הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אתה צריך לשבת אחורה, ולפתוח את הברכיים לצדדים.
אחלה אמ;לק לתגובה שלי:lol:
אתה האמת שהמאמן כל הזמן מעיר לי שאני עומד רחב מדי.. אבל אני לא מקשיב לו. אני ינסה לעשות את מה אמרת ואם אני יהיה יכול אני יצלם אימון הבא
כמו שאמרתי, כמעט ולא רואים מכאן את זוית כפות הרגליים ורוחב העמידה(שהוא אינדיבידואלי בין אדם לאדם ואין הגדרת רוחב ברורה), כך שיכול להיות שאני טועה.

אתה לא יורד עם האגן, אלא מכופף את הברכיים ולכן הן גולשות קדימה ולא נפתחות לצדדים.
רד עם האגן כשבמקביל תפתח ברכיים.
כמו שאורי אמר, העומס צריך להתחלק בין שרשרת שרירי הרגל האחורית לבין הקוואדס והרצועות שקיימות בברכיים.

יש סיבה שאתה עושה HB ?
סתם שואל, לא אנטי נגד HB.

אחלה אמ;לק לתגובה שלי:lol:

כמו שאמרתי, כמעט ולא רואים מכאן את זוית כפות הרגליים ורוחב העמידה(שהוא אינדיבידואלי בין אדם לאדם ואין הגדרת רוחב ברורה), כך שיכול להיות שאני טועה.
דווקא הצלחתי להבין את רוחב העמידה שלו, נראית לי בסדר גמור.. ל LB.
עבור HB, היה יותר טוב אם היה עומד צר יותר ואז היה מקבל את מירב העומסים על הקוואדס כפי שקורה לרוב ב HB.

אגב, הכי חשוב לדעתי: תקצץ במשקל. חצאי סקוואט מאפשרים לך להרים משקל גבוה בהרבה מהיכולת המלאה ומגבירים את העומסים על הגוף והמפרקים בצורה שהם לא בנויים לה. אתה עושה פחות מחצי סקוואט כרגע. תוריד משמעותית במשקל ותרד לעומק המקסימלי שאתה יכול לשמור עליו בטכניקה טובה, ותטפס במשקלים לאט לאט בחזרה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יורד עם האגן, אלא מכופף את הברכיים ולכן הן גולשות קדימה ולא נפתחות לצדדים.
רד עם האגן כשבמקביל תפתח ברכיים.
כמו שאורי אמר, העומס צריך להתחלק בין שרשרת שרירי הרגל האחורית לבין הקוואדס והרצועות שקיימות בברכיים.

יש סיבה שאתה עושה HB ?
סתם שואל, לא אנטי נגד HB.
אני ינסה אימון הבא לעמוד יותר רחב ולהוציא יותר את האגן ולרדת יותר עם האגן..
אני עושה HB בגלל שככה אני רגיל ובגלל שאני יודע שיהיה לי קשה לשמור שלא יהיה גוד מורנינג ב LB
וגם בגלל שאני בכלל לא מרגיש את המוט שם
אגב, הכי חשוב לדעתי: תקצץ במשקל. חצאי סקוואט מאפשרים לך להרים משקל גבוה בהרבה מהיכולת המלאה ומגבירים את העומסים על הגוף והמפרקים בצורה שהם לא בנויים לה. אתה עושה פחות מחצי סקוואט כרגע. תוריד משמעותית במשקל ותרד לעומק המקסימלי שאתה יכול לשמור עליו בטכניקה טובה, ותטפס במשקלים לאט לאט בחזרה.
לרדת ל 80?

אני ינסה אימון הבא לעמוד יותר רחב ולהוציא יותר את האגן ולרדת יותר עם האגן..
אני עושה HB בגלל שככה אני רגיל ובגלל שאני יודע שיהיה לי קשה לשמור שלא יהיה גוד מורנינג ב LB
וגם אני בכלל לא מרגיש את המוט שם
הכל עניין של תרגול וטכניקה.
אם תלמד את הטכניקה ולא תקפוץ במשקלים מהר מידיי, אין סיבה שייצא לך גוד מורנינג.

חוץ מזה,
לכולנו קורה לפעמים איזה רבע גוד מורנינג קטן כשממש עייפים או בחזרה קשה במיוחד 😆

אין לי את הנוסחה המדויקת. ממליץ לך להוריד למשקל נמוך מאוד (50-60 ק"ג) ולעשות מספר סטים עד שאתה מרגיש שהטכניקה מתחילה להתעוות, ומשם להמשיך בקפיצות קטנות בין אימון לאימון.

לגבי האנשים שמעירים לך, תגיד להם שאתה לא רוצה לגבוה ושאתה רוצה להפצע בכוונה כי זה כיף.

• פותח/ת השרשור
אין לי את הנוסחה המדויקת. ממליץ לך להוריד למשקל נמוך מאוד (50-60 ק"ג) ולעשות מספר סטים עד שאתה מרגיש שהטכניקה מתחילה להתעוות, ומשם להמשיך בקפיצות קטנות בין אימון לאימון.
אני חושב שאתה מגזים.. זה לא שהטכניקה זוועה, אני רק צריך להשים לב לכמה דברים. אני חושב שאני ירד ל 80-85 ואני יצלם ואז אני יראה אם הטכניקה השתפרה

אני חושב שאתה מגזים.. זה לא שהטכניקה זוועה, אני רק צריך להשים לב לכמה דברים. אני חושב שאני ירד ל 80-85 ואני יצלם ואז אני יראה אם הטכניקה השתפרה
היא לא זוועה, אבל בלי עומק מספיק הסקוואט חסר תועלת ויוצר עומס מיותר. מה שהתכוונתי שתעשה הוא לבחון את עצמך בצורה איכותית, לא סתם להוריד משקל. לשים 60 על המוט, לעשות חמישיה בעומק מלא. הלך טוב? 65. הלך טוב? 70. עד שתעצור במקום שבו קשה לך לשבור מקביל ו\או קושי אחר בתנועה.

בדיוק בגלל טכניקה דומה לזו, הגעתי ל 90 ב HB עם עמידה רחבה כמו שלך.. והתרסקתי (תרתי משמע)
הוכרחתי לחזור ל 60 ומשם שוב לטפס.
וזה לקח לי המון זמן מיותר, שבו יכלתי להתקדם במשקלים.

טכניקה קודמת לכל!

בדיוק בגלל טכניקה דומה לזו, הגעתי ל 90 ב HB עם עמידה רחבה כמו שלך.. והתרסקתי (תרתי משמע)
הוכרחתי לחזור ל 60 ומשם שוב לטפס.
וזה לקח לי המון זמן מיותר, שבו יכלתי להתקדם במשקלים.

טכניקה קודמת לכל!
ספר לי על ההתרסקות הזו..יש סרטון?🤣

• פותח/ת השרשור
היא לא זוועה, אבל בלי עומק מספיק הסקוואט חסר תועלת ויוצר עומס מיותר. מה שהתכוונתי שתעשה הוא לבחון את עצמך בצורה איכותית, לא סתם להוריד משקל. לשים 60 על המוט, לעשות חמישיה בעומק מלא. הלך טוב? 65. הלך טוב? 70. עד שתעצור במקום שבו קשה לך לשבור מקביל ו\או קושי אחר בתנועה.
אתה מתכוון באותו היום? את האמת שאני יותר חשבתי על משהו כזה: אימון הבא אני ירד בחזרה ל 60 ומשם כל אימון אני יעלה ב 5 קילו עד 90-95 ומשם לעלות ב 2.5 (כמובן שאני ישתדל לרדת כמה שאני יכול) ואני יצלם כל פעם בשביל שתגידו לי אם השתפרתי, מה אפשר להשפר וכו׳ (רק אם אתה רוצים)
חשוב לי לשמוע גם את דעתך @Moran W

אימון הבא אני ירד בחזרה ל 60 ומשם כל אימון אני יעלה ב 5 קילו עד 90-95
רעיון טוב.
אבל תעלה סרטון אחרי כל אימון, שלא יהיה מצב שאתה קופץ במשקלים מהר מידיי עם טכניקה לא טובה ורק ב-80 או 85 תגלה את זה שוב.

אתה מתכוון באותו יום? את האמת שאני יותר חשבתי על משהו כזה: אימון הבא אני ירד בחזרה ל 60 ומשם כל אימון אני יעלה ב 5 קילו עד 90-95 ומשם לעלות ב 2.5 (כמובן שאני ישתדל לרדת כמה שאני יכול) ואני יצלם כל פעם בשביל שתגידו לי אם השתפרתי, מה אפשר להשפר וכו׳ (רק אם אתה רוצים)
חשוב לי לשמוע גם את דעתך @Moran W
התכוונתי באותו אימון, להתחיל ממשקל נמוך, לטפס בכמה סטים רצופים עד שהסט נהיה קשה, ומשם להתחיל את הקפיצות ההדרגתיות בין אימונים. אל תגדיר משקלים מראש, כדי שלא תגביל את עצמך פסיכולוגית וכדי שלא תקפוץ משקלים מבלי להתייחס לטכניקה.

• פותח/ת השרשור
אה ושחכתי לציין שממש קשה לי לרדת מתחת למקביל בגלל שאני ממש לא גמיש אבל אני עובד על זה

אה ושחכתי לציין שממש קשה לי לרדת מתחת למקביל בגלל שאני ממש לא גמיש אבל אני עובד על זה
תצלם סרטון שלך יורד מתחת למקביל עם משקל נמוך יותר, כמו שהצעתי. "ממש קשה" זה טוב, כי יש לנו מאיפה להתחיל.

• פותח/ת השרשור
התכוונתי באותו אימון, להתחיל ממשקל נמוך, לטפס בכמה סטים רצופים עד שהסט נהיה קשה, ומשם להתחיל את הקפיצות ההדרגתיות בין אימונים. אל תגדיר משקלים מראש, כדי שלא תגביל את עצמך פסיכולוגית וכדי שלא תקפוץ משקלים מבלי להתייחס לטכניקה.
את האמת יותר התחברתי לרעיון שלי, אבל תודה בכל מקרה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית