הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוגריתם [הוסר]

• פותח/ת השרשור Roeefl
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כל הכבוד שאתה ממשיך להעלות כל אימון בסקוואט!! אל תשכח להעלות סרטוני טכניקה מדי פעם לראות שהיא לא נהרסת עם המשקל!

• פותח/ת השרשור
Roeefl עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף השמנמן״:

עדכון לוג: 01/04/15

מעלה סרטון בדיקת טכניקה בסקוואט... @Tank אני אשמח אם תוכל להעיף מבט 😃.

משקלים:
  • HB Squat 83KG 3x5 - הגעתי רשמית למשקל שכבר די קשה לי איתו ונראה שהמתיחה החלימה לגמרי, מקווה להיכנס לתלם מעכשיו.
  • Bench 77.5KG 5-5-4 - אתה מצפה לסגור חמישיות אחרי 10 שעות שינה אבל לא נורא, פעם הבאה.
  • PullUps +3.75KG 5-5-4 כנ"ל
  • Dips BW 1x8 טעות
סקוואט:

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 23/04/15

אימון רע
עייף, ורעב
אבל
Squat 90KG 3x5 כנראה שבחלק מהחזרות שבירת מקביל גבולית אבל עדיין סוף סוף PR של 90 קילו אחרי שנגעתי בו כבר לפני חודש בערך ומאז נפצעתי פעמיים.
Press 52.5KG 5-4-3
Chinups +5KG 3x5
Dips BW 2x8

מכוון להגיע ל- HB Squat 100, Bench 82, Press 55 לחמישיות ולעבור לצערי לחיטוב. אני יודע שיש עוד הרבה מקום להתקדמות לינארית בסקוואט אבל התחלתי את המסה מאחוז שומן גבוה יחסית, וגם אכלתי קצת יותר מדי בכל הזמן שהייתי מושבת ואני כבר מתקרב ל-22% אחוז שומן וזה בלתי נסבל.
סה"כ מרוצה מההתקדמות בלחיצות וגם (אם וכאשר) להגיע ל-2 פלטות בסקוואט יהיה מאוד מספק בשבילי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
כל הכבוד משקלים יפים.
כמה אתה שוקל?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד משקלים יפים.
כמה אתה שוקל?
תודה.. בשקילה האחרונה לפני 3 שבועות הייתי 81.5 קילו על 21% שומן, אני מאמין שהיום אני בערך 83 על 22%.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: סקוואט ביקורת

מעלה סרטון לביקורת אחרי הרבה זמן שלא בדקתי, אני אשמח אם מישהו יוכל לתת מבט.
@Tank
@Moran W

אני יודע ש:
- העומק גבולי בחלק מהחזרות.
- שהמרפקים צריכים להיות יותר מאונכים (זה בורח לי).
- שבד"כ ב-HB לא נהוג Thumbless Grip (אבל לא משנה איזה רוחב אחיזה אני מנסה, פרק כף היד שלי מתעקם מאוד אם אני מכניס אגודל - אמרו לי שזו עלולה להיות חוסר גמישות בכף היד).

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
פותח הלוג מחק את הלוג ממערכת הלוגים ונעל את הדיון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית