הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
יכול להיות שאתה איתי במכון ? פרופיט פת? ובהצלחה !!!

היא שטוחה כן.. אבל זאת סולייה עם משטח גומי ולכן אתה לא יציב ואפשר לראות בבירור שהכף רגל שלך לא מוחזקת כמו שצריך..
אז לקנות אולסטאר?
יכול להיות שאתה איתי במכון ? פרופיט פת? ובהצלחה !!!
כן, אתה גם מתאמן שם?
יש אישור להעלות משקל, או לחזור?
ד.א היה מקביל לא?

אז לקנות אולסטאר?

כן, אתה גם מתאמן שם?
יש אישור להעלות משקל, או לחזור?
ד.א היה מקביל לא?

אני עושה את שלי עם נעל הרמת משקולות (נעל עם עקב מוגבה). אתה עושה HB ולכן אני חושב שאתה צריך נעל עם עקב מוגבה... אבל אולסטאר גם יהיה עדיף כי כאשר נועלים אותה חזק אז היא מחזיקה לך טוב את הרגל

אני עושה את שלי עם נעל הרמת משקולות (נעל עם עקב מוגבה). אתה עושה HB ולכן אני חושב שאתה צריך נעל עם עקב מוגבה... אבל אולסטאר גם יהיה עדיף כי כאשר נועלים אותה חזק אז היא מחזיקה לך טוב את הרגל
תודה לכולם על העזרה! אני ממש מעריך את זה שאתם משקיעים מהזמן שלכם בשביל לעזור לי.
אתה יכול בבקשה לענות על 2 השאלות האחרות?

תודה לכולם על העזרה! אני ממש מעריך את זה שאתם משקיעים מהזמן שלכם בשביל לעזור לי.
אתה יכול בבקשה לענות על 2 השאלות האחרות?

תחזור על אותו משקל אבל תעשה אותו עם טכניקה נכונה (שמירה על הברכיים במקום תגרום לך להתאמץ הרבה יותר). וכן לדעתי ירדת מספיק (תזכור שאתה לא צריך לרדת עד למקביל אלא טיפה מתחת למקביל)

אפשר עדכון למה שהולך פה? לא נכנסתי ללוג הזה כמה ימים ואין לי כוח לקרוא 3 עמודים אחורה.

תחזור על אותו משקל אבל תעשה אותו עם טכניקה נכונה (שמירה על הברכיים במקום תגרום לך להתאמץ הרבה יותר). וכן לדעתי ירדת מספיק (תזכור שאתה לא צריך לרדת עד למקביל אלא טיפה מתחת למקביל)
הפעם באמת ירדתי כמה שאני יכול. אני אמשיך לעבוד על גמישות ואמשיך לנסות לרדת עוד
אפשר עדכון למה שהולך פה? לא נכנסתי ללוג הזה כמה ימים ואין לי כוח לקרוא 3 עמודים אחורה.
הורדתי את הסקוואט ל 90 בגלל שלא ירדתי מספיק. צילמתי את זה ומסתבר שיש לי עוד בעיות חוץ מהעומק. הורדתי בחזרה ל 60 בשביל לעבוד על העומק והטכניקה בכללי. אני חושב שזהו בערך

הפעם באמת ירדתי כמה שאני יכול. אני אמשיך לעבוד על גמישות ואמשיך לנסות לרדת עוד

הורדתי את הסקוואט ל 90 בגלל שלא ירדתי מספיק. צילמתי את זה ומסתבר שיש לי עוד בעיות חוץ מהעומק. הורדתי בחזרה ל 60 בשביל לעבוד על העומק והטכניקה בכללי. אני חושב שזהו בערך
הלוואי עליי הבעיות שלך אני בכלל עכשיו עם גב תחתון פצוע ואלוהים יודע כמה זמן אני לא אעשה סקוואטים. תעלה סרטון חדש אחרי שתשפר טכניקה אני אביא לך ביקורת 😉

הלוואי עליי הבעיות שלך אני בכלל עכשיו עם גב תחתון פצוע ואלוהים יודע כמה זמן אני לא אעשה סקוואטים. תעלה סרטון חדש אחרי שתשפר טכניקה אני אביא לך ביקורת 😉
אני מצלם כל אימון בשביל לראות ושיגידו לי מה השתפר ומה צריך לשנות/לשפר.
אני אתייג אותך פעם הבאה
בדיוק בסוף המסה 🫤

x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף״:

עדכון לוג: 17/04/15

היה לי היום אימון אישי עם אושר (אי אפשר לתייג בעדכון לוג אז אני אתייג בדיון) בשביל ללמוד את הפאוורקלין. אני אתחיל בזה שאושר הוא בן אדם מאוד נחמד ומאמן מעולה כאחד. אני ממליץ עליו לכל מי שגר באזור פתח תקווה/רמת גן/קריית אונו וכו׳. היה מאוד טוב אבל עדיין יש הרבה על מה לעבוד ולתרגל אז בינתיים אני לא יעלה משקלים עד שיהיה לי טכניקה סבירה+. אני גם חייב להגיד שהתרשמתי לטובה מהמכון שאושר מאמן בו (הרקולס) מגנזיום/טריקות/צרחות זה בגדר המלצה (לפי ההתרשמות שלי) ואני שוקל בחיוביות לעבור לשם. מכיוון שעבדתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...
@PowerLifting
וחשוב לציין שהוא גם נתן לי קצת אקסטרה זמן עד שהבנתי את הבסיס והמחירים שלו טובים מאוד

אתה לא בפרופיט ? לא הבנתי ? מאיפה המאמן ? איפה התאמנת ? כמה הוא לוקח
ֿֿאני בפרופיט וכנראה שאני יבטל ויעבור להרקולס אחרי חודש. הייתי באימון אישי עם אושר בהרקולס. אושר (המאמן) מאמן ומתאמן בהרקולס. הוא לוקח 100 לאימון (שעה) + 30 שקל לכניסה אם אתה בקבוצה של פאוורליפטינג בפייסבוק

יפה שיצא לך להתאמן עם אושר באמת הזדמנות שלא כדאי לפספס! למרות שלדעתי עדיף היה להשקיע את האימון במשהו יותר יעיל מהאשר פואר קלין, שהוא לדעתי תרגיל שאתה לא צריך בתוכנית שלך (גם בSS).
תגיד הוא עבד עליי שהוא בן 22 או שהוא באמת בגיל הזה? אני עדיין מתקשה להאמין.

יפה שיצא לך להתאמן עם אושר באמת הזדמנות שלא כדאי לפספס! למרות שלדעתי עדיף היה להשקיע את האימון במשהו יותר יעיל מהאשר פואר קלין, שהוא לדעתי תרגיל שאתה לא צריך בתוכנית שלך (גם בSS).
תגיד הוא עבד עליי שהוא בן 22 או שהוא באמת בגיל הזה? אני עדיין מתקשה להאמין.
האימון ממש לא היה יקר אז זה יצא בסדר בשבילי ואושר אכן מאמן טוב מאוד! לא שאלתי אותו בן כמה הוא אבל אני מאמין שהוא בסביבות הגיל 22+-

האימון ממש לא היה יקר אז זה יצא בסדר בשבילי ואושר אכן מאמן טוב מאוד! לא שאלתי אותו בן כמה הוא אבל אני מאמין שהוא בסביבות הגיל 22+-
100 שקל לשעה זה באמת זול בטירוף אני בטוח שאחרי התחרות הבאה הוא יהיה עוד יותר פופולרי והמחיר יעלה. אז תנצל את זה 😃

100 שקל לשעה זה באמת זול בטירוף אני בטוח שאחרי התחרות הבאה הוא יהיה עוד יותר פופולרי והמחיר יעלה. אז תנצל את זה 😃
אני מקווה שהמחיר לא יעלה 🙄 ואני דווקא חושב שאם הוא ישאיר את המחיר ככה ישתלם לו הרבה יותר.

אני מקווה שהמחיר לא יעלה 🙄 ואני דווקא חושב שאם הוא ישאיר את המחיר ככה ישתלם לו הרבה יותר.
מחיר פצצה, שילמתי פי 2 ממך על אימוני טכניקה, במקומך הייתי מנסה לעבוד איתו כמה שיותר על הטכניקה לפני התחרות הקרובה..
ומה הולך עם הסקוואט והדדליפט? איך הטכניקה שלך בהם?

מחיר פצצה, שילמתי פי 2 ממך על אימוני טכניקה, במקומך הייתי מנסה לעבוד איתו כמה שיותר על הטכניקה לפני התחרות הקרובה..
ומה הולך עם הסקוואט והדדליפט? איך הטכניקה שלך בהם?
דדליפט בסדר אני צריך להשים לב לכמה דברים. סקוואט משפר עכשיו. אולי כשאני יעבור להרקולס אני יקח כמה אימונים בשביל לשפר.
וזה לא ממש אופציה עוד אימונים עכשיו בגלל שאין לי עכשיו ממש כסף ויש דברים אחרים שאני צריך לקנות כמו נעליים. ברור שאני יכול לבקש מאימא אבל לא נעים כל הזמן לבקש

דדליפט בסדר אני צריך להשים לב לכמה דברים. סקוואט משפר עכשיו. אולי כשאני יעבור להרקולס אני יקח כמה אימונים בשביל לשפר.
וזה לא ממש אופציה עוד אימונים עכשיו בגלל שאין לי עכשיו ממש כסף ויש דברים אחרים שאני צריך לקנות כמו נעליים. ברור שאני יכול לבקש מאימא אבל לא נעים כל הזמן לבקש
כמו שטנק אמר, בנתיים לדעתי עדיף שתתמקד איתו על סקוואט ודדליפט אם יש לך בעיות איתם, בנתיים Power Clean פחות קריטי עד שהסקוואט והדדליפט שלך יהיו בסדר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית