הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אה ועוד משהו, היום המדריך שאני מרים יותר ממנו בא אליי ואמר לי לעשות פיסוק יותר צר, אבל בגלל שאני לא גמיש בשיט אז אני עומד יותר רחב, להישאר באותו רוחב או לנסות לעשות יותר צר? אני עובד על גמישות כשיש לי כוח.. או שכדאי באמת לעבוד ברצינות על גמישות?
@GoldEagle
איזה מדריך הפעם?

חשבתי שסיכמנו, כשבא אליך מדריך, עושים לו כן עם הראש ורק אם הוא מפליץ שטויות מתקנים אותו.

אני זוכר פעם אחת מיד בסיום סט סקוואט באה אליי מדריכה ( עם התלתלים ) והעירה לי אל משהו, תוך כדי שאני מתנשף וכמעט מתעלף אני עושה לה כן עם הראש ( בלי להקשיב כמובן ) מחזיר אוזנייה כשהיא הולכת ואז מנסה לחשוב מה היא אמרה לי.
הדבר היחידי שאני זוכר זה שהיא אמרה לי שכשאני מסתכל למעלה, הזוקפים שלי מתכווצים יותר.

צריך להפיל לה פלטה על הראש ולסיים עם זה.

מבחינת הרוחב, כל אחד והנוחות שלו, אם ראית את הסרטון טכניקה שלי אתה רואה עד כמה אני עומד רחב ( למרות שאימון אחרון טיפה הצרתי את העמידה כי לא היה לי כל כך נוח ), יש כאלו שיעמדו כמוני ( יש עוד אחת במכון אצלנו אולי היא כבר עזבה, מתאמנת של אושר שעומדת באותה עמידה בערך ), ומצד שני, תראה כאלו שיעמדו בעמידה כמו מייק רוזנר, ממש צר וירדו עמוק.

כל אחד ומה שנוח לו.

• פותח/ת השרשור
איזה מדריך הפעם?

חשבתי שסיכמנו, כשבא אליך מדריך, עושים לו כן עם הראש ורק אם הוא מפליץ שטויות מתקנים אותו.

אני זוכר פעם אחת מיד בסיום סט סקוואט באה אליי מדריכה ( עם התלתלים ) והעירה לי אל משהו, תוך כדי שאני מתנשף וכמעט מתעלף אני עושה לה כן עם הראש ( בלי להקשיב כמובן ) מחזיר אוזנייה כשהיא הולכת ואז מנסה לחשוב מה היא אמרה לי.
הדבר היחידי שאני זוכר זה שהיא אמרה לי שכשאני מסתכל למעלה, הזוקפים שלי מתכווצים יותר.

צריך להפיל לה פלטה על הראש ולסיים עם זה.

מבחינת הרוחב, כל אחד והנוחות שלו, אם ראית את הסרטון טכניקה שלי אתה רואה עד כמה אני עומד רחב ( למרות שאימון אחרון טיפה הצרתי את העמידה כי לא היה לי כל כך נוח ), יש כאלו שיעמדו כמוני ( יש עוד אחת במכון אצלנו אולי היא כבר עזבה, מתאמנת של אושר שעומדת באותה עמידה בערך ), ומצד שני, תראה כאלו שיעמדו בעמידה כמו מייק רוזנר, ממש צר וירדו עמוק.

כל אחד ומה שנוח לו.
נראה לי שאני זוכר מתי זה היה, זה היה באימון הראשון שלי שם. בכל מקרה, אני חושב שזה היה המדריך עם הזקן (לא ארוך) פעם אחת הוא אחת הוא בא אליי באמצע סט של סקוואט בשביל להגיד לי לעמוד יותר צר (כל פעם שהוא רואה אותי עושה יותר רחב הוא אומר לי לעשות צר) היום הייתי עם אוזניות, הוא מסתכל עליי כל הסט ובסוף אמר לי לעמוד צר 😵
אבל עכשיו באמת מעניין אותי העניין של הרחב והצר, מה זה משנה באמת? כמו שכתבתי למעלה הוא טוען הצר עובד יותר על הקוואדס

אל תקשיב למאמן
זה מסכם הכל, במיוחד במכון שלנו.
נראה לי שאני זוכר מתי זה היה, זה היה באימון הראשון שלי שם. בכל מקרה, אני חושב שזה היה המדריך עם הזקן (לא ארוך) פעם אחת הוא אחת הוא בא אליי באמצע סט של סקוואט בשביל להגיד לי לעמוד יותר צר (כל פעם שהוא רואה אותי עושה יותר רחב הוא אומר לי לעשות צר) היום הייתי עם אוזניות, הוא מסתכל עליי כל הסט ובסוף אמר לי לעמוד צר 😵
אבל עכשיו באמת מעניין אותי העניין של הרחב והצר, מה זה משנה באמת? כמו שכתבתי למעלה הוא טוען הצר עובד יותר על הקוואדס
מה אמרתי לך? לא לדבר עם מדריכים זרים!
פעם הבאה שהוא בא אליך, תגיד לו ככה:

על ריפטו שמעת? כנראה שלא, עכשיו ביי.

אל תקשיב למדריכים, במיוחד לא אצלנו, תהנהן עם הראש וזהו עד שהם ילכו ממך ואז תמשיך בשלך, זה שאתה נראה מתחיל, לא אומר שהסקוואט שלך לא יכול להיות 100 ק"ג. 👏

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר אף בנאדם חוץ מ @Moran W עם סקוואט כמו שלך במשקל ושיודע על מה הוא מדבר.
אל תקשיב למאמן, איך שאתה עומד, עבה או צר תלוי בגנטיקה שלך ואיך שנוח לך. כמו שאמרתי, כל עוד אתה מבצע את התנועה כמו שצריך בצורה שטבעית לך זה לא יותר מדי רלוונטי עובי העמידה תאמין לי. גם לי אמרו הרבה פעמים שאני עומד צר מדי, אמרתי תודה על ההערה אבל ככה הסקוואט מרגיש לי טבעי יותר.
הייתי ממנטן. אבל שוב, לא נותן :/
זה מסכם הכל, במיוחד במכון שלנו.

מה אמרתי לך? לא לדבר עם מדריכים זרים!
פעם הבאה שהוא בא אליך, תגיד לו ככה:

על ריפטו שמעת? כנראה שלא, עכשיו ביי.

אל תקשיב למדריכים, במיוחד לא אצלנו, תהנהן עם הראש וזהו עד שהם ילכו ממך ואז תמשיך בשלך, זה שאתה נראה מתחיל, לא אומר שהסקוואט שלך לא יכול להיות 100 ק"ג. 👏
כנל לגבייך

כנל לגבייך
אני לא רושם חובות מוניטין, מי שרוצה שיזמין אותי לבירה בהזדמנות 😃
למרות שנראה לי שאתם קטינים אז זה לא ילך חחח

• פותח/ת השרשור
חחחחחח זה מזכיר לי סיפור מצחיק שהיה שקרה לי שבוע שעבר. הייתי עם חבר במכון ועשיתי דדליפט, ואיזה רוסי בא אליי ואומר לי מה אתה מרים את זה (נראה לי זה היה 85) קודם תאכל. אמרתי לו שאני אוכל. והוא אמר לי אוכל את הביצים שלי חחחחחח אני וחבר שלי צחקנו על זה אח״כ כל השבוע
נשר כן?

חחחחחח זה מזכיר לי סיפור מצחיק שהיה שקרה לי שבוע שעבר. הייתי עם חבר במכון ועשיתי דדליפט, ואיזה רוסי בא אליי ואומר לי מה אתה מרים את זה (נראה לי זה היה 85) קודם תאכל. אמרתי לו שאני אוכל. והוא אמר לי אוכל את הביצים שלי חחחחחח אני וחבר שלי צחקנו על זה אח״כ כל השבוע

נשר כן?
אני לא גר בנשר אבל זה 15-20 דקות הליכה ממני

כן, אבל זה כבר הפעם השנייה שאותו מדריך אומר לי לעמוד יותר צר בגלל שצר עובד יותר על הקוואדס?
והוא גם אמר לי להוריד משקל ולעבוד על לעשות יותר צר ואני כזה HELL NO.
מה אתה עושה HB או LB ?

כתבת מי שרוצה שיזמין אותך לבירה בהזדמנות אז הגבי נשר כן? (יעני ביראה נשר)
איכס מה עכשיו בירה ישראלית מה אני ילד בן 14? הולכים לשתות גינס בבר כמו ילדים גדולים

כנל לגבייך
אל תדאג, מדריך אחד כבר יודע שלא לבוא אליי אף פעם, וכשעזרתי לך בדדליפט המדריכה עם התלתלים הסתכלה מהצד ופשוט פחדה לבוא.
אם אתה רוצה אני יכול להזמין לך שוט של אקטימל 'נקי', אתה מעדיף טעם תות/שוקולד/וניל ?

נשר כן?
איזה קטע, אני נשר. 🤯

אל תדאג, מדריך אחד כבר יודע שלא לבוא אליי אף פעם, וכשעזרתי לך בדדליפט המדריכה עם התלתלים הסתכלה מהצד ופשוט פחדה לבוא.

אם אתה רוצה אני יכול להזמין לך שוט של אקטימל 'נקי', אתה מעדיף טעם תות/שוקולד/וניל ?

איזה קטע, אני נשר. 🤯
חחח אקטימל לא שמעתי את המילה הזאת איזה 10 שנים

רגע, 100 ק"ג ועדיין HB ? תעבור כבר ל LB בחור.
חחח אקטימל לא שמעתי את המילה הזאת איזה 10 שנים
אני יכול להשיג מטרנה אם אתה רוצה, רק תן לי לדבר עם הספק שלי (שופרסל) מראש, זה יקח כמה ימים לסדר.
ושמח שהזכרתי לך חוויות ילדות, אני בחיים לא שתיתי את זה.

• פותח/ת השרשור
רגע, 100 ק"ג ועדיין HB ? תעבור כבר ל LB בחור.
משום מה HB לא כואב לי, כשהתחתי לעשות סקוואט עשיתי עם פוסי פאד עד שקראתי על הקטע של היציבות וזה אז אמרתי טוב יאלה נתרגל בלי שבוע ראשון כאב ואז התרגלתי ועכשיו אני לא מרגיש כלום. וחוץ מזה אף פעם לא עשיתי LB ואין לי כוח להתעסק עם הגוד מורנינג וזה

משום מה HB לא כואב לי, כשהתחתי לעשות סקוואט עשיתי עם פוסי פאד עד שקראתי על הקטע של היציבות וזה אז אמרתי טוב יאלה נתרגל בלי שבוע ראשון כאב ואז התרגלתי ועכשיו אני לא מרגיש כלום. וחוץ מזה אף פעם לא עשיתי LB ואין לי כוח להתעסק עם הגוד מורנינג וזה
מעבר ל LB חשוב ב SS, כל הסקוואט בתוכנית מבוסס על זה שתעשה LB.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית