אחר לוג מסה + רושם אישי באלקאן \ SQS

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי חבר'ה

רובכם מכירים אותי כבר ויודעים שאני יותר אחד ממכם מאשר איזה מקצוען. אני סה"כ משתמש די מתחיל (בחומרים) אבל די מנוסה בענף.
החלטתי לשתף בלוג אישי שלי, שיראה יותר מהלך טיפוסי של משתמש ממוצע שמנסה לקדם את עצמו מאשר לוג של איזה מקצוען שכבר נמצא שם.

הסיבה שהחלטתי לשתף פה היא בעיקר לחלוק ולתת לעצמי עוד קצת מוטיבציה. אני אחרי פציעת כתף שתקעה אותי במשך חצי שנה. הפציעה הסתיימה בהפסקה טוטאלית של שבועיים וחזרה לאימונים לפני שלושה - ארבעה שבועות.
במהלך התקופה הזאת איבדתי 10 קילו - מ 127 ל 117 קילו, ונראה שרוב המשקל היה מסה.
אני חוזר להתאמן שעדיין לא החלמתי לגמרי מהכתף, אבל במהלך החודש האחרון יש התחזקות יפה.

הסייקל שאני הולך לבצע יהיה 35 שבועות. אחר כך אתאושש חודשיים.

כרגע:

TEST E BALKAN - 1000 MG
PARABOLAN BALKAN - 500 MG
DECA DURABLIN BALKAN - 400 MG
BOLDENONE SQS - 900 MG

מבחינת שיגרת הזרקות - מזריק כל יום. לפעמים שלוש זריקות ביום. מפצל הכל לאחד סיסי, משתמש בכל חלקי הגוף שאני יודע להשתמש - ישבנים רגליים כתפיים ידיים רחב גבי.
שמתי צילום מסך של טבלת ההזרקות - כך אני מפצל ועוקב.

משקל גוף התחלתי - 117 קילו. א.ש 16.
כרגע (שבוע רביעי) - 121.5 , לא יודע לגבי שומן אבל יש עליה בנוזלים.

רושם כללי- התחזקות כללית, משקלי עבודה עלו. שבוע שעבר התחיל להתפתח רייג' מטורף שלא חוויתי מיימי.... מחלת עצבים מהלכת - מנסה לשמור את זה לאימון. חוסר שינה מטורף - התחלתי לשלב בונדרמין אבל עדיין קם שלוש פעמים בלילה.
לגבי אוכל - מנסה להגיע ל 5000 קלוריות , 400-500 פחמימה , 400 - 500 חלבון. בשבוע האחרון לא מצליח. התאבון נבלם. בהתייעצות עם מביני עיניין זה נורמלי בגלל שהטסט גבוהה בדם (כאבי בייצים ברמה יומיומית). מקווה שהבולד יכנס בקרוב או שאעלה מינון.

שיטת אימון - AB . מסיים את הגוף ביומיים , נח יום וחוזר. פעם ראשונה שאני עושה זאת, רגיל לפיצול הרבה יותר רחב של חמש ימים בשבוע. כרגע קשה לי מאוד ....
A : חזה - רגליים - יד אחורית
B : גב - כתפיים - יד קידמית

כל סבב AB משנה תרגילים לגמרי בבסיס. עובד רק על סמיט משין בחזה וכתפיים (רגליים כמובן שלא... ) זה עוזר לי לכתף ולבודד את השריר. תווך חזרות משתנה בין כל סבב. פעם יורד עד 6 חזרות לכוח פעם מגיע ל 30 - 40 חזרות. מה שחשוב זה לסבול....
אם צריך לוקח עוד יום מנוחה בין הסבבים.

התמונות הראשונות הם ממש תחילת הסייקל, האחרונות הם משבוע שעבר. ניתן לראות שההפרדות והמסה עולה בצורה רזה ויפה.
אינסולין ו GH יבוא בחודש הבא.
אוראלים - לא לוקח. מנסה להוריד עומס מהכבד - הסייקל ארוך. גוף בריא מגיב יותר טוב.... אם זה היה סייקל קצר הייתי שם אנאפולאן אנאדרול.

* התמונות ממוספרות בהתאם להתקדמות

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    01.jpg
    KB 55.5 · צפיות: 525
  • 02.jpg
    02.jpg
    KB 39 · צפיות: 518
  • 03.jpg
    03.jpg
    KB 53 · צפיות: 548
  • 04.jpg
    04.jpg
    KB 43.9 · צפיות: 536
  • 05.jpg
    05.jpg
    KB 36.6 · צפיות: 552
  • 06.jpg
    06.jpg
    KB 41.2 · צפיות: 546
  • 07.jpg
    07.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 574
  • 08.jpg
    08.jpg
    KB 48.3 · צפיות: 560
  • 09.jpg
    09.jpg
    KB 47.5 · צפיות: 566
  • 10.jpg
    10.jpg
    KB 38.1 · צפיות: 542
  • 11.jpg
    11.jpg
    KB 40.1 · צפיות: 516
  • 12.jpg
    12.jpg
    KB 38 · צפיות: 538
  • Injection.jpg
    Injection.jpg
    KB 33.5 · צפיות: 447
מתכנן להתחרות מתישהו?
נראה איך יסתיים הסייקל הזה. זה סייקל ארוך שבמקור הוא ממש הכנה לתחרות של 35 שבועות.
אני מתכוון למצות אותו עד הסוף כולל חיטוב. לעמוד על הבמה לא מוגדר כיעד אבל לדמות לגמרי את ההכנה כן.
אבל זה הכל בעזרת השם. אני בעל ואבא ועובד בהייטק. הכל צפוף .... אבל נלחמים.

נראה איך יסתיים הסייקל הזה. זה סייקל ארוך שבמקור הוא ממש הכנה לתחרות של 35 שבועות.
אני מתכוון למצות אותו עד הסוף כולל חיטוב. לעמוד על הבמה לא מוגדר כיעד אבל לדמות לגמרי את ההכנה כן.
אבל זה הכל בעזרת השם. אני בעל ואבא ועובד בהייטק. הכל צפוף .... אבל נלחמים.
איך הולך השילוב של משפחה וחומרים הילדים יודעים או משהו?

איך הולך השילוב של משפחה וחומרים הילדים יודעים או משהו?
הילד קטן מלהבין. אישתי סבבה. סביבי כבר הבינו אבל לא עושים רעש. מקפיד על בדיקות צפופות ועושה הכל באחריות עד כמה שאפשר.

כמה מסת שריר בתמונה אחת..מפליא שהצלחתם להיכנס ביחד אל אותו הפריים בכלל.

תותחים!
זה היה קשה, שמעון מאוד בולט בנוכחותו.
מעבר לכך, יש משהו שאני שמתי לב אצלו, ששימח אותי מאוד:
למרות היותו "בילדר" לכל דבר ועניין, שמעון מקפיד לעבוד בתרגילים מורכבים באופן נקי, מדוייק וכבד.
למשל, סקוואט לפי הספר במדוייק, שפשוט מחמם את הלב.

זה רק מחזק את העניין שלמרות שמישהו עושה שימוש בחומרים, זה לא מסיר ממנו את האחריות להמשיך להתאמן נכון.

ווואי אני קורא שאתה קם כל שעה לי זה היה שבועיים קשים מטסט רק ....קם עם דופק לא מבין מה עובר עליי. אשכרה פחדתי מזה ומעצמי.
היתי בצום שינה 3 שבועות . בהצלחה עם זה זה 😅

זה ממש לא תופעה מוכרת למוזרקי טסט , אלא אם היה של עוד משהו ? ?
אני קצת חרדתי מטבעי ככה שהיתי מתעורר קצת בפאניקה ... מה שכן הזעתי בשינה. בכלל נראה שאני חמים יותר ופחות קר לי. קצת היתי פרנואיד מעיניין של השינה אז הרבה מתח היתי שהתבטא בשינה עם התעורריות של פאניקה.🫤

שמעון, מחפשים מחליף לאנדרטייקר וקיין ב WWE
יש לכם אותם נתונים והמשכורת לא רעה
לך על זה 😃
איפה נבחנים ? יכול להתאים... רק בלי השטויות של האיפור והבגדים של ליצן. אם יש gh אני בא.
ווואי אני קורא שאתה קם כל שעה לי זה היה שבועיים קשים מטסט רק ....קם עם דופק לא מבין מה עובר עליי. אשכרה פחדתי מזה ומעצמי.
היתי בצום שינה 3 שבועות . בהצלחה עם זה זה 😅
סייקל טרן ראשון שעשיתי איבדתי כל צלם אנוש.... הסייקל הזה אני מלווה רפואית (יניב ריז).... בלי לבקש בכלל נתן לי כדורי שינה. יש חומרים שפשוט חייב. כשהתחלתי לישון בסייקל הגוף הגיב ממש חזק ... אז מבחינתי כדורי שינה ופרוטוקול שינה זה מחייב לא פחות מלהזריק טסט. גם עכשיו אני קם פעם או פעמיים בלילה אבל זה סיפור אחר לגמרי.
אגב עכשיו שהוספתי טסט סספנשיין אז בכלל רמות האנדרנלין בלילה עלו בטירוף. אבל בנתיים משתלט.

מה היתרון של סספנשיין לעומת אנתת לדוגמא? איך זה מתבטא?

טכנית... הזמינות של הטסט שאתה מזריק היא הכי גבוהה מכולם. כמעט הכל חומר פעיל בהשוואה ל 75 אחוז באנטט. בנוסף החומר מוגדר כחומר "חד" שנכנס לכבד מיידית ומאלץ אותו לפרק את הטסט מיד כך שהרמות טסט עולות כמעט מיד לאחר ההזרקה. זמן החיים של הסספנשיין הוא 12 שעות.

בנימה אחרת פחות טכנית. נותן כוח מיידי כמעט, כואב מאוד בהזרקה אבל זה ממש משתפר עם הזמן, אני גם חותך את הזריקה עם שליש אמפולה של בי 12. עליית נוזלים מתרחשת ממש תוך כמה ימים, מרגיש את האשכים ממש, השרירים בגוף נראים מלאים ודחוסים יותר.
בנוסף טכניקת הזרקה גבוהה מתבקשת. ההזרקה לידיים היא לא פשוטה והגרגירים של החומר לעיתים נתקעים וזה לא פשוט כשסה קורה באמצע זריקה כשהמחט תקועה בבייספ.
מבחינתי זה פעם ראשונה שאני מנסה סספנשיין... ומוצא את זה כיום כדבר הכי חזק והכי אפקטיבי שיש. רוב המשתמשים מתייחסים לחומר הזה כקדם אימון ולא כבסיס לסייקל... וזה הפסד. אבל לא כל אחד יכול להשיג סספנשיין אמיתי ואיכותי. ויש גם את עניין המחיר... כל יום אמפולה כזאת זה לא זול.
בקיצור - שמור למתקדמים בלבד.

תגיד , יש השפעה ישירה על תחושת ליבידו מיידית?
אפשר להגיד
אם על פרופ אתה ישר חוטף אז פה זה פי שתיים. אצלי קצת קשה להבחין כי אני בא מחודשיים של גרם אנטט ורמות הטסט היו הרבה מעל 50 ננומול.
]

טכנית... הזמינות של הטסט שאתה מזריק היא הכי גבוהה מכולם. כמעט הכל חומר פעיל בהשוואה ל 75 אחוז באנטט. בנוסף החומר מוגדר כחומר "חד" שנכנס לכבד מיידית ומאלץ אותו לפרק את הטסט מיד כך שהרמות טסט עולות כמעט מיד לאחר ההזרקה. זמן החיים של הסספנשיין הוא 12 שעות.

בנימה אחרת פחות טכנית. נותן כוח מיידי כמעט, כואב מאוד בהזרקה אבל זה ממש משתפר עם הזמן, אני גם חותך את הזריקה עם שליש אמפולה של בי 12. עליית נוזלים מתרחשת ממש תוך כמה ימים, מרגיש את האשכים ממש, השרירים בגוף נראים מלאים ודחוסים יותר.
בנוסף טכניקת הזרקה גבוהה מתבקשת. ההזרקה לידיים היא לא פשוטה והגרגירים של החומר לעיתים נתקעים וזה לא פשוט כשסה קורה באמצע זריקה כשהמחט תקועה בבייספ.
מבחינתי זה פעם ראשונה שאני מנסה סספנשיין... ומוצא את זה כיום כדבר הכי חזק והכי אפקטיבי שיש. רוב המשתמשים מתייחסים לחומר הזה כקדם אימון ולא כבסיס לסייקל... וזה הפסד. אבל לא כל אחד יכול להשיג סספנשיין אמיתי ואיכותי. ויש גם את עניין המחיר... כל יום אמפולה כזאת זה לא זול.
בקיצור - שמור למתקדמים בלבד.
שמעון אחי...
אתה נשמע כמו חובב BDSM שיום אחד נתקל במקרה במזרק ביציאה ממועדון הדאנג'ן רץ למחרת בבוקר ל"בית מרקחת" הקרוב ואמר לעצמו "it's party time" 😉

שמעון אחי...
אתה נשמע כמו חובב BDSM שיום אחד נתקל במקרה במזרק ביציאה ממועדון הדאנג'ן רץ למחרת בבוקר ל"בית מרקחת" הקרוב ואמר לעצמו "it's party time" 😉
לא יודע מה ראשי התיבות שרשמת שם.... אבל נשמע טוב. אני אבדוק את העניין. תודה על ההמלצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית