הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ויטה פייבר

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה ראיתי סרטון ( יצורף קישור ) ביוטיוב שמראה איך לעשות חטיפי חלבון, ממש כמו של קווסט רק במחיר זול יותר ובהכנה קלה יותר ( 3 מרכיבים בלבד ).

אז בקיצור, הסרטון:

אז בקיצור, לפי מה שהבנתי ו*טה פייבר זה איזה חומר שעשוי בעיקר מסיבים, אין בו סוכר ויש בו בערך 2 קלוריות לגרם.

עכשיו מחיפוש קצרצר באינטרנט מצאתי מוצר ישראלי העונה לשם ׳גולד פייבר׳ שכעיקרון זה אותו מוצר ( רק שם של חברה, מותג ).

אז בקיצור, רציתי לדעת אם למישהו יצא להתנסות עם החומר הזה ובעצם להכין את המתכון הזה בבית, ואם כן, כמה עלה לו המוצר הזה ומאיפה הוא קנה אותו ?

תודה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
יש גם "בנפייבר" שהוא מוצר דומה, אתה יכול להשוות מחירים.
אבדוק.
נ.ב. בנפייבר הוא מוצר נוזלי? כי כעיקרון צריך מוצר נוזלי.
ויצא לך לנסות את המתכון או משהו עם הבנפייבר חוץ מרק להשתמש בו כמו שהוא ?

• פותח/ת השרשור
לא, הוא אבקה אבל קל להמיס אותה במים (אלה סיבים מסיסים כנראה). אני מוסיף אותו לכל מיני דברים שאני אוכל, הוא חסר טעם.
אוקיי, אבל כעיקרון אני צריך נוזל כי ככה אני יכול להכין את החטיף חלבון הזה.
נ.ב. עם שמים אותו בממש טיפה מים, הוא נמס ונהיה נוזלי סמיך ( ברמת הדבש ) )
כי זה בערך מה שאני צריך.

זה משתלם אם אתה גר בישראל כי עלות המשלוח מחו"ל עולה כמו החטיף עצמו. כנראה שגם משתלם באנגליה איפה שעשו את הסרטון הנ"ל אבל בארה"ב חטיף עולה $1.67 (עם מילארד קופונים שיוצאים כל יומיים) ככה שאין טעם

הוא צריך נוזל שהוא סמיך מאוד כמו סירופ \ דבש
גם המוצר שהוא ציין נמכר בתור אבקה "גולד פייבר הינה אבקה של סיבים תזונתיים...". אין לי מושג אם אפשר ליצור מהם נוזל סמיך, אני מנחש שכן אבל לא מתכוון לבדוק את זה (לא משלמים לי כאן מספיק בשביל ניסויים מעשיים).

גם המוצר שהוא ציין נמכר בתור אבקה "גולד פייבר הינה אבקה של סיבים תזונתיים...". אין לי מושג אם אפשר ליצור מהם נוזל סמיך, אני מנחש שכן אבל לא מתכוון לבדוק את זה (לא משלמים לי כאן מספיק בשביל ניסויים מעשיים).
הדבר היחיד שדומה בין שני המוצרים (דולד פייבר ומה שהוא ציין) זה ששניהם סיבים

• פותח/ת השרשור
המוצר לא של אין לציין שמות של חנויות מחול
אכן, זה רק שם.
זה משתלם אם אתה גר בישראל כי עלות המשלוח מחו"ל עולה כמו החטיף עצמו. כנראה שגם משתלם באנגליה איפה שעשו את הסרטון הנ"ל אבל בארה"ב חטיף עולה $1.67 (עם מילארד קופונים שיוצאים כל יומיים) ככה שאין טעם
בדיוק בגלל זה אני רוצה לנסות, חבר מהבית ספר הזמין 2 חבילות של חטיפי קווסט, כל חבילה 12 או 20 חטיפים ( שכחתי ) וזה עלה לו 50 דולר.
אני החלפתי את המוצר הנל באגבה וחלב שקדים ויצא טעים ממש
באיזה כמויות השתמשת ?
ומה זה לעזאזל אגבה ?
לא בדיוק שמתי לב אם זאת אבקה או לא.

• פותח/ת השרשור
חשבתי שאולי זה המצב, וזאת הסיבה שציטטתי מהאתר שלהם. בכל אופן, מהבחינה הזאת אין יתרון דווקא למוצר שאתה ציינת.
כעיקרון פשוט רשמתי בגוגל ׳ויטה פייבר׳ וזה הדבר הראשון שמצאתי.

כעיקרון פשוט רשמתי בגוגל ׳*אין לציין חנויות מחו"ל באתר* פייבר׳ וזה הדבר הראשון שמצאתי.
מה ההגיון לרשום בגוגל שאין לציין חנויות בחו"ל? 😳

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית