למה?אל תקנה מדרסים, זה השטן.
מה עדיף? לסבול מכאבים?
ברצינות, בהתחלה חשבתי שהיה לי פלאטפוס והשלומפר הזה בדק תרגליים שלי ואמר שאין לי פלאטוס או בעיה כלשהי אחרת שהוא רואה כרגע, והמליץ על מדרסים רגילים 🙁
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה?אל תקנה מדרסים, זה השטן.
זה סתם חרא. לאחותי יש פלטפוס והאורטופד המליץ לה מדרסים והיא סתם שילמה על זה כסף.. עדיף כבר לקנות נעליים שיתאימולמה?
מה עדיף? לסבול מכאבים?
איזה נעלים מתאימות בדיוק אני אקנה שאני אוכל להרים איתם? 99,9% שהם יהיו נעלי ספורט או משהוזה סתם חרא. לאחותי יש פלטפוס והאורטופד המליץ לה מדרסים והיא סתם שילמה על זה כסף.. עדיף כבר לקנות נעליים שיתאימו
תחפשאיזה נעלים מתאימות בדיוק אני אקנה שאני אוכל להרים איתם? 99,9% שהם יהיו נעלי ספורט או משהו
ומה שמוזרורוב הפעמים אי אפשר להסתמך על אורטופד בקופ״ח. תראה המלצות על אורטופדים ותרבע טור. לא מתפשרים על בריאות
תחפש
אין לי מושג מה להגיב על זהלא הבנתי את הנקודה שלך כי זה ממש לא קשור לזה. מה זה משנה אם אושר מאמן שם במשמרות או לא? אני בטוח שהוא בנאדם טוב ואם תבוא אליו בגישה חיובית כשהוא לא עסוק ופשוט תפנה אליו ותגיד לו "תגיד יש מצב דקה אתה מסתכל עליי איך אני עושה סט ונותן לי נקודות לשיפור?" הוא יסכים. באמת חבל שאתה לא מנצל את זה ועזוב יש לך לא רק את אושר לא חסר אנשים מבינים במכון שלך שאפשר לבקש מהם עזרה באמת שאתה חייב לשנות את הגישה הזאת ולהשיג קצת עמוד שדרה.
אלאין לי מושג מה להגיב על זה
תגיב "כן המפקד מחר אני עושה מה שאמרת"אין לי מושג מה להגיב על זה
אם אראה אותו כשאעשה סקוואט אבקש שיסתכל. רוב הזמן הוא מגיע לקראת שאני מסיים את האימוןתגיב "כן המפקד מחר אני עושה מה שאמרת"
מרגיש חרא.
הגב עדיין כואב ובנוסף הגוף שלי החליט שהוא רוצה להיות חולה
אני מרגיש מקס
יכול להיות שזה סתם דומס? זה לא כואב ברמות מטורפות.. זה כואב רק כשאני הולך ודברים כאלה.. כשאני יושב זה לא כואבחחח:lol:
זה כנראה דומס מה לעשות.יכול להיות שזה סתם דומס? זה לא כואב ברמות מטורפות.. זה כואב רק כשאני הולך ודברים כאלה.. כשאני יושב זה לא כואב
כי זאת פעם ראשונה שכואב לי ככה הגב אחרי האימון.. במהלך האימון הוא כאב ממש קצת וזה התגבר כשהגעתי הביתה.. מפחד שזאת פציעהזה כנראה דומס מה לעשות.
זאת לא.כי זאת פעם ראשונה שכואב לי ככה הגב אחרי האימון.. במהלך האימון הוא כאב ממש קצת וזה התגבר כשהגעתי הביתה.. מפחד שזאת פציעה