יאללה תעיף את זה!!אחלה תודה 😃 שבוע הבא pr סוף סוף
light weight!!!
nothing to it but to do it!!!
ain't nothin' more than a peanut!!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יאללה תעיף את זה!!אחלה תודה 😃 שבוע הבא pr סוף סוף
חחחחחח שמע קרעת אותי עם התגובה הזאתיאללה תעיף את זה!!
light weight!!!
nothing to it but to do it!!!
ain't nothin' more than a peanut!!!
תאמין לי, הייתי מעיף כל אחד ממכם שקורא לי טרול, אם לא הייתי פוחד שתחזרו בניק אחר ויקח לי זמן לאתר אותכם.
לא זה לא 🙄אגב, כמה מרענן לראות לוג עם יותר עדכונים מאשר דפים, הא, @Matty ?
אתה בנאדם זהב. בטלן - אבל זהב.לא זה לא 🙄
ואני לא קורא לך טרול 🍻
🤭אתה בנאדם זהב. בטלן - אבל זהב.
נו, מה כבר הסיפור. נעיף אותו, מה הוא כבר יכול לקרוא לעצמו, x8haim? y9haim? כמה אופציות כבר יש.סליחה 806
אז כבר לא טרול?
ועכשיו נעשה משהו שמעולם לא נראה בלוג הזה - נדבר על אימונים.x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף ~ המסע לשלוש פלטות סקוואט״:
עדכון לוג: 26/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
לדעתי כל הכבוד על היוזמה לדבר על אימונים. 😃מתי, מה דעתך?
🤣 אבויה, מה הקשר בינך לבין אימונים? אני ארשום "מתי, מה דעתך?" כשאני אדבר על וודקה, בחורות ו--- נתקעתי, על מה עוד רוסים מדברים?לדעתי כל הכבוד על היוזמה לדבר על אימונים. 😃
את האמת שהעניין הזה השתפר. אני עובד על זה. אתה מוזמן לדפדף קצת אחורה ולתהות איך עדיין יש לי ברכייםועכשיו נעשה משהו שמעולם לא נראה בלוג הזה - נדבר על אימונים.
קשה לראות מהזוית הזאת - אבל נדמה לי שאתה לא שולח ברכיים מספיק חזק לצדדים, ולכן הן טיפה לא יציבות.
בנוסף, נדמה לי - שוב, הזוית - שאתה טיפה רוכן קדימה בירידה ולכן המוט לא יורד בקו ישר. צריך להחזיק חזה טיפה יותר בחוץ ויותר 'לשבת'.
יוג'ין, מה דעתך?
נו די עם תגובות כאלו אי אפשר שלא לקרוא לך טרול🤣 אבויה, מה הקשר בינך לבין אימונים? אני ארשום "מתי, מה דעתך?" כשאני אדבר על וודקה, בחורות ו--- נתקעתי, על מה עוד רוסים מדברים?
אני לפני שניה דיברתי על הסקוואט שלך! 😡נו די עם תגובות כאלו אי אפשר שלא לקרוא לך טרול
טוב סליחה אתה לא טרולאני לפני שניה דיברתי על הסקוואט שלך! 😡
לא מעריכים אותי בפורום הזה 😭
לשלוח חזק ברכיים החוצה,טוב סליחה אתה לא טרול
פשוט לפתוח יותר ברכיים?
אם מישהו ישב על הבנץ' בשיפוע ויצלם אותך, זה יהיה בדיוק מהצד. אולי גבוה מדי, אבל נראה את המסלול האנכי של המוט.אמממ קצת בעיה מהצד.. אין ממש מקום
אני יכול רק להניח את הפלאפון על הרצפה שם ולצלם מהצד
פילמני,רוסיה הסובייטית,קומוניזם,ולרוב תארי הנדסה או הובלות.(אלו המקצועות היחידים שאני מכיר שרוסים עובדים בהם.)כשאני אדבר על וודקה, בחורות ו--- נתקעתי, על מה עוד רוסים מדברים?
המונוליפט יסתיר/ יהיה רחוק מדי. טוב אנחנו מדברים על שטויות. אנסה למצוא זויתאם מישהו ישב על הבנץ' בשיפוע ויצלם אותך, זה יהיה בדיוק מהצד. אולי גבוה מדי, אבל נראה את המסלול האנכי של המוט.
דא 🍻פילמני,רוסיה הסובייטית,קומוניזם,ולרוב תארי הנדסה או הובלות.(אלו המקצועות היחידים שאני מכיר שרוסים עובדים בהם.)