עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא? יעזור לך. כל עוד תאכל כמו שצריך ותתאמן בחד"כ אתה תתקדם ותעלה במסת שריר עם הזמן. זה פשוט יהיה יותר איטי כי כדורסל הוא פחות אנאבולי ממנוחה 😃אז רגע, אם הבנתי נכון, מה שאני אעשה בחד"כ כמעט ולא יעזור לי אם בכלל?
עד כמה זה ייפגע?למה לא? יעזור לך. כל עוד תאכל כמו שצריך ותתאמן בחד"כ אתה תתקדם ותעלה במסת שריר עם הזמן. זה פשוט יהיה יותר איטי כי כדורסל הוא פחות אנאבולי ממנוחה 😃
כבר כואב לי הראש מלענות לך על שאלות חופרות.עד כמה זה ייפגע?
והחד"כ יעזור לי מבחינת כוח כללי שכולל מסה, חוזק וכו'? זה ייתן לי ייתרון על רוב הריבים (שאני מסיק כנראה שלא מתאמנים בחד"כ), לא?
אז, תגיד.. אם אני מתאמן ואוכל טוב אז אני אשתוק?כבר כואב לי הראש מלענות לך על שאלות חופרות.
פשוט תשתוק ותתחיל להתאמן!!!!
מאיפה אתה יודע מה כמות הטסט שיש לו?אתה לא יכול להתקדם כמו שצריך בסס אין לך מספיק טסט
לא אמרתי שהוא לא יכול להתקדם באימוני כח אבל הוא לא יכול להתקדם כמו נער בן 16 והוא צעיר וסס קלאסית לדעתי לא תתאים לומאיפה אתה יודע מה כמות הטסט שיש לו?
או מה כמות הטסט שנדרש כדי להתקדם באימוני כח?
מאיפה הטענה הזאת?
(ברצינות)
לא ענית לי אבל.. 😃לא אמרתי שהוא לא יכול להתקדם באימוני כח אבל הוא לא יכול להתקדם כמו נער בן 16 והוא צעיר וסס קלאסית לדעתי לא תתאים לו
אף אחד לא יכול לדעת כמה טסט. יש לבחור הזה ספציפית, אבל הקשר של הטסט. לגיל מופיע בהמון מקומות, הנה אחד לדוגמא:מאיפה אתה יודע מה כמות הטסט שיש לו?
זה נחמד,אף אחד לא יכול לדעת כמה טסט. יש לבחור הזה ספציפית, אבל הקשר של הטסט. לגיל מופיע בהמון מקומות, הנה אחד לדוגמא:
![]()
אני לא יודע איך לענות על זה. ההנחה הידועה היא שיש מתאם חיובי די חזק בין כמות הטסט. החופשי למידת ההיענות ההיפרטרופית לאימון (לצערי, אם צריך להגיד). אם כך, עודף קלוריות בתזונה יתבטא אחרת אצל בן 25 ואצל בן 13 מבחינת היחס שומן/שריר שהם מעלים., ולזה, מן הסתם, צהיה השפעה גם על הכוח.אבל כיצד אפשר לדעת מהי כמות הטסט שמתאימה לאימוני כח?
ז"א שאני יעלה יותר בשומן מאשר בשריר בגלל היחס שומן/שריר שבו יש יותר יחס לשומן בגלל כמות הטסט?אני לא יודע איך לענות על זה. ההנחה הידועה היא שיש מתאם חיובי די חזק בין כמות הטסט. החופשי למידת ההיענות ההיפרטרופית לאימון (לצערי, אם צריך להגיד). אם כך, עודף קלוריות בתזונה יתבטא אחרת אצל בן 25 ואצל בן 13 מבחינת היחס שומן/שריר שהם מעלים., ולזה, מן הסתם, צהיה השפעה גם על הכוח.
אני לא חושב שמישהו מסוגל לכמת את זה, וברור שאין כאן איזה קו פרשת מים שהחל ממנו יש טעם לאימוני כוח ומתתחיו אין אלא מדובר על משהו הדרגתי.
זאת הטענה שלי, כן. אבל חכה לראות אם לא יימצא טיעון נגדי. פשוט נמאס לי לכתוב כל רגע "אני חושב" או "לדעתי" וכל אלה, וממילא אני עושה את זה לעתים קרובות מדי.ז"א שאני יעלה יותר בשומן מאשר בשריר בגלל היחס שומן/שריר שבו יש יותר יחס לשומן בגלל כמות הטסט?
גם אם הטענה שלך צודקת, הרבה יותר עדיף לי לנסות לפחות לעלות במסת שריר, כי גם בכל זאת - אני יעלה.זאת הטענה שלי, כן. אבל חכה לראות אם לא יימצא טיעון נגדי. פשוט נמאס לי לכתוב כל רגע "אני חושב" או "לדעתי" וכל אלה, וממילא אני עושה את זה לעתים קרובות מדי.
אני מבין שהעניין העיקרי שלך הוא הכדורסל, וחדר הכושר אמור לסייע לך להשתפר בו, נכון? אם זה כך, הרעיון להעלות בהרבה שומן + קצת שריר כדי שבהמשך תוריד את השומן ותישאר עם חלק מהשריר לא נראה לי כמו תוכנית טובה. את רוב השיפור בכוח בגילך אתה תשיג לא מעליה במסת השריר אלא מניצול טוב יותר של מה שיש (מה שקרוי "גיוס יחידות מוטוריות") ולפיכך אני לא חושב שתוכנית כוח היא האסטרטגיה היעילה ביותר עבורך. אני בטוח שיש ברשת הרבה תוכניות אימון משקולות לשחקני כדורסל צעירים, ואני אתפלא מאד אם הן דווקא תוכניות כוח.הרבה יותר עדיף לי לנסות לפחות לעלות במסת שריר
אני כבר מבולבל. יותר מידי. אני גם חשבתי בהתחלה שכוח יותר יעזור לי מאשר מסה, אבל TANK אומר אחרת, ואתה באת שוב ואמרת את הדעה שהייתה לי מלכתכילה. אז. מה. לעשות!?אני מבין שהעניין העיקרי שלך הוא הכדורסל, וחדר הכושר אמור לסייע לך להשתפר בו, נכון? אם זה כך, הרעיון להעלות בהרבה שומן + קצת שריר כדי שבהמשך תוריד את השומן ותישאר עם חלק מהשריר לא נראה לי כמו תוכנית טובה. את רוב השיפור בכוח בגילך אתה תשיג לא מעליה במסת השריר אלא מניצול טוב יותר של מה שיש (מה שקרוי "גיוס יחידות מוטוריות") ולפיכך אני לא חושב שתוכנית כוח היא האסטרטגיה היעילה ביותר עבורך. אני בטוח שיש ברשת הרבה תוכניות אימון משקולות לשחקני כדורסל צעירים, ואני אתפלא מאד אם הן דווקא תוכניות כוח.
(אני לא יודע אם שמת לב, ערכתי איזו הודעה קודמת שלי שבה אני גם מזכיר את הבעיות עם השומן שאתה תוסיף מבחינת המשך חייך).
תעשה מה שאתה רוצה, בגדול.אני כבר מבולבל. יותר מידי. אני גם חשבתי בהתחלה שכוח יותר יעזור לי מאשר מסה, אבל TANK אומר אחרת, ואתה באת שוב ואמרת את הדעה שהייתה לי מלכתכילה. אז. מה. לעשות!?
אז אני אתחיל בSS, אבל כמו ש@יהושע60 העלייה רובה תהיה לטובת השומן. אז בעצם מה שהוא אמר לא עזר לי משני הבחינות - לעבוד על תוכנית היפרטרופיה או לעבוד על תוכנית כוח. הריי בשניהם אני יעלה במסת שריר בכל מקרה. אז מה אתם אומרים לעשות? אם אני רוצה תוכנית כוח, עדיין הטענה של יהושע בתוקף.תעשה מה שאתה רוצה, בגדול.
אבל מה שלא יהיה- בזהירות ובאחריות.
תפעיל שיקול דעת ולמידה אחראית בנושאי התרגילים המורכבים.
אתה שואל אותי אם לקבל את העצה שלי או של מישהו אחר? הרי ברור שאם הייתי חושב ש-TANK צודק הייתי שותק. כדאי שתתחיל להתרגל לעולם המופלא של אימוני משקולות: על כל נושא יש לפחות שלוש דעות מתחרות, וכולן מגובות במחקרים. החיים קשים.אני כבר מבולבל. יותר מידי. אני גם חשבתי בהתחלה שכוח יותר יעזור לי מאשר מסה, אבל TANK אומר אחרת, ואתה באת שוב ואמרת את הדעה שהייתה לי מלכתכילה. אז. מה. לעשות!?
בבקשה תקרא את התגובה שהגבתי לפני התגובה הזאתי שלך ותראה מה רשמתי, ותגיבאתה שואל אותי אם לקבל את העצה שלי או של מישהו אחר? הרי ברור שאם הייתי חושב ש-TANK צודק הייתי שותק. כדאי שתתחיל להתרגל לעולם המופלא של אימוני משקולות: על כל נושא יש לפחות שלוש דעות מתחרות, וכולן מגובות במחקרים. החיים קשים.
לפחת ניסיתי 😃בעצם מה שהוא אמר לא עזר לי