תודה! אני עושה כמיטב יכולתי בייחצון עיניין המשקולות והסקווט...טרם קיבלתי תגובה אחרת מ"לא..אני מעדיפה להשאר עם האירובי".
.
אני לא יודע למה אבל לרוב בחורות נמנעות למרות התוצאות שהן רואות על בחורות אחרות.
עצלנות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה! אני עושה כמיטב יכולתי בייחצון עיניין המשקולות והסקווט...טרם קיבלתי תגובה אחרת מ"לא..אני מעדיפה להשאר עם האירובי".
.
אני לא יודע למה אבל לרוב בחורות נמנעות למרות התוצאות שהן רואות על בחורות אחרות.
עצלנות?
אוייש נו...(מקווה שאת צינית)לא עצלנות, רוב הבנות לא רוצות קוביות בבטן
ריבועים בבטן עושים במטבח...ומה עם התחת? ידיים? רגליים? גב? כדי לחטב למצק וליצור צורה לגוף צריך להשקיע מעבר לאירובי. השקעה שווה זמן ורצון. לרובן אין את זה.לא עצלנות, רוב הבנות לא רוצות קוביות בבטן
עצלנות, חוסר מוטיבציה, חוסר ידיעה ובטוחה שעיניין המשקולות זה משהו שהוא נורא מאיים לבחורה שרגילה לעשות אירובי...גם להכנס לאזור המשקולות החופשיות שכולם שם גברים זה לא הכי נעים בעולם. בנות מונעות ע"י "מה יגידו עליי" (לא מכלילה, מניסיון שלי בתור מישהי שלמדה את המקצוע ושומעת את התגובות שלהן) ולכן רוב הסיכוי שהן לא ידרכו באזור הזה.אני לא יודע למה אבל לרוב בחורות נמנעות למרות התוצאות שהן רואות על בחורות אחרות.
עצלנות?
זאת, לדעתי הסיבה העיקרית (יחד עם החשש להיעשות "גברית" מדי, שקצת קשור לזה. מה שבורות עושה לאנשים...). בתור מי שהיה צריך להתגבר על המחסום הזה בעצמו, יותר קל לי להבין שהכניסה לגוב האריות עם כל השרירנים המיוזעים (ביחוד אלה שצועקים תוך כדי ביצוע התרגיל) דורשת תעוזה מסוימת. לדעתי מנהלי חד"כ עושים טעות שהם לא מנסים לשנות את התדמית שלהם ולמשוך אוכלוסיות גדולות שכרגע די נמנעות מהם - היפות והחיות (בקושי, כלומר: הזקנים). אולי הם פוחדים שזה לא יעשה רושם טוב על הקהל העיקרי שלהם. האם יש חדרי כושר עם שעות מיוחדות לנשים?עיניין המשקולות זה משהו שהוא נורא מאיים לבחורה
הכל תלוי איך המשקל מחולק בגוף ובאיזו צורה ככה שאפשר לשקול יותר ולהראות רזה יותר 😃מצחיק שאתה אומר שמנמנה מדלדלה כשבתמונה הזאת שקלתי 45-46 קילו.
אם זה שמנמנה אז מה בחורות שרואות את התמונה ושוקלות יותר אמורות להסיק?
התיאור הטוב יותר הוא skinny fat - רזה מדיי עם שומן.
חוץ מזה הבנתי לגמריי את כוונתך - תודה!
כל הכבוד! כייף לראות מקרי הצלחה כמו שלך 😃טוב,
תכלס...תהיתי עם עצמי אם זה בכלל שייך לכאן או לעלות את זה כבר לפורום תמונות - אבל חוץ ממלא קרנפים מלאי טסטוסטרון אין שם בכלל נשים ;( אז נבהלתי, עשיתי סיבוב פרסה ובאתי לפה.
מייק תמיד מעלה סרטונים של העצמה נשית, אז חשבתי לעלות את ה"מהפך" שלי על מנת שהבנות המתלבטות כאן יראו שאימוני כוח יכולים לעשות רק טוב לנשים ושאין ממה לחשוש וגם כדי לפרגן למשה שעזר לי פלאים לעלות במשקל
מskinnt fat 45-46 קילו
ל53.7 קילו (נכון ליום שבת שהיה,מאמינה שבשקילה הבאה אהיה כבר 54)
יש לפחות עוד 4 קילו לעלות ואז חיטוב
נ.ב
סלחו לי על החוסר צניעות, אבל כמה תמונות בתחתונים עוד לא הרגו אף אחד ועבדתי קשה בשביל להשאיר את התמונות האלה לעצמי
נ.ב.ב
הארבע ראשי שלי ברגל השמאלית (או הימנית,תלוי איך מסתכלים על זה) לא ענק כמו שזה נראה בתמונה.
היית נחמדה אליו מדי.מצחיק שאתה אומר שמנמנה מדלדלה כשבתמונה הזאת שקלתי 45-46 קילו.
אם זה שמנמנה אז מה בחורות שרואות את התמונה ושוקלות יותר אמורות להסיק?
התיאור הטוב יותר הוא skinny fat - רזה מדיי עם שומן.
חוץ מזה הבנתי לגמריי את כוונתך - תודה!
FBW - 3 פעמים בשבוע, תרגילים מורכבים (סקווט, דד ליפט, בנץ וכו).איך התוכנית נראית בערך ?
איך הייתה ההתקדמות במשקלי העבודה ?
איך את אוכלת ?
FBW - 3 פעמים בשבוע, תרגילים מורכבים (סקווט, דד ליפט, בנץ וכו).
אני עולה במשקלים פעם בשבוע-שבועיים. כמובן שיש זמנים בהם אני לא מצליחה או שיש פאשלות בדרך...למשל לחיצת חזה זה הכי חלש אצלי.
סקווט הגעתי ל60 קילו (60 קילו של מוות מבחינתי חח) דד ליפט 65 קילו...
אולי לאחרים זה משקלים קלים ואין לי מושג כמה אני אמורה להרים במשקלי והאם זה נחשב גבוה או קצת - אבל אני מבסוטה ומשתדלת לא לפזול לצדדים ולקנא במשקלי עבודה של אחרים.
עדיף התקדמות איטית מאשר חוסר התקדמות. 😃
מבחינת תזונה - משה הרכיב לי, אין לי מושג כמה גרם חלבון/פחמימה/שומן כי לא טרחתי לבדוק.
רק יודעת להגיד שאני אוכלת המון מהכל.
סתם לדוגמא, 2 ארוחות אצלי בנויות מ2 כוסות אורז מלא, חזה עוף, כמה כפות שומן כלשהו וירקות.
וזהו נראה לי...
תודה עדי! איך יודעים מה נחשב משקל יפה? 😃משקלים יפים מאוד ביחס למשקלך, כל הכבוד!
כשזה מעל משקל גוף, זה משקלים יפים. כשזה 1.5 משקל גוף - יפים מאד. כשזה פי 2 ממשקל גוף אפשר לחשוב על תחרות מקומית. 😃תודה עדי! איך יודעים מה נחשב משקל יפה? 😃
השאיפה שלי...טוב, זה תלוי באיזה יום אתה שואל אותי,אבל הזריקות מוטיבציה שלי הן בעיקר וויני ופרימו