הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אל תקנה מדרסים, זה השטן.
למה?
מה עדיף? לסבול מכאבים?
ברצינות, בהתחלה חשבתי שהיה לי פלאטפוס והשלומפר הזה בדק תרגליים שלי ואמר שאין לי פלאטוס או בעיה כלשהי אחרת שהוא רואה כרגע, והמליץ על מדרסים רגילים 🙁

למה?
מה עדיף? לסבול מכאבים?
זה סתם חרא. לאחותי יש פלטפוס והאורטופד המליץ לה מדרסים והיא סתם שילמה על זה כסף.. עדיף כבר לקנות נעליים שיתאימו

זה סתם חרא. לאחותי יש פלטפוס והאורטופד המליץ לה מדרסים והיא סתם שילמה על זה כסף.. עדיף כבר לקנות נעליים שיתאימו
איזה נעלים מתאימות בדיוק אני אקנה שאני אוכל להרים איתם? 99,9% שהם יהיו נעלי ספורט או משהו

ורוב הפעמים אי אפשר להסתמך על אורטופד בקופ״ח. תראה המלצות על אורטופדים ותרבע טור. לא מתפשרים על בריאות
איזה נעלים מתאימות בדיוק אני אקנה שאני אוכל להרים איתם? 99,9% שהם יהיו נעלי ספורט או משהו
תחפש

ורוב הפעמים אי אפשר להסתמך על אורטופד בקופ״ח. תראה המלצות על אורטופדים ותרבע טור. לא מתפשרים על בריאות

תחפש
ומה שמוזר
כששיחקתי כדורסל
שיחקתי איזה 4 שעות בדרך כלל
עד שהתחיל לכאוב לי הרגליים ולא הייתי מסוגל לשחק אפילו 5דק'..

לא הבנתי את הנקודה שלך כי זה ממש לא קשור לזה. מה זה משנה אם אושר מאמן שם במשמרות או לא? אני בטוח שהוא בנאדם טוב ואם תבוא אליו בגישה חיובית כשהוא לא עסוק ופשוט תפנה אליו ותגיד לו "תגיד יש מצב דקה אתה מסתכל עליי איך אני עושה סט ונותן לי נקודות לשיפור?" הוא יסכים. באמת חבל שאתה לא מנצל את זה ועזוב יש לך לא רק את אושר לא חסר אנשים מבינים במכון שלך שאפשר לבקש מהם עזרה באמת שאתה חייב לשנות את הגישה הזאת ולהשיג קצת עמוד שדרה.
אין לי מושג מה להגיב על זה

תגיב "כן המפקד מחר אני עושה מה שאמרת"
אם אראה אותו כשאעשה סקוואט אבקש שיסתכל. רוב הזמן הוא מגיע לקראת שאני מסיים את האימון

יכול להיות שזה סתם דומס? זה לא כואב ברמות מטורפות.. זה כואב רק כשאני הולך ודברים כאלה.. כשאני יושב זה לא כואב

יכול להיות שזה סתם דומס? זה לא כואב ברמות מטורפות.. זה כואב רק כשאני הולך ודברים כאלה.. כשאני יושב זה לא כואב
זה כנראה דומס מה לעשות.

זה כנראה דומס מה לעשות.
כי זאת פעם ראשונה שכואב לי ככה הגב אחרי האימון.. במהלך האימון הוא כאב ממש קצת וזה התגבר כשהגעתי הביתה.. מפחד שזאת פציעה

כי זאת פעם ראשונה שכואב לי ככה הגב אחרי האימון.. במהלך האימון הוא כאב ממש קצת וזה התגבר כשהגעתי הביתה.. מפחד שזאת פציעה
זאת לא.
relax.

הזכרת לי שיצאתי עכשיו לקניות ועיקמתי בדרך את הקרסול וכואב לי ללכת אז יש לי עוד פציעה ברשימה 😃

גם אני מרגיש אחרי אימון דדליפט כאילו דרסה אותי משאית.✌️

בא לי להקיא 🤢
וגם אמא עכשיו מבלבלת לי את השכל שאני מעמיס על עצמי יותר מדי במכון כושר ודברים כאלה

בקשר למדרסים - לי יש פלטפוס רציני, כף הרגל שטוחה לגמרי ולא משתמש במדרסים.
אני קונה נעליים נוחות יותר ושיותר מתאימות לי.

לילדי האפאקספי שגולשים בלוג הזה, זה מה שקורה כשבטעות נכנסים לשם...
http://www.***/showthread.php?t=16381702

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית