הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונות מתחילת היעוץ באתר.

כל הכבוד ! סתם שאלה .. אני במצב כמוך יענו סקני פט .
שמן בבטן כזה אבל משקל נמוך .. את עשית מסה והבטן נראת הרבה יותר טוב למרות שעלית במשקל ?

• פותח/ת השרשור
פה התחלתי לחשוד. (תיקנתי לך).
לקח לי זמן להבין...לא יודעת אם הן משתמשות בחומרים, יודעת בוודאות שקייטי לא משתמשת. לגבי ה2 האחרות - שיהיה להן בכיף. העבודה הקשה שלהן והשינוי שהן עשו לגוף שלהן לדעתי שווה הערצה.
כל הכבוד ! סתם שאלה .. אני במצב כמוך יענו סקני פט .
שמן בבטן כזה אבל משקל נמוך .. את עשית מסה והבטן נראת הרבה יותר טוב למרות שעלית במשקל ?
כן, כשהתחלתי להעלות במשקל ולאכול יותר פחמימות הבטן שלי נהייתה יותר "מוצקה" או שרירית אם נקרא לזה ככה.
שלא תטעה, לא רואים קוביות (עדיין...המטרה שכן יראו בסוף), יש מסת שומן שמכסה את זה...אבל כשאעשה חיטוב ואוריד אחוזי שומן אני מאמינה שיראו שריר שלא ראו לפני, גם אם זה הקטן ביותר.
אחרי החיטוב מאמינה שאעשה סבב נוסף של מסה-חיטוב עד שאגיע לתוצאה שאני רוצה.

אבל צריך להיזהר מעיניין המאסה.
הקטע הוא לא לאכול כפי יכולתך גאנק...אלא לעשות את זה חכם כדי לעלות מינימום שומן על מנת לא לצאת סתם שמן 😃

לקח לי זמן להבין...לא יודעת אם הן משתמשות בחומרים, יודעת בוודאות שקייטי לא משתמשת. לגבי ה2 האחרות - שיהיה להן בכיף. העבודה הקשה שלהן והשינוי שהן עשו לגוף שלהן לדעתי שווה הערצה.

כן, כשהתחלתי להעלות במשקל ולאכול יותר פחמימות הבטן שלי נהייתה יותר "מוצקה" או שרירית אם נקרא לזה ככה.
שלא תטעה, לא רואים קוביות (עדיין...המטרה שכן יראו בסוף), יש מסת שומן שמכסה את זה...אבל כשאעשה חיטוב ואוריד אחוזי שומן אני מאמינה שיראו שריר שלא ראו לפני, גם אם זה הקטן ביותר.
אחרי החיטוב מאמינה שאעשה סבב נוסף של מסה-חיטוב עד שאגיע לתוצאה שאני רוצה.

אבל צריך להיזהר מעיניין המאסה.
הקטע הוא לא לאכול כפי יכולתך גאנק...אלא לעשות את זה חכם כדי לעלות מינימום שומן על מנת לא לצאת סתם שמן 😃
חח סבבה פשוט נראלי שיש לי שומן בבטן אבל אני במשקל נמוך : תראי https://www.lbs.co.il/threads/64602/#post-850330 ... עכשיו את גם אומרת לי לעשות מסה וזה יפתור את זה ? מה את אוכל בדרכ" במסה ?
כי זה פשוט מדהים איך שאחרי המסה הבטן שלך נראת יותר טוב או יותר שטוחה ועוד עלית במשקל ! יש לך תפריט מסודר והכל ?

לא יודעת על מה את מדברת, אני כבר רואה בתמונה ריבועים שהלוואי עליי והיו לי.. גנטיקה מעצבנת 😭
וכן, בחיטוב השרירים יהיו הרבה יותר בולטים וברורים.. מחכה בקוצר רוח לתמונות!

לא יודעת על מה את מדברת, אני כבר רואה בתמונה ריבועים שהלוואי עליי והיו לי.. גנטיקה מעצבנת 😭
וכן, בחיטוב השרירים יהיו הרבה יותר בולטים וברורים.. מחכה בקוצר רוח לתמונות!
ומה אתה אומר עליי https://www.lbs.co.il/threads/64602/#post-850330
חח סליחה שנדחפתי אני לא יודע מה לעשות ... יש לה תוצאות פשוט מדהימות לדעתי

חח.. אני נקבה 😃
ולא יודעת מה אתה רוצה שאני אגיד... אני רואה שענו לך בדיון שם אנשים שהרבה יותר מבינים ממני
צריך לעבוד על מאסה בראש ובראשונה, אלא אם כן אתה רוצה לעשות חיטוב ולהיות שחיף מת 😛

חח.. אני נקבה 😃
ולא יודעת מה אתה רוצה שאני אגיד... אני רואה שענו לך בדיון שם אנשים שהרבה יותר מבינים ממני
צריך לעבוד על מאסה בראש ובראשונה, אלא אם כן אתה רוצה לעשות חיטוב ולהיות שחיף מת 😛
חחח סליחה ... אבל מה אתה חושבת ? איך המצב ? גרוע ?(של הבטן במיוחד .)

חחח סליחה ... אבל מה אתה חושבת ? איך המצב ? גרוע ?(של הבטן במיוחד .)

ראיתי שכבר ענו לך יודעי דבר מה כדאי לעשות במצבך, אז לא הבנתי -מדוע אתה ממשיך לחפש "אישורים"?

חחח כי אם חלקם אני לא כ"כ מסכים לא יודע .
כולם אמרו לך לעשות מאסה.
כמה אחוז שומן אתה עכשיו זה לא רלוונטי
ותפסיק להתעסק בשומן בבטן! גם במאסה השומן הזה יישאר אבל הגוף יקבל מראה יותר מאסיבי. בחיטוב שאחרי המאסה תקבל את המראה שאתה שואף להגיע אליו והכל יהיה טוב

• פותח/ת השרשור
חח סבבה פשוט נראלי שיש לי שומן בבטן אבל אני במשקל נמוך : תראי https://www.lbs.co.il/threads/64602/#post-850330 ... עכשיו את גם אומרת לי לעשות מסה וזה יפתור את זה ? מה את אוכל בדרכ" במסה ?
כי זה פשוט מדהים איך שאחרי המסה הבטן שלך נראת יותר טוב או יותר שטוחה ועוד עלית במשקל ! יש לך תפריט מסודר והכל ?

אוכלת הכל מהכל...פחמימה חלבון שומן ירקות ופירות.
יש לי תפריט מסודר שמשה בנה לי,קשה לי להגיד מה הוא מכיל כי המבחר דיי גדול ומה שאני אוכלת הוא לבחירתי.
אם יש לך תקציב אז אני ממליצה על הייעוץ האישי פה באתר,אם לא אז הייתי ממליצה לך לקרוא כמה שיותר חומר באתר, יש את כל המידע שאתה צריך.

לא צריך חיטוב בכלל... נראית סוף הדרך... יש לך בטן של דוגמנית את עושה צחוק 😱

יפה מאוד,עוד לקוח(ה) מרוצה

הישגים יפים.
מנסיון אישי ההתקדמות בבנץ היא אכן הכי איטית. שיפור הטכניקה יוכל לשפר את המשקלים בכלל וביחוד בדדליפט. לא בטוחה שזו מטרה מבחינתך אם כן ממליצה מאוד על אימון פרטי אחד או שניים.

איזה כיף זה לשמוע את המשפט "מניסיון אישי התקדמות בבנץ" מהמין היפה 😃

ולמורן כל הכבוד!

קודם כל , כל הכבוד על האומץ והחשיפה.

שינוי מעולה הרבה נשים היו מתחלפות איתך

יפריע לך אם אראה תמונה שלך לבנות אחרות בתור דוגמה?

Back
למעלה תחתית