הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני צריך להתייעץ. עקב זה שהסקוואט אתמול היה די קל אני רוצה לעלות מחר עוד הפעם ב 5.
מה דעתכם? @THE BEAR @yujinius
אשמח גם לתגובה מהטרול @stitch
תאמין לי, הייתי מעיף כל אחד ממכם שקורא לי טרול, אם לא הייתי פוחד שתחזרו בניק אחר ויקח לי זמן לאתר אותכם.
מה הבעיה, היה קל לך, תעלה ב-5.
אגב, כמה מרענן לראות לוג עם יותר עדכונים מאשר דפים, הא, @Matty ?

תאמין לי, הייתי מעיף כל אחד ממכם שקורא לי טרול, אם לא הייתי פוחד שתחזרו בניק אחר ויקח לי זמן לאתר אותכם.
מה הבעיה, היה קל לך, תעלה ב-5.
אגב, כמה מרענן לראות לוג עם יותר עדכונים מאשר דפים, הא, @Matty ?
סליחה 806
אז כבר לא טרול?

ועכשיו נעשה משהו שמעולם לא נראה בלוג הזה - נדבר על אימונים.
קשה לראות מהזוית הזאת - אבל נדמה לי שאתה לא שולח ברכיים מספיק חזק לצדדים, ולכן הן טיפה לא יציבות.
בנוסף, נדמה לי - שוב, הזוית - שאתה טיפה רוכן קדימה בירידה ולכן המוט לא יורד בקו ישר. צריך להחזיק חזה טיפה יותר בחוץ ויותר 'לשבת'.
יוג'ין, מה דעתך?

לדעתי כל הכבוד על היוזמה לדבר על אימונים. 😃
🤣 אבויה, מה הקשר בינך לבין אימונים? אני ארשום "מתי, מה דעתך?" כשאני אדבר על וודקה, בחורות ו--- נתקעתי, על מה עוד רוסים מדברים?

ועכשיו נעשה משהו שמעולם לא נראה בלוג הזה - נדבר על אימונים.
קשה לראות מהזוית הזאת - אבל נדמה לי שאתה לא שולח ברכיים מספיק חזק לצדדים, ולכן הן טיפה לא יציבות.
בנוסף, נדמה לי - שוב, הזוית - שאתה טיפה רוכן קדימה בירידה ולכן המוט לא יורד בקו ישר. צריך להחזיק חזה טיפה יותר בחוץ ויותר 'לשבת'.
יוג'ין, מה דעתך?
את האמת שהעניין הזה השתפר. אני עובד על זה. אתה מוזמן לדפדף קצת אחורה ולתהות איך עדיין יש לי ברכיים
🤣 אבויה, מה הקשר בינך לבין אימונים? אני ארשום "מתי, מה דעתך?" כשאני אדבר על וודקה, בחורות ו--- נתקעתי, על מה עוד רוסים מדברים?
נו די עם תגובות כאלו אי אפשר שלא לקרוא לך טרול

טוב סליחה אתה לא טרול
פשוט לפתוח יותר ברכיים?
לשלוח חזק ברכיים החוצה,
ולשבת טיפה יותר אחורה כך שהמוט ירד ישר.
אבל חכה ש- @yujinius יביע את דעתו.
ותצלם אחד מהצד, בדיוק בגובה הירך, ואחד מאחור.

לשלוח חזק ברכיים החוצה,
ולשבת טיפה יותר אחורה כך שהמוט ירד ישר.
אבל חכה ש- @yujinius יביע את דעתו.
ותצלם אחד מהצד, בדיוק בגובה הירך, ואחד מאחור.
אמממ קצת בעיה מהצד.. אין ממש מקום
אני יכול רק להניח את הפלאפון על הרצפה שם ולצלם מהצד

אמממ קצת בעיה מהצד.. אין ממש מקום
אני יכול רק להניח את הפלאפון על הרצפה שם ולצלם מהצד
אם מישהו ישב על הבנץ' בשיפוע ויצלם אותך, זה יהיה בדיוק מהצד. אולי גבוה מדי, אבל נראה את המסלול האנכי של המוט.

כשאני אדבר על וודקה, בחורות ו--- נתקעתי, על מה עוד רוסים מדברים?
פילמני,רוסיה הסובייטית,קומוניזם,ולרוב תארי הנדסה או הובלות.(אלו המקצועות היחידים שאני מכיר שרוסים עובדים בהם.)

אם מישהו ישב על הבנץ' בשיפוע ויצלם אותך, זה יהיה בדיוק מהצד. אולי גבוה מדי, אבל נראה את המסלול האנכי של המוט.
המונוליפט יסתיר/ יהיה רחוק מדי. טוב אנחנו מדברים על שטויות. אנסה למצוא זוית

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית