הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוגריתם [הוסר]

• פותח/ת השרשור Roeefl
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Roeefl

משתמש מתחיל
68
25
נק' מוניטין:
63
68
25
אוניברסיטת תל אביב
Roeefl הוסיף לוג חדש:

הלוג של השחיף השמנמן - So good when it hits your hips

השחיף השמנמן התחיל SS בחודש פברואר אחרי שנה בדיוק של אימוני ליצנות וחיטובים בלי התקדמות ממשית.

אני פותח את הלוג כדי לעקוב בצורה מסודרת אחרי האימונים ובתקווה לקבל ביקורת נוקבת על הטכניקה בסקוואט מ-moran weissman כשאעלה סרטונים.

אני אוכל 3000 קלוריות ביום בלי תפריט, סופר הכל וטווח טעות קטן. מכוון לחלוקה של 300פ/200ח/100ש.

משקלי RM5 בתחילת SS:
Squat 70KG
Deadlift 50KG (לא עשיתי לפני SS. עדיין לומד טכניקה בכל התרגילים אבל בדדליפט בפרט).
Bench 65KG
Press 40KG
Pull-Ups +2.5KG

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

בהצלחה שחיף שמנמן! אני אשים מעקב על הלוג נראה לאן אתה מגיע 😃
ושים @Moran Weissman אם אתה רוצה שהוא יראה את זה ספציפית!

• פותח/ת השרשור
Roeefl עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף השמנמן״:

עדכון לוג: 09/03/15

מעדכן אימון של אתמול במטרה לקבל ביקורת על סקוואט - כל דעה ותיקון יתקבלו בברכה.

הגעתי גמור אחרי 5 שעות שינה והיה חרא גדול.

Squat - 87.5KG 3x5
Bench - 72.5KG 5-4-3 אימון קודם 5-5-4, אימון הבא חמישיות או ריסט.
Pullups - +5KG 5-4-3
Dips +5KG 2x8

סקוואט:

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה מנסה לעשות לואו באר אבל המוט מונח גבוה מדי, המרפקים כמעט מאונכים לרצפה ואמורים להיות כמה שיותר מקבילים לרצפה על מנת לייצב את המוט על השכמות.
ממליץ לך לשפר את זה ולצלם סרטון באימון הבא. ממליץ גם לראות ביצוע נכון של טכניקה פה:

• פותח/ת השרשור
אתה מנסה לעשות לואו באר אבל המוט מונח גבוה מדי, המרפקים כמעט מאונכים לרצפה ואמורים להיות כמה שיותר מקבילים לרצפה על מנת לייצב את המוט על השכמות.
ממליץ לך לשפר את זה ולצלם סרטון באימון הבא. ממליץ גם לראות ביצוע נכון של טכניקה פה:

טוב שאתה אומר את זה, אני מודע לבעיה הזאת אבל לא הייתי סגור לגמרי אם היא בראש שלי או לא עד עכשיו.
ראיתי את הסרטון הזה ועוד כמה בנושא כמה וכמה פעמים, אבל אני לא מצליח למקם את המוט או את האחיזה בצורה טובה יותר (אני מנסה במשך הרבה זמן בסטים של החימום אבל לא מגיע למצב שזה יושב טוב, חתכתי את זה מהוידאו).
יש מצב שזאת בעיה של גמישות?
בכל מקרה אני אמשיך לעבוד על זה ואעלה סרטון שוב מחר.

למה אתה לובש כפפות?
ושים לב שבחלק מהחזרות אתה קצת עוצר בתחתית.. חבל על הכוח שאתה מבזבז

בהצלחה עם הלוג ועם האימונים! 😃

אשמח לתת את דעתי,
אבל הזווית חייבת להיות קצת יותר טובה. שנוכל לראות את רוחב העמידה, רוחב האחיזה, מנח הגוף בזמן הירידה.

ממה שראיתי- העומק טוב ויש היפ דרייב.

• פותח/ת השרשור
למה אתה לובש כפפות?
ושים לב שבחלק מהחזרות אתה קצת עוצר בתחתית.. חבל על הכוח שאתה מבזבז

תודה, זה משהו שלא שמתי לב אליו.
אני רגיל לכפפות מתקופת הליצנות, מה רע בזה?

בהצלחה עם הלוג ועם האימונים! 😃

אשמח לתת את דעתי,
אבל הזווית חייבת להיות קצת יותר טובה. שנוכל לראות את רוחב העמידה, רוחב האחיזה, מנח הגוף בזמן הירידה.

ממה שראיתי- העומק טוב ויש היפ דרייב.

תודה. עכשיו מעלה עדכון עם סקוואט מ2 זוויות.

הכפפה לדעתי יוצרת שכבה נוספת שמפרידה בינך לבין המוט ובכך יוצרת אחיזה פחות אדוקה וחלשה יותר באופן טבעי.
לדעתי תיפטר מזה.

אם אתה מזיע או לח בידיים, שים מגנזיום.

תודה, זה משהו שלא שמתי לב אליו.
1. כפפות זה לא גברי. יבלות בידיים זה גברי
2. כפפות מחלישות לך את האחיזה

מה הקשר בין כפפות אימון לבין גבריות? 😳
איך אתה יכול אפילו לשאול את זה????? גבר אמיתי לא ישים כפפות כדי להגן על הידיים שלו מיבלות! גבר אמיתי יתפוס ברזל עם ידיים ערומות ואם זה יכאב ויעשה פצעים הוא יסתום את הפה, יהיה חזק, ינשוך שפתיים ואז יהיה גאה בפצעים שלו כי הם הוכחה שהוא עשה משהו כדי להרוויח אותם!

• פותח/ת השרשור
איך אתה יכול אפילו לשאול את זה????? גבר אמיתי לא ישים כפפות כדי להגן על הידיים שלו מיבלות! גבר אמיתי יתפוס ברזל עם ידיים ערומות ואם זה יכאב ויעשה פצעים הוא יסתום את הפה, יהיה חזק, ינשוך שפתיים ואז יהיה גאה בפצעים שלו כי הם הוכחה שהוא עשה משהו כדי להרוויח אותם!
אני אוהב את הגישה בתיאוריה, בפועל בפעם הקודמת שעשיתי אימון שלם בלי כפפות, אימון אחריו לא הייתי יכול להחזיק את המוט בכלל בגלל איך שהידיים שלי נראו .🤢
אחיזה חלשה יותר לעומת זאת נשמע רע. אם שניכם אומרים, אני אנסה שוב באימון הבא להעיף כפפות ולראות

אני אוהב את הגישה בתיאוריה, בפועל בפעם הקודמת שעשיתי אימון שלם בלי כפפות, אימון אחריו לא הייתי יכול להחזיק את המוט בכלל בגלל איך שהידיים שלי נראו .🤢
אחיזה חלשה יותר לעומת זאת נשמע רע. אם שניכם אומרים, אני אנסה שוב באימון הבא להעיף כפפות ולראות
זה אחד השלבים בלהפוך מילד לגבר 😃
כל הכבוד שאתה לוקח את עצמך בידיים ובהצלחה! אתה מוזמן לפרסם תמונות של היבלות שלך בהמשך 😃

אל תקשיב לו, יבלות זה דבר מגעיל 😃

תוריד ת'כפפות, ואתה תרגיש בהבדל לטובה.
האחיזה תשתפר ואתה תוכל להרים\למשוך בצורה יותר טובה. (וכבדה)

• פותח/ת השרשור
אל תקשיב לו, יבלות זה דבר מגעיל 😃

תוריד ת'כפפות, ואתה תרגיש בהבדל לטובה.
האחיזה תשתפר ואתה תוכל להרים\למשוך בצורה יותר טובה. (וכבדה)
Will do.

• פותח/ת השרשור
Roeefl עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף השמנמן״:

עדכון לוג: 11/03/15

יקיצה טבעית אחרי 4 וחצי שעות (ועוד שעתיים השלמה מאוחר יותר) - כנראה שכל הקלוריות בעולם לא יעזרו להתאוששות במצב הזה. שוקל להזריק מלטונין לתחת לפני השינה כי הדרך הרגילה לא עוזרת.

מעלה צילום של כל השלושה בשביל ביקורת. תודה מראש

Squat 90KG 3x5 - שלוש חמישיות עלו אבל אני חושב שהן עלו גם בשמירת גב ישר. התעסקתי במשך 20 דקות חימום בלתקן את המיקום של המוט והאחיזה, והיה קשה לעבוד כשהם שונים מאיך שהתרגלתי.

Press 47.5KG 5-4-3 - בולבול גדול, פעם שעברה 5-5-4....

קרא את שאר עדכון הלוג...

עליות יפות מאוד, אפשר לשפר את זה אם תשפר את הHIP DRIVE

כמה הערות:

בסקוואט מהזווית הראשונה בחזרות הרביעית והחמישית נראה שאתה לא שובר מקביל, אלא גבולי. כמו גם ואולי אני טועה, המוט לא מספיק נמוך, לא יושב על הפודטריור דלטס (שרירי הכתף האחוריים) והגב שלך קורס קצת קדימה.
אבל מהזווית של הסט השני הכל היה פיקס.
האחיזה שלך סופר רחבה, אין גב מכווץ.
ההיפ דרייב בעייתי, תנסה לדמיין כשאתה בבור שמישהו חיבר לך סיכה גדולה לקצה המכנס והוא מושך אותך למעלה בצורה אנכית.
יכול לעזור.

הפרס אתה מחכה המון זמן בין החזרות, אל תחכה.
אחרי כל ירידה תתן מתפרצת למעלה, תשתמש במומנטום. אין כאן תחרות 😃

בדדליפט אתה צריך לסובב את האגן יותר (תחת החוצה) , לכווץ את הגב התחתון ולהוריד מעט את האגן.
כמו כן המשקל נראה לך סופר קל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית