עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז איזו תוכנית כן תשתלב טוב עם כדורסל?אתה לא צריך את הלינארית של ביל סטאר. אין לך בגיל שלך ועם משקלי העבודה שלך מה לחפש בתוכנית לינארית. איך תעשה פירמידה עם בנץ' פרס של 40 קילו?? אין סיבה לגעת בלינארית אם אתה לא עובד עם משקלים תלת ספרתיים בלפחות 2 מתוך 3 ההרמות.
אז איזו תוכנית כן תשתלב טוב עם כדורסל?אתה לא צריך את הלינארית של ביל סטאר. אין לך בגיל שלך ועם משקלי העבודה שלך מה לחפש בתוכנית לינארית. איך תעשה פירמידה עם בנץ' פרס של 40 קילו?? אין סיבה לגעת בלינארית אם אתה לא עובד עם משקלים תלת ספרתיים בלפחות 2 מתוך 3 ההרמות.
איזה תוכנית אתה ממליץ לי לעשות שתעזור לי להשתפר בכוח מתפרץ וכל מה שצריך בכדורסל? (אגב אם אני בOFF SEASON וכו', אז לא, אני עכשיו חוזר לשחק כדורסל ומתכנן להיכנס לקבוצה בקרוב, אבל אם אני אתחזק בנוסף אני מאמין שזה רק יעזור ולא SS בבקשה, כי אני מתכוון גם להתאמן בכדורסל במהלך השבוע)בהתחלה כן , כשתיהיה חזק זה יפריע לכדורסל ותצתרך לעשות התאמות.
לרוב ספורטאים עושים תוכניות כוח על מנת להתחזק מחוץ לעונה , ובמהלך העונה עושים אימוני כוח על מנת לשמר\למנוע פציעות
אין תוכנית כתובה , לכל אחד צריך להתאים תוכנית שמתאימה לו.איזה תוכנית אתה ממליץ לי לעשות שתעזור לי להשתפר בכוח מתפרץ וכל מה שצריך בכדורסל? (אגב אם אני בOFF SEASON וכו', אז לא, אני עכשיו חוזר לשחק כדורסל ומתכנן להיכנס לקבוצה בקרוב, אבל אם אני אתחזק בנוסף אני מאמין שזה רק יעזור)
כנראה שהבנת אותי לא נכון, אני אפילו עדיין לא בקבוצה. אני רוצה להתחזק ולהשתפר עוד בכדורסל לפני שאני בכלל מראה את עצמי בקבוצה, בגלל שאני אכנס באמצע השנה (עוד ממש מעט), שזה קצת בעייתי. לכן, אני רוצה שיהיה לי כמה שיותר סיכויים להיכנס ולהתחיל על רגל ימין.אין תוכנית כתובה , לכל אחד צריך להתאים תוכנית שמתאימה לו.
אין לכם מאמן כושר בקבוצה?
מה המשקלי עבודה שלך.?כנראה שהבנת אותי לא נכון, אני אפילו עדיין לא בקבוצה. אני רוצה להתחזק ולהשתפר עוד בכדורסל לפני שאני בכלל מראה את עצמי בקבוצה, בגלל שאני אכנס באמצע השנה (עוד ממש מעט), שזה קצת בעייתי. לכן, אני רוצה שיהיה לי כמה שיותר סיכויים להיכנס ולהתחיל על רגל ימין.
האמת שזה יישמע עוד הפעם קצת מטומטם, אבל בגלל בעיות אישיות רק חודש הבא אני נרשם לחדר כושר,מה המשקלי עבודה שלך.?
אז הלינארית לא תעזור, היא טובה למי שכבר יש כוח בסיסי.האמת שזה יישמע עוד הפעם קצת מטומטם, אבל בגלל בעיות אישיות רק חודש הבא אני נרשם לחדר כושר,
אבל אני מעריך +- 40 קילו סקוואט (ניסיתי עם קצת משקל בדרך מוזרה, עזוב עכשיו, בערך 40) ולגביי דדליפט והשאר אני לא ממש יודע..
אז איזה תוכנית כדאי לי לעשות עכשיו? או אם אני צריך להרכיב אחת כזו, איך? מה לקחת בחשבון וכו'? תודה לך ממש, עזרת לי מאוד!אז הלינארית לא תעזור, היא טובה למי שכבר יש כוח בסיסי.
לדעתי אתה צריך לפתח קודם כ כוח בסיסי , לדאוג לטכניקה טובה בתרגילי בסיס ואז לשלב עבודת כוח מתפרץ וקוארדינציה. אבל כוח זה הבסיס.
??אז הלינארית לא תעזור, היא טובה למי שכבר יש כוח בסיסי.
לדעתי אתה צריך לפתח קודם כ כוח בסיסי , לדאוג לטכניקה טובה בתרגילי בסיס ואז לשלב עבודת כוח מתפרץ וקוארדינציה. אבל כוח זה הבסיס.
יש לך 2 אופציות כרגע:אז איזה תוכנית כדאי לי לעשות עכשיו? או אם אני צריך להרכיב אחת כזו, איך? מה לקחת בחשבון וכו'? תודה לך ממש, עזרת לי מאוד!
??
אני מעדיף את האופצייה השניה כי יש לי המון זמן פנוי (כמעט חודש) לפני שאני ארשם לחדר כושר, לכן שזה לא ממש בעיה.יש לך 2 אופציות כרגע:
1. לשלם למאמן שיעבוד איתך ויבנה לך משהו מותאם
2. לשבת על התחת ולקרוא באינטרנט והרבה
אני מעדיף את האופצייה השניה כי יש לי המון זמן פנוי (כמעט חודש) לפני שאני ארשם לחדר כושר, לכן שזה לא ממש בעיה.יש לך 2 אופציות כרגע:
1. לשלם למאמן שיעבוד איתך ויבנה לך משהו מותאם
2. לשבת על התחת ולקרוא באינטרנט והרבה
הוא ילד בן 13, רק מתחיל להתאמן.מה המשקלי עבודה שלך.?
אז אני אקח FBW מהפורטלהוא ילד בן 13, רק מתחיל להתאמן.
לדעתי FBW יתאים לו טוב.
fbw קלאסי לא יתאים לשחקן כדורסל. בתקופה שיש לו אימונים זה יהיה עומס כבד מדי ובפגרת הקיץ שיעשה SS.הוא ילד בן 13, רק מתחיל להתאמן.
לדעתי FBW יתאים לו טוב.
אני לא ממש יכול לעשות SS כרגע, כי אני רוצה גם להתאמן לכדורסל לפני שאני נכנס לקבוצה, וזה לא ישתלב טוב ביחד. אני חושב שגם בFBW רגילה אני אוכל להתקדם במשקלים ומקסימום אחרי שאני אכנס לקבוצה כשנסיים את העונה או משהו אני יעשה SS.fbw קלאסי לא יתאים לשחקן כדורסל. בתקופה שיש לו אימונים זה יהיה עומס כבד מדי ובפגרת הקיץ שיעשה SS.
פותח האשכול תעשה SS כרגע אבל לא יודע כמה תרוויח מחודש.. אבל אתה כן תרוויח מזה.
1. תעשה SS.המאמן שלך יעדיף לקבל שור עם 80 קילו סקוואט (או לכמה שתגיע עד שתכנס לקבוצה..) מאשר ילדון עם 40 סקוואט. מאמנים מעריכים את זה שאתה גדול ומרים,זה חשוב מאוד לכדורסל ובכללי לרוב ענפי הספורט. אם חשוב לך להתאמן גם בכדורסל תלך אחרי האימון במכון ותעשה קצת דברים מינימלים (כן אני יודע שאתה תהיה גמור ותשנא את עצמך),כמה שפחות ריצה,יותר טכניקה, אולי תתאמן על לקלוע..אני לא ממש יכול לעשות SS כרגע, כי אני רוצה גם להתאמן לכדורסל לפני שאני נכנס לקבוצה, וזה לא ישתלב טוב ביחד. אני חושב שגם בFBW רגילה אני אוכל להתקדם במשקלים ומקסימום אחרי שאני אכנס לקבוצה כשנסיים את העונה או משהו אני יעשה SS.
ואגב, אחרי שאני אכנס לקבוצה אז איך אני אוכל לשלב אימונים בחדר כושר אם אתה אומר שזה מעמיס? איזה אימון אני יעשה..?
אני חושב שאני אנסה את התוכנית שלך.. אתה חושב יתאים לי?1. תעשה SS.המאמן שלך יעדיף לקבל שור עם 80 קילו סקוואט (או לכמה שתגיע עד שתכנס לקבוצה..) מאשר ילדון עם 40 סקוואט. מאמנים מעריכים את זה שאתה גדול ומרים,זה חשוב מאוד לכדורסל ובכללי לרוב ענפי הספורט. אם חשוב לך להתאמן גם בכדורסל תלך אחרי האימון במכון ותעשה קצת דברים מינימלים (כן אני יודע שאתה תהיה גמור ותשנא את עצמך),כמה שפחות ריצה,יותר טכניקה, אולי תתאמן על לקלוע..
כעקרון, כמה שפחות לפגוע בהתאוששות לקראת האימון הבא.
2.אתה צריך להתאים לעצמך את התוכנית. ומה לעשות אם אין לך את הידע לא תוכל לעשות זאת. לך ליעוץ אישי עם משה,ממה שאני שומע זה הבחירה הכי טובה שאתה יכול לעשות,הוא זול והוא פשוט תותח.
כעקרון זאת התוכנית שלי אבל היא לא שוס.
ראשון:
סקוואט 3X5
בנץ פרס 3X5
מתח 3X5-12 (אני עובד בגרביטון אז בעייתי)
שני פוטבול
שלישי
בוקס סקוואט קל 3X3
פרס 3X5
רביעי פוטבול
חמישי
דדליפט 1X5
בנץ פרס 3X5
ספרינטים
זאת התבנית ונוסף עלייה עזר (בייספס,טרייספס,bandpull aparts,בטן סטטי,בנץ רחב/דאמבלים/אינקליין לפעמים,ועוד שטויות..)
כמובן שבשלב מסוים אי אפשר להתאושש כבר מכזה עומס ללחיצות וצריך לעשות ביום שלישי קל כשזה יקרה אני כנראה אעשה בשלישי בנץ קל ובחמישי פרס כבד כמובן.
עוד פעם,לא להיט וצריך לעשות התאמות.