הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
רעיון טוב.
אבל תעלה סרטון אחרי כל אימון, שלא יהיה מצב שאתה קופץ במשקלים מהר מידיי עם טכניקה לא טובה ורק ב-80 או 85 תגלה את זה שוב.
קצת פדיחה לבקש ממישהו שאני לא מכיר אבל בסדר..
תצלם סרטון שלך יורד מתחת למקביל עם משקל נמוך יותר, כמו שהצעתי. "ממש קשה" זה טוב, כי יש לנו מאיפה להתחיל.
זה לא קשה מבחינת המשקל שעלי. קשה לי גרם לרדת מתחת למקביל שאני עושה סקוואט גם בלי מוט (אני לא גמיש)
אני אגדיר את ״הקשה״ במילה אחרת. אני לא מצליח

איך שאני רואה את זה - הסיבה העיקרית שאתה לא מצליח לרדת מתחת למקביל היא שאתה שומר על פלג עוף עליון מאונך מדי ומבצע את התנועה רק מהברך. ברגע שתתיישב יותר לאחור, תטה את הגו לפנים, ותזרוק ברכיים החוצה, זה אמור לעבוד הרבה יותר טוב.

איך שאני רואה את זה - הסיבה העיקרית שאתה לא מצליח לרדת מתחת למקביל היא שאתה שומר על פלג עוף עליון מאונך מדי ומבצע את התנועה רק מהברך. ברגע שתתיישב יותר לאחור, תטה את הגו לפנים, ותזרוק ברכיים החוצה, זה אמור לעבוד הרבה יותר טוב.
אני מנסה את זה בלי מוט ואני מגיע רק למקביל. אני מאמין שזה עניין של גמישות וזה יסתדר עוד כמה שבועות
תודה על העזרה

אני מנסה את זה בלי מוט ואני מגיע רק למקביל. אני מאמין שזה עניין של גמישות וזה יסתדר עוד כמה שבועות

אין פה עניין של גמישות. לי יש יכולת גמישות קרובה לזאת של בול עץ ואני עדיין מצליח לשבור מקביל.. אצלי בהתחלה הבעיה הייתה בראש. כלומר, הפחד לדפוק את הגב. בסירטון, בחלק מהחזרות אתה אפילו לא מגיע למקביל. אם אתה מפחד לרדת יותר עם המשקל הנוכחי שלך על המוט אז תוריד משקל. קח את התחת יותר אחורה וצור זוית חדה יותר בין הגב לירכיים. ואני חוזר, הסיבה העיקרית היא פחד לדפוק את הגב ולא גמישות (ואני מבין אותך לגמרי)

נערך לאחרונה:
אין פה עניין של גמישות. לי יש יכולת גמישות קרובה לזאת של בול עץ ואני עדיין מצליח לשבור מקביל.. אצלי בהתחלה הבעיה הייתה בראש. כלומר, הפחד לדפוק את הגב. בסירטון, בחלק מהחזרות אתה אפילו לא מגיע למקביל. אם אתה מפחד לרדת יותר עם המשקל הנוכחי שלך על המוט אז תוריד משקל. קח את התחת יותר אחורה וצור זוית חדה יותר בין הגב לירכיים. ואני חוזר, הסיבה העיקרית היא פחד לדפוק את הגב ולא גמישות (ואני מבין אותך לגמרי)
אז בקיצר, תחת אחורה, גב קצת יותר קדימה ולרדת עד שאני לא יכול יותר?

אתה לא צריך לשבור מקביל יותר מידי...רק לרדת מעט מתחת למקביל.
אתה לא צריך לשבור מקביל יותר מידי...רק לרדת מעט מתחת למקביל.

תעלה סירטון שלך מנסה לעשות את זה עם מוט ריק

בירך למעלה ממש לפני ההתחלה של הבטן

בירך ממש למעלה ממש לפני ההתחלה של הבטן

אבל מקדימה או מאחורה? כאלומר, בארבע ראשי או בהאמסטרינגס?

ועדיין, אתה הרי מסוגל לשבת על כיסא עם רגליים כאילו "במקביל" למשל ולהתכופף עם הגב קדימה לא? יכול להיות שאתה עומד רחב מידי

אבל מקדימה או מאחורה? כאלומר, בארבע ראשי או בהאמסטרינגס?

ועדיין, אתה הרי מסוגל לשבת על כיסא עם רגליים כאילו "במקביל" למשל ולהתכופף עם הגב קדימה לא? יכול להיות שאתה עומד רחב מידי
מקדימה, לפי ההיגיון אמור להיות יותר קל לרדת בעמידה יותר רחבה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית