תמונות מתחילת היעוץ באתר.

תודה! אני עושה כמיטב יכולתי בייחצון עיניין המשקולות והסקווט...טרם קיבלתי תגובה אחרת מ"לא..אני מעדיפה להשאר עם האירובי".

.

אני לא יודע למה אבל לרוב בחורות נמנעות למרות התוצאות שהן רואות על בחורות אחרות.
עצלנות?

• פותח/ת השרשור
לא עצלנות, רוב הבנות לא רוצות קוביות בבטן
ריבועים בבטן עושים במטבח...ומה עם התחת? ידיים? רגליים? גב? כדי לחטב למצק וליצור צורה לגוף צריך להשקיע מעבר לאירובי. השקעה שווה זמן ורצון. לרובן אין את זה.
חוץ מזה, עזבי את עיניין הקוביות בבטן... זה בריא.

אני לא יודע למה אבל לרוב בחורות נמנעות למרות התוצאות שהן רואות על בחורות אחרות.
עצלנות?
עצלנות, חוסר מוטיבציה, חוסר ידיעה ובטוחה שעיניין המשקולות זה משהו שהוא נורא מאיים לבחורה שרגילה לעשות אירובי...גם להכנס לאזור המשקולות החופשיות שכולם שם גברים זה לא הכי נעים בעולם. בנות מונעות ע"י "מה יגידו עליי" (לא מכלילה, מניסיון שלי בתור מישהי שלמדה את המקצוע ושומעת את התגובות שלהן) ולכן רוב הסיכוי שהן לא ידרכו באזור הזה.

נערך לאחרונה:
@מורן אכן עבדה קשה - אני הייתי אולי 1% מהתהליך 😃
אכן רואים תוצאות משמעותיות בין התמונות וזו אחת מההוכחות הרבות שלא צריך לחטב כל הזמן וצריך גם לצאת לתקופות של העלאה במסת השריר/העלאה במשקל וזה לא כזה גרוע להעלות כמה קילוגרמים - אם עושים את זה נכון ובאופן מבוקר (עם אימוני משקולות).

כל הכבוד ומחכה לראות תמונות סופיות לפני החיטוב כדי שיהיה למה להשוות בסוף החיטוב - הוספתי את האשכול לנעוץ של השינויים בייעוץ אישי.

עיניין המשקולות זה משהו שהוא נורא מאיים לבחורה
זאת, לדעתי הסיבה העיקרית (יחד עם החשש להיעשות "גברית" מדי, שקצת קשור לזה. מה שבורות עושה לאנשים...). בתור מי שהיה צריך להתגבר על המחסום הזה בעצמו, יותר קל לי להבין שהכניסה לגוב האריות עם כל השרירנים המיוזעים (ביחוד אלה שצועקים תוך כדי ביצוע התרגיל) דורשת תעוזה מסוימת. לדעתי מנהלי חד"כ עושים טעות שהם לא מנסים לשנות את התדמית שלהם ולמשוך אוכלוסיות גדולות שכרגע די נמנעות מהם - היפות והחיות (בקושי, כלומר: הזקנים). אולי הם פוחדים שזה לא יעשה רושם טוב על הקהל העיקרי שלהם. האם יש חדרי כושר עם שעות מיוחדות לנשים?

אני חושב שאסטרטגיה טובה יכולה להיות ליצור קבוצה של 2-4 נשים שמתאמנות ביחד, אם מצליחים להתגבר על הקושי הלוגיסטי. נדמה לי שתיכוניסטים שיש להם אותה בעיה פותרים אותה בדרך זאת הרבה פעמים.

(כן, והכלב באמת נחמד, תמסרי לו "האו האו" וכשכוש בזנב ממני)

מורן את סקסית בטירוף!

כל הכבוד על השינוי. ניראת ממש טוב וכמו שראיתי שרשמו הכי חשוב שגם את מאוד מרוצה מהשינוי.
חבל שבאמת הרבה בנות נמנעות מזה.

מצחיק שאתה אומר שמנמנה מדלדלה כשבתמונה הזאת שקלתי 45-46 קילו.
אם זה שמנמנה אז מה בחורות שרואות את התמונה ושוקלות יותר אמורות להסיק?

התיאור הטוב יותר הוא skinny fat - רזה מדיי עם שומן.

חוץ מזה הבנתי לגמריי את כוונתך - תודה!
הכל תלוי איך המשקל מחולק בגוף ובאיזו צורה ככה שאפשר לשקול יותר ולהראות רזה יותר 😃

טוב,
תכלס...תהיתי עם עצמי אם זה בכלל שייך לכאן או לעלות את זה כבר לפורום תמונות - אבל חוץ ממלא קרנפים מלאי טסטוסטרון אין שם בכלל נשים ;( אז נבהלתי, עשיתי סיבוב פרסה ובאתי לפה.
מייק תמיד מעלה סרטונים של העצמה נשית, אז חשבתי לעלות את ה"מהפך" שלי על מנת שהבנות המתלבטות כאן יראו שאימוני כוח יכולים לעשות רק טוב לנשים ושאין ממה לחשוש וגם כדי לפרגן למשה שעזר לי פלאים לעלות במשקל

מskinnt fat 45-46 קילו
ל53.7 קילו (נכון ליום שבת שהיה,מאמינה שבשקילה הבאה אהיה כבר 54)
יש לפחות עוד 4 קילו לעלות ואז חיטוב

נ.ב
סלחו לי על החוסר צניעות, אבל כמה תמונות בתחתונים עוד לא הרגו אף אחד ועבדתי קשה בשביל להשאיר את התמונות האלה לעצמי
נ.ב.ב
הארבע ראשי שלי ברגל השמאלית (או הימנית,תלוי איך מסתכלים על זה) לא ענק כמו שזה נראה בתמונה.
כל הכבוד! כייף לראות מקרי הצלחה כמו שלך 😃

איך התוכנית נראית בערך ?
איך הייתה ההתקדמות במשקלי העבודה ?
איך את אוכלת ?

מצחיק שאתה אומר שמנמנה מדלדלה כשבתמונה הזאת שקלתי 45-46 קילו.
אם זה שמנמנה אז מה בחורות שרואות את התמונה ושוקלות יותר אמורות להסיק?
התיאור הטוב יותר הוא skinny fat - רזה מדיי עם שומן.
חוץ מזה הבנתי לגמריי את כוונתך - תודה!
היית נחמדה אליו מדי.
לא היה לך שום מדלדל ושום שמנמנה. גם ה"לפני" שלך הוא גוף מטרה עבור רבות. בהצלחה עד הסוף!

• פותח/ת השרשור
איך התוכנית נראית בערך ?
איך הייתה ההתקדמות במשקלי העבודה ?
איך את אוכלת ?
FBW - 3 פעמים בשבוע, תרגילים מורכבים (סקווט, דד ליפט, בנץ וכו).

אני עולה במשקלים פעם בשבוע-שבועיים. כמובן שיש זמנים בהם אני לא מצליחה או שיש פאשלות בדרך...למשל לחיצת חזה זה הכי חלש אצלי.
סקווט הגעתי ל60 קילו (60 קילו של מוות מבחינתי חח) דד ליפט 65 קילו...
אולי לאחרים זה משקלים קלים ואין לי מושג כמה אני אמורה להרים במשקלי והאם זה נחשב גבוה או קצת - אבל אני מבסוטה ומשתדלת לא לפזול לצדדים ולקנא במשקלי עבודה של אחרים.
עדיף התקדמות איטית מאשר חוסר התקדמות. 😃
מבחינת תזונה - משה הרכיב לי, אין לי מושג כמה גרם חלבון/פחמימה/שומן כי לא טרחתי לבדוק.
רק יודעת להגיד שאני אוכלת המון מהכל.
סתם לדוגמא, 2 ארוחות אצלי בנויות מ2 כוסות אורז מלא, חזה עוף, כמה כפות שומן כלשהו וירקות.
וזהו נראה לי...

FBW - 3 פעמים בשבוע, תרגילים מורכבים (סקווט, דד ליפט, בנץ וכו).

אני עולה במשקלים פעם בשבוע-שבועיים. כמובן שיש זמנים בהם אני לא מצליחה או שיש פאשלות בדרך...למשל לחיצת חזה זה הכי חלש אצלי.
סקווט הגעתי ל60 קילו (60 קילו של מוות מבחינתי חח) דד ליפט 65 קילו...
אולי לאחרים זה משקלים קלים ואין לי מושג כמה אני אמורה להרים במשקלי והאם זה נחשב גבוה או קצת - אבל אני מבסוטה ומשתדלת לא לפזול לצדדים ולקנא במשקלי עבודה של אחרים.
עדיף התקדמות איטית מאשר חוסר התקדמות. 😃
מבחינת תזונה - משה הרכיב לי, אין לי מושג כמה גרם חלבון/פחמימה/שומן כי לא טרחתי לבדוק.
רק יודעת להגיד שאני אוכלת המון מהכל.
סתם לדוגמא, 2 ארוחות אצלי בנויות מ2 כוסות אורז מלא, חזה עוף, כמה כפות שומן כלשהו וירקות.
וזהו נראה לי...

משקלים יפים מאוד ביחס למשקלך, כל הכבוד!

תודה עדי! איך יודעים מה נחשב משקל יפה? 😃
כשזה מעל משקל גוף, זה משקלים יפים. כשזה 1.5 משקל גוף - יפים מאד. כשזה פי 2 ממשקל גוף אפשר לחשוב על תחרות מקומית. 😃

הישגים יפים.
מנסיון אישי ההתקדמות בבנץ היא אכן הכי איטית. שיפור הטכניקה יוכל לשפר את המשקלים בכלל וביחוד בדדליפט. לא בטוחה שזו מטרה מבחינתך אם כן ממליצה מאוד על אימון פרטי אחד או שניים.

@מורן כל הכבוד. אצילנו כל הבנות עושות עם מוט ריק או עם עד 5 קילו עליו. וגם להן אני אומר שאפו שהן מוכנות לעשות סקוואט עם משקולות.
אגב, משקלים יפים. יש הרבה בנים שעושים פחות:79nb:
מגמה יפה! - סקסית ביותר.
מחכים לתוצאות סופיות

Back
למעלה תחתית