הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ויטה פייבר

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה ראיתי סרטון ( יצורף קישור ) ביוטיוב שמראה איך לעשות חטיפי חלבון, ממש כמו של קווסט רק במחיר זול יותר ובהכנה קלה יותר ( 3 מרכיבים בלבד ).

אז בקיצור, הסרטון:

אז בקיצור, לפי מה שהבנתי ו*טה פייבר זה איזה חומר שעשוי בעיקר מסיבים, אין בו סוכר ויש בו בערך 2 קלוריות לגרם.

עכשיו מחיפוש קצרצר באינטרנט מצאתי מוצר ישראלי העונה לשם ׳גולד פייבר׳ שכעיקרון זה אותו מוצר ( רק שם של חברה, מותג ).

אז בקיצור, רציתי לדעת אם למישהו יצא להתנסות עם החומר הזה ובעצם להכין את המתכון הזה בבית, ואם כן, כמה עלה לו המוצר הזה ומאיפה הוא קנה אותו ?

תודה לעוזרים.

בעקרון הנוזל הסמיך הוא סוג של גואר גם(סיבים), המשמש הרבה לאפייה אצל טבעונים ובמאפים ללא גלוטן:

נותן לבצק גמישות ומשפר את המרקם ועוזר לו לתפוח.

ניתן להשיג גואר גאם בהרבה מקומות, אך לא בטוחה שהוא שייתן את אותה הסמיכות, יכול להיות שבסיבים שרואים בסרטון יש כל מני חומרים מייצבים אחרים, אבל אפשר לנסות.😃

• פותח/ת השרשור
בעקרון הנוזל הסמיך הוא סוג של גואר גם(סיבים), המשמש הרבה לאפייה אצל טבעונים ובמאפים ללא גלוטן:

נותן לבצק גמישות ומשפר את המרקם ועוזר לו לתפוח.

ניתן להשיג גואר גאם בהרבה מקומות, אך לא בטוחה שהוא שייתן את אותה הסמיכות, יכול להיות שבסיבים שרואים בסרטון יש כל מני חומרים מייצבים אחרים, אבל אפשר לנסות.😃
המטרה שלי היא להגיע לתוצאה כמו בסרטון, לאו דווקא עם הגואר גם, אבל עם חומר כלשהו, אין לי בדיוק איך להשיג עד שבוע הבא כיוון שאין לי איך להגיע לסופר גדול ( רחוק ממני, צריך אוטו ).
יכול להיות שברוח ההעמסת פחמימות אני אנסה עם דבש או סילאן ( כנראה סילאן ) אבל כעיקרון, במה אפשר להשתמש במקום בלי ללכת לקנות ( משהו שקל להשיג / יש בכל בית ).

עם דבש סביר להניח שזה לא יקשה את זה ולאחר שתוציא מהמקרר זה יימס. הפיתרון הכי טוב הוא סירופ גלוקוז, אבל תהיה חייב להיות בהעמסה רצינית כדי לאכול את זה:sick:
וגם תהיה חייב לקפוץ לסופר לקנות:)

• פותח/ת השרשור
עם דבש סביר להניח שזה לא יקשה את זה ולאחר שתוציא מהמקרר זה יימס. הפיתרון הכי טוב הוא סירופ גלוקוז, אבל תהיה חייב להיות בהעמסה רצינית כדי לאכול את זה:sick:
וגם תהיה חייב לקפוץ לסופר לקנות:)
אני מתכוון לקרר ופשוט לטחון את זה.
את מכירה מוצר שאני יכול להשתמש בו, שיהיה דל פחמימה, ויהיה קל למצוא בכל סופר,
כי אני לא מאמין שאני אמצא את ה VitaFiber בצורה שאני צריך.

המטרה שלי היא להגיע לתוצאה כמו בסרטון, לאו דווקא עם הגואר גם, אבל עם חומר כלשהו, אין לי בדיוק איך להשיג עד שבוע הבא כיוון שאין לי איך להגיע לסופר גדול ( רחוק ממני, צריך אוטו ).
יכול להיות שברוח ההעמסת פחמימות אני אנסה עם דבש או סילאן ( כנראה סילאן ) אבל כעיקרון, במה אפשר להשתמש במקום בלי ללכת לקנות ( משהו שקל להשיג / יש בכל בית ).
אני מתכוון לקרר ופשוט לטחון את זה.
את מכירה מוצר שאני יכול להשתמש בו, שיהיה דל פחמימה, ויהיה קל למצוא בכל סופר,
כי אני לא מאמין שאני אמצא את ה VitaFiber בצורה שאני צריך.

פעם דל פחמימה, פעם העמסה... תחליט:37mv:
בכל מקרה, נתתי לך את האופציות היחידות שאני מכירה..

• פותח/ת השרשור
פעם דל פחמימה, פעם העמסה... תחליט:37mv:
בכל מקרה, נתתי לך את האופציות היחידות שאני מכירה..
כן כי אני ב AD.. 🤦‍♂️
בכל מקרה, יצא לך לקנות פעם את ה VitaFiber בארץ? אם כן, של איזה חברה את ממליצה? ובכללי אם יש לך תמונה או שם של ״מותג״.

כן כי אני ב AD.. 🤦‍♂️
בכל מקרה, יצא לך לקנות פעם את ה VitaFiber בארץ? אם כן, של איזה חברה את ממליצה? ובכללי אם יש לך תמונה או שם של ״מותג״.

את מה שמראים בסרטון אין להשיג בארץ
כתבתי לך למעלה, אתה יכול לנסות גואר גם, בחנויות טבע ניתן להשיג בד'כ...

• פותח/ת השרשור
את מה שמראים בסרטון אין להשיג בארץ
כתבתי לך למעלה, אתה יכול לנסות גואר גם, בחנויות טבע ניתן להשיג בד'כ...
כבר הבנתי שאין להשיג את מה שמראים בסרטון בארץ, בגלל זה שאלתי.
הבעיה היא שבכל מקום שחיפשתי בארץ הכל היה בצורת אבקה או משהו בסגנון, ולא מצאתי נוזלי.
בגלל זה אני שואל, אתה מכירה/קנית חברה שמוכרת בארץ גואם גאם נוזלי?

כבר הבנתי שאין להשיג את מה שמראים בסרטון בארץ, בגלל זה שאלתי.
הבעיה היא שבכל מקום שחיפשתי בארץ הכל היה בצורת אבקה או משהו בסגנון, ולא מצאתי נוזלי.
בגלל זה אני שואל, אתה מכירה/קנית חברה שמוכרת בארץ גואם גאם נוזלי?

כפי שידוע לי אין להשיג אותו נוזלי, מגיע בצורת אבקה שאותה ניתן להסמיך

בעיקרון, גואר גם(בחנויות גם תחת השם קסאנטן גם) לא מיועד להסמכה עם מים (הוא מיועד בעיקר לאפייה של לחמים ללא גלוטן..) אבל תנסה לנפות אותו כמו שמנפים קמח, מעל כמות קטנה של מים בתוך קערה תוך כדי עירבוב כדי שלא יווצרו גושים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית