נסבל.
סה"כ מרוצה מההתקדמות בלחיצות וגם (אם וכאשר) להגיע ל-2 פלטות בסקוואט יהיה מאוד מספק בשבילי.
תודה.. בשקילה האחרונה לפני 3 שבועות הייתי 81.5 קילו על 21% שומן, אני מאמין שהיום אני בערך 83 על 22%.כל הכבוד משקלים יפים.
כמה אתה שוקל?
HB Squat 92.5KG 3x5 עם עומק גבולי ביותר
Bench 78KG 5-4-3 🙁
Pullups BW 3x5
Dips BW 2x9
מעלה סרטון לביקורת אחרי הרבה זמן שלא בדקתי, אני אשמח אם מישהו יוכל לתת מבט.
@Tank
@Moran W
אני יודע ש:
- העומק גבולי בחלק מהחזרות.
- שהמרפקים צריכים להיות יותר מאונכים (זה בורח לי).
- שבד"כ ב-HB לא נהוג Thumbless Grip (אבל לא משנה איזה רוחב אחיזה אני מנסה, פרק כף היד שלי מתעקם מאוד אם אני מכניס אגודל - אמרו לי שזו עלולה להיות חוסר גמישות בכף היד).