בהצלחה אחלה תיכון !
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהצלחה אחלה תיכון !
נראה מחראל תדאג. גם אצלך יהיו מעצבנים. בכל מקום יש מעצבנים. לומדים לחיות איתם ושולחים אותם לחפש אותך בחוץ.
מקווהבהצלחה אחלה תיכון !
שיט... 😆לול זה אומר שיש סיכוי שכל יום בבצפר אני אראה אותך בחצר.. כי אני בפיינשטיין ולברנר ופיינשטיין יש חצר משותפת
זה כי אתה התרגלת לזהשיט... 😆
יכול להיות שהטעם שלי השתנה.. פעם טונה היה לי ממש טעים והאבקה בטעם וניל מגעילה מאוד והיום הטונה פחות והאבקה הרבה פחות מגעילה.. מוזר
אולי כי צריך לאכול 2 ביום 🫤גם אני פעם הייתי נהנה מלאכול טונה ועכשיו פחות
המון אירובי היום.
מלאמלאמלאמלא נפח.
עוףק יקציצה.
אדטו המליץ לי לבקש מאושר שיקרות לי את הרגליים בשביל שאקבל פטור משיעורי ספורט.
אבל אז איך תסקביט? 😲x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט״:
עדכון לוג: 01/09/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
היה רק עליוןאבל אז איך תסקביט? 😲
מה יש לך פטור?חנהחחהחהחהחה שיעורי ספורט יא חנאג'
עובדים על המורה.. לא שאכפת לו לול..היה רק עליון
מה יש לך פטור?
נראה כבר מה אני אעשה.. אני לא רוצה שזה יפגע לי באימוניםעובדים על המורה.. לא שאכפת לו לול..
שנה שעברה הוצאתי במבחן 2000 "95", הוא אמר לעשות 16 סיבובים של ריצה ו8 דק זה מאה.. אז עשיתי 6 סיבובים (הוא לא סופר לאף אחד מן הסתם) וסיימתי ב8 וחצי ככה חחחח
מי ישמע הולך 200 מטר במגרש בהליכה מהירה ואז "הולך למתח" עד סוף השיעור.נראה כבר מה אני אעשה.. אני לא רוצה שזה יפגע לי באימונים
שכיבות סמיכה ביום של באנצ׳ וריצה בשל סקוואט ודדליפט יכול להיות בעייתימי ישמע הולך 200 מטר במגרש בהליכה מהירה ואז "הולך למתח" עד סוף השיעור.
במקרה שלי יש מורה רוסי בן**** שכנראה לקח ת׳קטע של ביהס צבאי קצת קשה ...;(שיעורי ספורט בארץ זו בדיחה. סוף סיפור.
אז לא הולכים לבית ספר צבאי כמו אפסים.במקרה שלי יש מורה רוסי בן**** שכנראה לקח ת׳קטע של ביהס צבאי קצת קשה ...;(