הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שרוולי ברכיים - המלצות?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
חפרתי בהיסטוריה של הפורום, אבל אולי המחירים השתנו והמלצות הרכישה גם..

ראיתי שיש כמה מומלצים - טיטאן (שיש לי את הרצועות מפרק שורש כף יד שלהם והם מעולות) , ראהבנד ו SBD.

מה טווח המחירים? מאיפה הכי משתלם להזמין?

אם אתה מחפש מוצר איכותי, נוח, עמיד - טיטאן.

שני בתור ברמה, מבחינתי, זה ראהבנד.

המחירים בחול די קרובים זה לזה. טיטאן מעט יקר יותר. בכל מקרה זו השקעה לטווח ארוך, מאחר ומדובר בשרוול איכותי.

אם אתה מחפש "רק" תמיכה קלה/לחמם את הברך, אפשר להתפשר על שרוולים פשוטים כמו של RDX

• פותח/ת השרשור
למה אתה צריך את זה?
מאותה סיבה שהמוצר קיים על המדף.
אני לא קונה את זה כדי לתקן טכניקה,למנוע כאבים קיימים\פציעת עבר או כדי להרים יותר משקל.

יש תיאור טוב של המוצר ובמה הוא מיועד, שדי שיכנע אותי וגם אם יש דרך לשמור יותר על מפרק הברך, למה לא.

More specifically, the sleeve adds warmth, limits patella movement, and can increase proprioception (the capacity to feel the position of a joint in space as sensed by the central nervous system). In other words, the sleeve is more than a mechanical support mechanism for the joint, but is also used to improve proprioception.

מאותה סיבה שהמוצר קיים על המדף.
אני לא קונה את זה כדי לתקן טכניקה,למנוע כאבים קיימים\פציעת עבר או כדי להרים יותר משקל.

יש תיאור טוב של המוצר ובמה הוא מיועד, שדי שיכנע אותי וגם אם יש דרך לשמור יותר על מפרק הברך, למה לא.

More specifically, the sleeve adds warmth, limits patella movement, and can increase proprioception (the capacity to feel the position of a joint in space as sensed by the central nervous system). In other words, the sleeve is more than a mechanical support mechanism for the joint, but is also used to improve proprioception.
מדובר במגן ברך או רצועות?
אני שואל כי אומרים שזה מחליש את הברך.

• פותח/ת השרשור
מדובר במגן ברך או רצועות?
אני שואל כי אומרים שזה מחליש את הברך.
לא רצועות..
knee-sleeves-red-and-black.jpg

למה מחליש?
אולי הרצועות מחלישות, סוג של.. כמו שרצועות מפרק שורש כף היד מחלישות.

• פותח/ת השרשור
אהה אוקיי. חשבתי אתה מתעניין ברצועות כמו בזמנו שרצית לשורש כף היד עכשיו לברכיים.
לא לא..
אין לי צורך בזה 😃

הרצועות לשורש כף יד אגב מעולות, גם לסקוואט.
דווקא זאת רכישה שאני מבסוט עליה.

• פותח/ת השרשור
כן, השרוולים הכי טובים שיוצרו.
בהנחה שאתה לא טס לחול בזמן הקרוב הייתי הולך על אלייקו (או שתקנה דרך BUY2USA)
אשמח אם תשלח לי קישורים, אם יש לך.
על טיטאן אתה לא ממליץ או לא מכיר?

אני נורא אוהב את המוצרים שלהם בגדול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית