הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כמה אתה שוקל ?
תתחיל לאכול מלא והכל
ממליץ על שקיות של עוגיות שוקולד צ'יפס / לואקר זה מעל 1000 קלוריות לשקית
עכשיו הפסקתי ויש ירידה באימונים, התזונה מאוד חשובה.
בסביבות ה 63 טוחן הרבה אבל יש ימים שאני לא רעב/לימודים
בדרך כלל שישי-שבת זה הימים שאני אוכל ג׳אנק ובא לי להמשיך עוד מסה ארוכה אז אני לא אוכל מלא שיט
אין יותר מעצבן מזה שאיך שהוא הגעתם לשיחה בכיתה שאתה מרים אימון הבא 100 ק״ג סקוואט ואומרים לך אלעק 100 ק״ג אולי 100 גר׳ ואז קוראים לך ל״מכון״ של הבית ספר לעשות בסמית׳ 😵
אימון הבא כולם יאכלו ז*ן

בסביבות ה 63 טוחן הרבה אבל יש ימים שאני לא רעב/לימודים
בדרך כלל שישי-שבת זה הימים שאני אוכל ג׳אנק ובא לי להמשיך עוד מסה ארוכה אז אני לא אוכל מלא שיט
אין יותר מעצבן מזה שאיך שהוא הגעתם לשיחה בכיתה שאתה מרים אימון הבא 100 ק״ג סקוואט ואומרים לך אלעק 100 ק״ג אולי 100 גר׳ ואז קוראים לך ל״מכון״ של הבית ספר לעשות בסמית׳ 😵
אימון הבא כולם יאכלו ז*ן
מעניין מה הם אומרים בבצפר של אח של אושר סופטי.

מעניין מה הם אומרים בבצפר של אח של אושר סופטי.
חחחחחח עוד יותר מצחיק זה שהם אומרים שילדים בני 16 לא מרימים 100
ואיזה ילד אומר שאסטרואידים מבטלים זרע (כן כן הוא אמר אסטרואידים) ושזה מגיע בשקיות כמו של בונזו והוא גם אומר שאבקת חלבון הופך לשומן וחרא כזה ומאמינים בגלל שהוא ״שרירי״ 😣
ועוד אחד שאומר שבני 16 לא מרימים 100 😵

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
ואיזה ילד אומר שאסטרואידים מבטלים זרע (כן כן הוא אמר אסטרואידים) ושזה מגיע בשקיות כמו של בונזו והוא גם אומר שאבקת חלבון הופך לשומן וחרא כזה ומאמינים בגלל שהוא ״שרירי״ 😣
ועוד אחד שאומר שבני 16 לא מרימים 100 😵
אני עשיתי 125 בנץ' ל5 ביומולדת 17 לפי מה שאני זוכר 😃
והסקוואט שלי באותו הזמן היה חמישיות עם 165, והדד ליפט באזור ה195 עם רצועות. ועל זה אני אומר Bitch Please!

אני עשיתי 125 בנץ' ל5 ביומולדת 17 לפי מה שאני זוכר 😃
והסקוואט שלי באותו הזמן היה חמישיות עם 165, והדד ליפט באזור ה195 עם רצועות. ועל זה אני אומר Bitch Please!
הבאנצ׳ שלי בחיים לא יגיע ל 100 👎

הבאנצ׳ שלי בחיים לא יגיע ל 100 👎
העונש שלך להיום
The-Simpsons-2x12-The-Way-We-Was.jpg

בסוף הם ראו שאתה מצליח 100 ק"ג סקוואט?

רציני אחי, אני לומד אולי למבחן מתוך 5 ואם אני לומד זה חצי שעה ואני מגזים. כולה כיתה ט לא משהו קשה

רציני אחי, אני לומד אולי למבחן מתוך 5 ואם אני לומד זה חצי שעה ואני מגזים. כולה כיתה ט לא משהו קשה
אני כל כך משקיע השנה בגלל שאני עובר שנה הבאה בית ספר
לא יודע אם זה כל כך משקיע חחח
לומד כמה שצריך

אתה מדבר כאילו 80 זה גבוה
לדעתי 75-88 זה ממוצע

ואתה בכיתה ח לא?​
מה פתאום אני ט.
ברצינות לא מבין למה אין לך זמן. יומיים בשבוע כשיש לי פוטבול אני לא נכנס הביתה עד 8 בערב,אימונים במכון ואימון אתלטיקה פעם בשבוע
ובכל זאת אני מוצא את עצמי 90% מהזמן מגרבץ

מה פתאום אני ט.
ברצינות לא מבין למה אין לך זמן. יומיים בשבוע כשיש לי פוטבול אני לא נכנס הביתה עד 8 בערב,אימונים במכון ואימון אתלטיקה פעם בשבוע
ובכל זאת אני מוצא את עצמי 90% מהזמן מגרבץ
זה לא שאין לי זמן, שבוע שעבר היה לי שבוע עמוס עם עבודות ומבחנים וזהו. תכלס נשאר רק מפמר במתמטיקה ונגמרה השנה

חיים תרגיע, אתה כיתה ט׳, עושים כלום ושום דבר.
דרך אגב, כיתה י׳ תהיה יותר קלה.
י״א לעומת זאת, כנראה אחד משניכם יתאבד.

אה וחיים, יש לך מכון בבצפר, אל תתבכיין שהוא חרא.

חיים תרגיע, אתה כיתה ט׳, עושים כלום ושום דבר.
דרך אגב, כיתה י׳ תהיה יותר קלה.
י״א לעומת זאת, כנראה אחד משניכם יתאבד.

אה וחיים, יש לך מכון בבצפר, אל תתבכיין שהוא חרא.
אי אפשר לקרוא לזה מכון. הדאמבלים לא עוברים את ה 15 אין כלוב, אין מוטות יש ממש קצת פלטות בשביל הסמית׳
יש לי מפמר עוד שבוע-שבועיים ואני לא יודע על מה החומר
פרושיט מחזירים לי את הכסף רק ביום חמישי אז אולי אני ילך מחר ובשישי או רק בשישי או בכלל לא... אם אני ילך בשישי איך לעשות את זה? באמצע השבוע אמור להיוצ סקוואט קל.. ואם אני לא ילך בכלל לעשות בראשון הבא עוד פעם את a?

אי אפשר לקרוא לזה מכון. הדאמבלים לא עוברים את ה 15 אין כלוב, אין מוטות יש ממש קצת פלטות בשביל הסמית׳
יש לי מפמר עוד שבוע-שבועיים ואני לא יודע על מה החומר
פרושיט מחזירים לי את הכסף רק ביום חמישי אז אולי אני ילך מחר ובשישי או רק בשישי או בכלל לא... אם אני ילך בשישי איך לעשות את זה? באמצע השבוע אמור להיוצ סקוואט קל.. ואם אני לא ילך בכלל לעשות בראשון הבא עוד פעם את a?
מה :(
כוסעמק רציתי כשאני ארשם להתאמן איתך וזה
בסוף אתה נרשם רק ביום שישי כנראה :(

מה 😭
כוסעמק רציתי כשאני ארשם להתאמן איתך וזה
בסוף אתה נרשם רק ביום שישי כנראה 😭
זה לא אני.. זה פרושיט
נראה לי אני יבוא יום שישי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית