אחר לוג מסה + רושם אישי באלקאן \ SQS

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי חבר'ה

רובכם מכירים אותי כבר ויודעים שאני יותר אחד ממכם מאשר איזה מקצוען. אני סה"כ משתמש די מתחיל (בחומרים) אבל די מנוסה בענף.
החלטתי לשתף בלוג אישי שלי, שיראה יותר מהלך טיפוסי של משתמש ממוצע שמנסה לקדם את עצמו מאשר לוג של איזה מקצוען שכבר נמצא שם.

הסיבה שהחלטתי לשתף פה היא בעיקר לחלוק ולתת לעצמי עוד קצת מוטיבציה. אני אחרי פציעת כתף שתקעה אותי במשך חצי שנה. הפציעה הסתיימה בהפסקה טוטאלית של שבועיים וחזרה לאימונים לפני שלושה - ארבעה שבועות.
במהלך התקופה הזאת איבדתי 10 קילו - מ 127 ל 117 קילו, ונראה שרוב המשקל היה מסה.
אני חוזר להתאמן שעדיין לא החלמתי לגמרי מהכתף, אבל במהלך החודש האחרון יש התחזקות יפה.

הסייקל שאני הולך לבצע יהיה 35 שבועות. אחר כך אתאושש חודשיים.

כרגע:

TEST E BALKAN - 1000 MG
PARABOLAN BALKAN - 500 MG
DECA DURABLIN BALKAN - 400 MG
BOLDENONE SQS - 900 MG

מבחינת שיגרת הזרקות - מזריק כל יום. לפעמים שלוש זריקות ביום. מפצל הכל לאחד סיסי, משתמש בכל חלקי הגוף שאני יודע להשתמש - ישבנים רגליים כתפיים ידיים רחב גבי.
שמתי צילום מסך של טבלת ההזרקות - כך אני מפצל ועוקב.

משקל גוף התחלתי - 117 קילו. א.ש 16.
כרגע (שבוע רביעי) - 121.5 , לא יודע לגבי שומן אבל יש עליה בנוזלים.

רושם כללי- התחזקות כללית, משקלי עבודה עלו. שבוע שעבר התחיל להתפתח רייג' מטורף שלא חוויתי מיימי.... מחלת עצבים מהלכת - מנסה לשמור את זה לאימון. חוסר שינה מטורף - התחלתי לשלב בונדרמין אבל עדיין קם שלוש פעמים בלילה.
לגבי אוכל - מנסה להגיע ל 5000 קלוריות , 400-500 פחמימה , 400 - 500 חלבון. בשבוע האחרון לא מצליח. התאבון נבלם. בהתייעצות עם מביני עיניין זה נורמלי בגלל שהטסט גבוהה בדם (כאבי בייצים ברמה יומיומית). מקווה שהבולד יכנס בקרוב או שאעלה מינון.

שיטת אימון - AB . מסיים את הגוף ביומיים , נח יום וחוזר. פעם ראשונה שאני עושה זאת, רגיל לפיצול הרבה יותר רחב של חמש ימים בשבוע. כרגע קשה לי מאוד ....
A : חזה - רגליים - יד אחורית
B : גב - כתפיים - יד קידמית

כל סבב AB משנה תרגילים לגמרי בבסיס. עובד רק על סמיט משין בחזה וכתפיים (רגליים כמובן שלא... ) זה עוזר לי לכתף ולבודד את השריר. תווך חזרות משתנה בין כל סבב. פעם יורד עד 6 חזרות לכוח פעם מגיע ל 30 - 40 חזרות. מה שחשוב זה לסבול....
אם צריך לוקח עוד יום מנוחה בין הסבבים.

התמונות הראשונות הם ממש תחילת הסייקל, האחרונות הם משבוע שעבר. ניתן לראות שההפרדות והמסה עולה בצורה רזה ויפה.
אינסולין ו GH יבוא בחודש הבא.
אוראלים - לא לוקח. מנסה להוריד עומס מהכבד - הסייקל ארוך. גוף בריא מגיב יותר טוב.... אם זה היה סייקל קצר הייתי שם אנאפולאן אנאדרול.

* התמונות ממוספרות בהתאם להתקדמות

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    01.jpg
    KB 55.5 · צפיות: 525
  • 02.jpg
    02.jpg
    KB 39 · צפיות: 518
  • 03.jpg
    03.jpg
    KB 53 · צפיות: 548
  • 04.jpg
    04.jpg
    KB 43.9 · צפיות: 536
  • 05.jpg
    05.jpg
    KB 36.6 · צפיות: 552
  • 06.jpg
    06.jpg
    KB 41.2 · צפיות: 546
  • 07.jpg
    07.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 574
  • 08.jpg
    08.jpg
    KB 48.3 · צפיות: 560
  • 09.jpg
    09.jpg
    KB 47.5 · צפיות: 566
  • 10.jpg
    10.jpg
    KB 38.1 · צפיות: 542
  • 11.jpg
    11.jpg
    KB 40.1 · צפיות: 516
  • 12.jpg
    12.jpg
    KB 38 · צפיות: 538
  • Injection.jpg
    Injection.jpg
    KB 33.5 · צפיות: 447
  • פותח/ת השרשור
שמעון יא קרנף, בהחלט רואים שינוי, במיוחד בזרועות.

מציע לך לתת כמה סטים של בנץ בשיפוע שלילי באימוני חזה
תודה אחי.
כרגע נצמד ממש לבסיס ולא מכניס אלמנטים של חיתוך. מתחיל תמיד מחזה עליון את האימון והאמת שלא עושה בכלל זווית שלילית. כן עושה מקבילים. מאחר והכתפיים עדיין רגישות אני נמנע מהזווית הזאת. מקווה בעתיד לשלב זה כן. כמו כן לא חסר לי שומן באיזור החזה וזה די מטשטש שם את הכל... מקווה להעלים את זה בשלב החיטוב... שנמצא אי שם ביולי אוגוסט וימשיך עד נובמבר... (; עד אז מטושטש ושמנמן

תודה אחי.
כרגע נצמד ממש לבסיס ולא מכניס אלמנטים של חיתוך. מתחיל תמיד מחזה עליון את האימון והאמת שלא עושה בכלל זווית שלילית. כן עושה מקבילים. מאחר והכתפיים עדיין רגישות אני נמנע מהזווית הזאת. מקווה בעתיד לשלב זה כן. כמו כן לא חסר לי שומן באיזור החזה וזה די מטשטש שם את הכל... מקווה להעלים את זה בשלב החיטוב... שנמצא אי שם ביולי אוגוסט וימשיך עד נובמבר... (; עד אז מטושטש ושמנמן
מתי הGH נכנס לתמונה? מינונים? משלב עם T4 ?

• פותח/ת השרשור
מתי הGH נכנס לתמונה? מינונים? משלב עם T4 ?

מתלבט כרגע... האמת שמחכה ל 100איו סיני של hygtropin שיגיע לניסוי. הבעיה שלא מגיע ומתעקב ויכול להיות שאקח תכסף ואחליף לגנוטרופין או נורדי. אבל לא לחוץ בכלל. הטרן עובד מעולה ומשרת את המטרה. אז כנראה gh יהיה לחיטוב... טי 4 חובה מניסיון שלי קודם. מווסת את העייפות המטורפת שבאה עם ה gh. אבל זה למינונים של 4 איו ומעלה.
נראה איך מתקדם.
מתלבט כרגע אם להוסיף אינסולין... לא בא לי להקפיץ את אחוזי השומן עכשיו ממש. אבל אנסה סביב האימון בלבד. כלומר לפני ואחרי. ואולי איזה 4 איו בבוקר. אם ארגיש שאני משמין אז אפסיק. ממממ. בעיה להיות שמנמן במסה.... בקיץ (; מצד שני את ימי החוף והשמש שלי כבר מיציתי.

• פותח/ת השרשור
כמה IU אינסולין ביום ואיזה סוג אתה מתכוון להשתמש?
אינסולין של לילי....
צריך לבדוק חסינות ותגובה שוב. בעבר ההייתי מסוגל להגיע ל 15 איו נובו רפיד בפעם אחת עם פרצדורה של פחמימות נאותה.

אינסולין של לילי....
צריך לבדוק חסינות ותגובה שוב. בעבר ההייתי מסוגל להגיע ל 15 איו נובו רפיד בפעם אחת עם פרצדורה של פחמימות נאותה.
האינס המהיר של לילי יותר איטי מהנובו-ראפיד. קח את זה בחשבון.

@Simon357
מה עם משקל?
במקרה של העמסה כל כך גדולה של חומרים עם דקה וטרן ביחד, מספיק 500 יח פרגניל בשבוע?
@Simon357
מה עם משקל?
במקרה של העמסה כל כך גדולה של חומרים עם דקה וטרן ביחד, מספיק 500 יח פרגניל בשבוע?

אני לא רואה אוראליים בסייקל ולכן לא מצפה שהעייפות תהיה קשורה במאמץ חריג לכבד.
עד כמה שאני יודע @Simon357 דווקא אחרי הפסקה וייתכן בהחלט שהטרן במינונים כאלה נותן אותותיו.
ממליץ לבחון את לחץ הדם בתדירות גבוהה, כמו גם להוסיף אספירין לסטאק.
ב
ראיתי את תגובתך והייתי חייב לשאול שאלה שלא קשורה לפוסט !(מצטער פותח האשכול)
כשתפקודי הכבד גבוהים יכולה להיות תחושת עייפות ?
אני סובל מעייפות ותפקודי הכבד שלי גבוהים ברגיל בכל תקופה .
יש איזושהי דרך לטפל בזה אולי ?

• פותח/ת השרשור
@Simon357
מה עם משקל?
@Simon357
מה עם משקל?

מרגיש שעליתי אבל לא נשקלתי... אעשה זאת ואעדכן. קצת מנסה להוריד אובססיה למשקל ויותר לראות את השינוי בגוף. 500 יח פרגניל מספיקות כפרוטוקול סטנדרטי. אבל אולי כשיגיעו תוצאות בדיקות הדם יהיה שינוי כזה או אחר.

• פותח/ת השרשור
עדכון .....

סה"כ במגמת שיפור. נכנס לשבוע 6. השינה משתפרת הודות לטיפול שאני מקבלת מהמרפאה, ומורגש בעיקר בתיאבון, פאמפ וגדילה.
קצת סובל מכאבים בכתפיים - הגזמתי קצת עם המשקלים לאחרונה. לוקח כמה ימים מנוחה לשיקום וקופץ חזרה מאיפה שעצרתי.
משקל גוף 122.5 . (התחלה היה 117.5 )

תוצאות בדיקות דם ראשונות הגיעו... עדיין לא עברו עליהם הגדולים - אני חושף פה בלייב.

@יניב ריז
@Tom

סה"כ נראה טוב לדעתי.... טסט מעל 50 (אין ערך מדוייק...) , פרולאקטין 240 (ההייתי השנה ב 300 בין הסייקלים אז זה די מעודד) , אנזימי כבד קצתך גבוהים אבל לא מתרגש, כדוריות דם אדומות גבוהה ( טרן / בולדנון - הגיוני) בגלל זה התחיל לי לחץ דם גבוהה - מרסן עם אספרין.

Week 5 _1.JPG
Week 5 _2.JPG

ככה זה נראה היום...

20150404_210335_1.jpg
_2.jpg

עדכון .....

סה"כ במגמת שיפור. נכנס לשבוע 6. השינה משתפרת הודות לטיפול שאני מקבלת מהמרפאה, ומורגש בעיקר בתיאבון, פאמפ וגדילה.
קצת סובל מכאבים בכתפיים - הגזמתי קצת עם המשקלים לאחרונה. לוקח כמה ימים מנוחה לשיקום וקופץ חזרה מאיפה שעצרתי.
משקל גוף 122.5 . (התחלה היה 117.5 )

תוצאות בדיקות דם ראשונות הגיעו... עדיין לא עברו עליהם הגדולים - אני חושף פה בלייב.

@יניב ריז
@Tom

סה"כ נראה טוב לדעתי.... טסט מעל 50 (אין ערך מדוייק...) , פרולאקטין 240 (ההייתי השנה ב 300 בין הסייקלים אז זה די מעודד) , אנזימי כבד קצתך גבוהים אבל לא מתרגש, כדוריות דם אדומות גבוהה ( טרן / בולדנון - הגיוני) בגלל זה התחיל לי לחץ דם גבוהה - מרסן עם אספרין.

צפה בקובץ המצורף 25237 צפה בקובץ המצורף 25238
ככה זה נראה היום...

צפה בקובץ המצורף 25250 צפה בקובץ המצורף 25251

קרנף קרנף קרנף, לא יודע למה - תמיד שאני רואה תמונות שלך אני אומר :
״וואללה אם הוא יעשה חיטוב וירד 5-6% שומן״
אתה תהיה פי 4 יותר מרשים לדעתי .

בהצלחה שמעון האח!

• פותח/ת השרשור
קרנף קרנף קרנף, לא יודע למה - תמיד שאני רואה תמונות שלך אני אומר :
״וואללה אם הוא יעשה חיטוב וירד 5-6% שומן״
אתה תהיה פי 4 יותר מרשים לדעתי .

בהצלחה שמעון האח!
תודה אחי... גם חיטוב יהיה... כל דבר בזמנו. כרגע שבוע 6/35 ... עדיין בונה חומר גלם לפסל.

• פותח/ת השרשור
לדעתי צריך חיטוב קריטי וזה רק יועיל לך. אחלה מסה

תודה על התגובה אחי.
ברור שחיטוב חשוב וקריטי. אבל ממש לא משרת את המטרה שלי. הסייקל הזה מאוד ברור מוגדר ומרוכז מטרה. שלב מסה שיסתיים בחיטוב עד לאחוזים הנמוכים ביותר שאצליח להגיע אליהם. כמו שציינתי אני בשבוע 6 מתוך 35. לעצור מסה ולתת חיטוב במקרה הטוב יתקע אותי רק שרוב הסיכויים שגם יקלף ממני מסה. כמובן שההייתי שמח להיות חטוב ולהתפאר בבטן עם קוביות... אבל שתינו יודעים ומכירים את הדרך. אולי שנה הבאה אחרי הסייקל הזה סייקל המסה יהיה כבר באחוז שומן נמוך יותר.
דבר נוסף ודי חשוב לקחת פה בחשבון - הגובה שלי - אני 1.93 מטר. זה דורש המון מסה. המון.
ושוב תודה...
קוביות.... 82 קילו... לפני שנתיים. מצא את ההבדלים.

Screenshot_2015-04-06-11-25-08_1.jpg

תודה על התגובה אחי.
ברור שחיטוב חשוב וקריטי. אבל ממש לא משרת את המטרה שלי. הסייקל הזה מאוד ברור מוגדר ומרוכז מטרה. שלב מסה שיסתיים בחיטוב עד לאחוזים הנמוכים ביותר שאצליח להגיע אליהם. כמו שציינתי אני בשבוע 6 מתוך 35. לעצור מסה ולתת חיטוב במקרה הטוב יתקע אותי רק שרוב הסיכויים שגם יקלף ממני מסה. כמובן שההייתי שמח להיות חטוב ולהתפאר בבטן עם קוביות... אבל שתינו יודעים ומכירים את הדרך. אולי שנה הבאה אחרי הסייקל הזה סייקל המסה יהיה כבר באחוז שומן נמוך יותר.
דבר נוסף ודי חשוב לקחת פה בחשבון - הגובה שלי - אני 1.93 מטר. זה דורש המון מסה. המון.
ושוב תודה...
--- עידכון הודעה, היום ב- 11:27, תאריך ההודעות המקורית: היום ב- 08:35 --- קוביות.... 82 קילו... לפני שנתיים. מצא את ההבדלים.

25254
אתה נראה בתמונה פה כמו סרדין לעומת היום
זה היה אחרי סייקל חזק ?

תודה על התגובה אחי.
ושוב תודה...
קוביות.... 82 קילו... לפני שנתיים. מצא את ההבדלים.

צפה בקובץ המצורף 25254
בוא אני אגיד לך משהו,אף אחד לא אומר לך לעשות חיטוב עמוק,אבל אתה חייב לרדת באחוזי השומן,ולא בגלל אסתטיקה.
אתה על אחוז שומן שלגוף שלך יש רגישות לאינסולין פחות אופטימלית,הגוף יעלה בשומן באופן יחסי יותר משריר,ולא רק זה,
תהיה לך עבודה קשה מאוד להגיע לאחוז שומן נורמלי.
אמנם הגוף שלך מלא בנוזלים מהאסטרים אבל קח לתשומת ליבך שזה גם הרבה מאוד שומן.
על חומרים אין לך טעם לחשוש בעניין של ירידה במסת שריר בחיטוב כל עוד הכל הולך כההלכה,וגם ממילא מה תאבד אם תרד רק לאחוז שומן סביר (13-15 סביבות) לא יהיה חשש לאיבוד מסת שריר כי אתה לא גוזר את עצמך יותר מדי.
שמע עצה טובה ממני,באמת שתהיה עבורך הכי טובה,זה רגע לצאת מהראש של להמשיך את המסה כמה שאתה עקאש על זה ואתה כבר כולך רעל לגדול ולהעמיס פחמימה,תן 4 שבועות של חיטוב מהיר,אפילו די דרסטי של גירעון בינוני ואפילו גבוהה. אתה תתחטב מהר ותחזור לאחוז שומן שגם תראה אסטית הרבה יותר טוב,גם תאזן מעט מצב הורמונלי ותאכל לעלות במסת שריר יותר נקייה ויותר טוב.
בנוגע לקוביות,זה באמת סתם חארטה,לא דיברתי על קוביות שדיברתי על אחוז שומן יותר נמוך,פשוט בשביל שתראה יותר טוב ויהיה לך נקודה הרבה יותר מבטיחה לסייקל הזה,שממילא הוא ארוך נורא.
תחשוב איך תראה אחרי 35 שבועות סייקל בלי דיאטה? באמת שאתה תראה סתם בחור על אחוז שומן אסטרונומי ובקושי מתאמן.
קח את זה באמת לחשבונך,אם תקשיב לי אתה תודה לי בסוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית