הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לוג מסה + רושם אישי באלקאן \ SQS

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי חבר'ה

רובכם מכירים אותי כבר ויודעים שאני יותר אחד ממכם מאשר איזה מקצוען. אני סה"כ משתמש די מתחיל (בחומרים) אבל די מנוסה בענף.
החלטתי לשתף בלוג אישי שלי, שיראה יותר מהלך טיפוסי של משתמש ממוצע שמנסה לקדם את עצמו מאשר לוג של איזה מקצוען שכבר נמצא שם.

הסיבה שהחלטתי לשתף פה היא בעיקר לחלוק ולתת לעצמי עוד קצת מוטיבציה. אני אחרי פציעת כתף שתקעה אותי במשך חצי שנה. הפציעה הסתיימה בהפסקה טוטאלית של שבועיים וחזרה לאימונים לפני שלושה - ארבעה שבועות.
במהלך התקופה הזאת איבדתי 10 קילו - מ 127 ל 117 קילו, ונראה שרוב המשקל היה מסה.
אני חוזר להתאמן שעדיין לא החלמתי לגמרי מהכתף, אבל במהלך החודש האחרון יש התחזקות יפה.

הסייקל שאני הולך לבצע יהיה 35 שבועות. אחר כך אתאושש חודשיים.

כרגע:

TEST E BALKAN - 1000 MG
PARABOLAN BALKAN - 500 MG
DECA DURABLIN BALKAN - 400 MG
BOLDENONE SQS - 900 MG

מבחינת שיגרת הזרקות - מזריק כל יום. לפעמים שלוש זריקות ביום. מפצל הכל לאחד סיסי, משתמש בכל חלקי הגוף שאני יודע להשתמש - ישבנים רגליים כתפיים ידיים רחב גבי.
שמתי צילום מסך של טבלת ההזרקות - כך אני מפצל ועוקב.

משקל גוף התחלתי - 117 קילו. א.ש 16.
כרגע (שבוע רביעי) - 121.5 , לא יודע לגבי שומן אבל יש עליה בנוזלים.

רושם כללי- התחזקות כללית, משקלי עבודה עלו. שבוע שעבר התחיל להתפתח רייג' מטורף שלא חוויתי מיימי.... מחלת עצבים מהלכת - מנסה לשמור את זה לאימון. חוסר שינה מטורף - התחלתי לשלב בונדרמין אבל עדיין קם שלוש פעמים בלילה.
לגבי אוכל - מנסה להגיע ל 5000 קלוריות , 400-500 פחמימה , 400 - 500 חלבון. בשבוע האחרון לא מצליח. התאבון נבלם. בהתייעצות עם מביני עיניין זה נורמלי בגלל שהטסט גבוהה בדם (כאבי בייצים ברמה יומיומית). מקווה שהבולד יכנס בקרוב או שאעלה מינון.

שיטת אימון - AB . מסיים את הגוף ביומיים , נח יום וחוזר. פעם ראשונה שאני עושה זאת, רגיל לפיצול הרבה יותר רחב של חמש ימים בשבוע. כרגע קשה לי מאוד ....
A : חזה - רגליים - יד אחורית
B : גב - כתפיים - יד קידמית

כל סבב AB משנה תרגילים לגמרי בבסיס. עובד רק על סמיט משין בחזה וכתפיים (רגליים כמובן שלא... ) זה עוזר לי לכתף ולבודד את השריר. תווך חזרות משתנה בין כל סבב. פעם יורד עד 6 חזרות לכוח פעם מגיע ל 30 - 40 חזרות. מה שחשוב זה לסבול....
אם צריך לוקח עוד יום מנוחה בין הסבבים.

התמונות הראשונות הם ממש תחילת הסייקל, האחרונות הם משבוע שעבר. ניתן לראות שההפרדות והמסה עולה בצורה רזה ויפה.
אינסולין ו GH יבוא בחודש הבא.
אוראלים - לא לוקח. מנסה להוריד עומס מהכבד - הסייקל ארוך. גוף בריא מגיב יותר טוב.... אם זה היה סייקל קצר הייתי שם אנאפולאן אנאדרול.

* התמונות ממוספרות בהתאם להתקדמות

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    01.jpg
    KB 55.5 · צפיות: 525
  • 02.jpg
    02.jpg
    KB 39 · צפיות: 518
  • 03.jpg
    03.jpg
    KB 53 · צפיות: 548
  • 04.jpg
    04.jpg
    KB 43.9 · צפיות: 536
  • 05.jpg
    05.jpg
    KB 36.6 · צפיות: 552
  • 06.jpg
    06.jpg
    KB 41.2 · צפיות: 546
  • 07.jpg
    07.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 574
  • 08.jpg
    08.jpg
    KB 48.3 · צפיות: 560
  • 09.jpg
    09.jpg
    KB 47.5 · צפיות: 566
  • 10.jpg
    10.jpg
    KB 38.1 · צפיות: 542
  • 11.jpg
    11.jpg
    KB 40.1 · צפיות: 516
  • 12.jpg
    12.jpg
    KB 38 · צפיות: 538
  • Injection.jpg
    Injection.jpg
    KB 33.5 · צפיות: 447
  • פותח/ת השרשור
עדכון....

שגרת זריקות. דקה טרן B12... ישבנים ורגל. פאק ה B12 זה החומר הכי כואב בעולם...

סימני התחזקות. פאמפ מטורף מלצחצח שיניים. כוח עולה אבל עדיין זהיר למרות שהיה לי קשה להחזיק את עצמי היום והרמתי קצת בבנץ. הדקה ממש מורגש - המפרקים נראים רטובים. או שזה דלקות (;

מבחינת מראה - סימני חיתוך מתווספים בעיקר לרגליים למרות שאני לא נוגע בארבע ראשי באימונים האחרונים - מרגיש שצברתי עומס על הברכיים ונותן להם להתאוורר. משלים פערים בהמסטרינג. למרות שכל פעם שאני מציץ לעבר הארבע ראשי ורואה את החיטוכים החדשים בא לי לעמיס תמוט של הסקוואט ראק. מחזיק את עצמי.

תזונה עדין לא מספקת. בימים הקרובים אשקול עם עצמי האם להתחיל "ללכלך" את התזונה ולהפסיק עם האכילה הנקיה. 3500 קלוריות ליום שאני מכניס לא מתאימות לשלב שאני נמצא בו, בטח לא על דקה אנטט וטרן... מצד שני האחוז שומן ירד ב 1% וזה עושה חשק להמשיך לרדת. בקיצור פוקוס....

קבצים מצורפים

• 20150320_194154.jpg
    20150320_194154.jpg
    KB 52.1 · צפיות: 211
ללכלך את התזונה קצת על חומרים כאלו לא ממש ילכלך את התוצאות, לא באופן משמעותי.. לא?
בכל מקרה אין לך מושג כמה קל הגוף שלך דורש, לא עם כל החומרים האלו. בנוסף לכך שכנראה ללכלך טיפה יגדיל התועלת יותר מהנזק

אתה לא חושב?

• פותח/ת השרשור
ללכלך את התזונה קצת על חומרים כאלו לא ממש ילכלך את התוצאות, לא באופן משמעותי.. לא?
בכל מקרה אין לך מושג כמה קל הגוף שלך דורש, לא עם כל החומרים האלו. בנוסף לכך שכנראה ללכלך טיפה יגדיל התועלת יותר מהנזק

אתה לא חושב?
זה בדיוק מה שאני רושם אח. אני קצת פוץ עם תזונה ואוכל כל הזמן נקי. לא תראה אותי אוכל פיצות ושוקולדים שלא לדבר על חטיפים. ציט אצלי זה המבורגר...
אבל אתה צודק. ובימים הקרובים למרות שפסיכולוגית קשה לי אתחיל לאכול הכל מהכל. ונראה מה שבוע שבועיים כאלו יעשו.
בעיקרון צריך לאכול בהתאם לחומרים. דקה ואנטט די מלוכלכים... ועוד לא הגעתי לשלב של הסספנשיין שיפגיז לי תצורה. לעומת זאת פרופ ווינסטרול.... ידרשו את הניקיון.

אתה לא חושב?
תראה, לא בדיוק. כשהפחמימה עולה בצורה קיצונית גם הנוזליות מגיעה טרן או לא...
אם אתה אחד מאלה שמקבלים אותה באהבה או לפחות בהבנה תתלכלך, אבל לא הייתי מכבה את בקרת התזונה אם בתוך שבועיים בתהליך אני יודע שאהיה 😱 ואפסיק.

• פותח/ת השרשור
תראה, לא בדיוק. כשהפחמימה עולה בצורה קיצונית גם הנוזליות מגיעה טרן או לא...
אם אתה אחד מאלה שמקבלים אותה באהבה או לפחות בהבנה תתלכלך, אבל לא הייתי מכבה את בקרת התזונה אם בתוך שבועיים בתהליך אני יודע שאהיה 😱 ואפסיק.
מבלבל....
לא יודע מה לעשות. נמאס מהאורז והקוואקר. וזה הרבה מזה בדרך ל 5000 קלוריות. בנוסף הורדתי את הארוחות הלילה בהם ההייתי קם מתוך שינה לנשנוש שייק חלבון....
מממ. נלכלך בצורה מבוקרת 🤡

מבלבל....
לא יודע מה לעשות. נמאס מהאורז והקוואקר. וזה הרבה מזה בדרך ל 5000 קלוריות. בנוסף הורדתי את הארוחות הלילה בהם ההייתי קם מתוך שינה לנשנוש שייק חלבון....
מממ. נלכלך בצורה מבוקרת 🤡
הבעיה שלי היא שאני לא מתמיד ביעד הקלורי. עבודה, משפחה... (אתה די מכיר אותי). ז"א שבכדי לתת קפיצה אני חייב להתלכלך. מצד שני אני לא מאלה שמסוגלים לעמוד מול המראה ולהביט בבלון מים. יש אצלי מקום מיוחד בלב לטרן (גם את זה אתה יודע) והפרבולן של בלקן מעולה אבל כשמתלכלכים "אללה ירחימו"...😉

• פותח/ת השרשור
הבעיה שלי היא שאני לא מתמיד ביעד הקלורי. עבודה, משפחה... (אתה די מכיר אותי). ז"א שבכדי לתת קפיצה אני חייב להתלכלך. מצד שני אני לא מאלה שמסוגלים לעמוד מול המראה ולהביט בבלון מים. יש אצלי מקום מיוחד בלב לטרן (גם את זה אתה יודע) והפרבולן של בלקן מעולה אבל כשמתלכלכים "אללה ירחימו"...😉
אני מאמין שצריך להתנסות קצת. עוד לא ניסיתי לאכול מלוכלך בסייקל. ונראה לי שגם הפעם לא ממש אצליח. לא מבין מה עובר עלי בשבועיים האחרונים כי פשוט מרגיש כמו פטיש אוויר. הגוף נשאב. מלא טסט מלא טרן מלא מהכל... אפילו על GH לא קיבלתי תוצאות כאלו. מאמין שהרמות הגיעו לאיזה פיק שכזה. מהיכרות שלי עם בילדרים זה לרוב מתחלק לשתיים. אלו שאוכלים מלוכלך ואלו שאוכלים נקי ונותנים ציט.
אני חושב שצריך להתנסות בכך בדיוק כמו שמתנסים בחומרים. אבל.... אני נגנב מהוורידים ברגליים כרגע אז לא מסוגל להפעיל שיקול דעת. אולי השלמה או ציט יומי יספיק פה. או שאגיע חטוב לתקופת החיטוב.

• פותח/ת השרשור
אבל למה אתה מצלם את האמפולות ולא את עצמך ? לא מעניין אותנו החומרים שאתה לוקח מעניין השינוי שאתה אמור לעבור , הלוג הוא עליך ח

אני ביישן.....
FB_IMG_1426946435076.jpg

סהכ 3 שבועות בסייקל אז קצת מיותר לקחת תמונות. הכל ברמה של תחושות ופרטים קטנים שאני רואה . לא יודע איך יעבור בתמונה. אבל אקח תמונה או שתיים הערב ואעלה....

סהכ 3 שבועות בסייקל אז קצת מיותר לקחת תמונות. הכל ברמה של תחושות ופרטים קטנים שאני רואה . לא יודע איך יעבור בתמונה. אבל אקח תמונה או שתיים הערב ואעלה....
אנו מאשרים לך באופן חריג שבוע נוסף החל מיום זה!!!
בכפוף להתחייבות להעלאת תמונות חדות וברורות !

למה לקחת טרן, אם לא כדי להתלכלך בתזונה? 😃

כבר פגשתי מישהו על TRT שמזריק לעצמו GH 2 IU ביום, רק כי הוא אוהב פיצות.

למה לקחת טרן, אם לא כדי להתלכלך בתזונה? 😃

כבר פגשתי מישהו על TRT שמזריק לעצמו GH 2 IU ביום, רק כי הוא אוהב פיצות.
במידה מסויימת אני מסכים. אבל שוב, טרן ישמור עליך "עד כדי"...
ללא קשר, טרן סטרואיד מאוד "מעצב", ללא קשר לצריכה הקלורית. הוא באמת בליגה אחרת.

• פותח/ת השרשור
קצת תמונות מהיום... אמנם תוך כדי עבודה וקצת פרצופים אבל אפשר לראות את השינוי בדחיסות ואפילו באיכות השריר.

קבצים מצורפים

• 20150321_200352_1.jpg
    20150321_200352_1.jpg
    KB 91.4 · צפיות: 345
  • 20150321_195953_1.jpg
    20150321_195953_1.jpg
    KB 73.1 · צפיות: 331
  • 20150321_200356_1.jpg
    20150321_200356_1.jpg
    KB 65 · צפיות: 299
קצת תמונות מהיום... אמנם תוך כדי עבודה וקצת פרצופים אבל אפשר לראות את השינוי בדחיסות ואפילו באיכות השריר.
התמונות חסרות את הפרספקטיבה... אם היית אומר לי שאתה 1.70, כנראה שהייתי מאמין ועדיין אומר שאתה ענק...
ב-1.93 אתה פשוט מפלצת... 😱

אתה רואה שאתה רוצה אתה יכול , נראה מסיבי יותר מימה שראיתי אותך בפעם האחרונה , עכשיו מה שנשאר לנו ש @Tom יחשוף את זהותו ואז סגרנו מעגל

• פותח/ת השרשור
העדכון השבועי... סיום שבוע ארבע.
שיפור בשינה הודות לטיפול המסור של
@יניב ריז וצוות המרפאה. מחכה להשלים שאר בדיקות שבוע הבא ואשתף.
העלתי קצת את הקצב עם התזונה... האמת לא ממש בשליטה הבולד כנראה נתן קיק כי אני מגרסה מהלכת. קצת מלכלך אבל בעיקר פסטה אורז ולחם... וביקורים תחופים בשיפודיה המקומית.
השאסי גדל קצת אבל הכוח עולה ודחיסות השריר גם.
התחלתי לחוות פאמפים מטורפים מכל סט. פשוט שריפה מטורפת ... עור נצמד ... פשוט יושב בצד אחרי כל סט ומנסה להירגע.
עדיין על חומרי הבסיס למסה... טסט טרן דקה בולד. זה ימשך עד שבוע שמיני... שם אשלב כבר סספנשיין.
מצרף כמה תמונות למרות שקצת מתבייש אבל נשמור את זה אמיתי.... עוד 31 שבועות לסייקל....
מצטער על האפקטים בחלק מהתמונות... הצלם קצת התפרע פה (;
20150321_215917_1.jpg
IMG-20150327-WA0026.jpg
IMG-20150327-WA0025.jpg
IMG-20150327-WA0021.jpg

שמעון יא קרנף, בהחלט רואים שינוי, במיוחד בזרועות.

מציע לך לתת כמה סטים של בנץ בשיפוע שלילי באימוני חזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית