הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כמו שטנק אמר, בנתיים לדעתי עדיף שתתמקד איתו על סקוואט ודדליפט אם יש לך בעיות איתם, בנתיים Power Clean פחות קריטי עד שהסקוואט והדדליפט שלך יהיו בסדר.
זה לא ממש קריטי כרגע. בסקוואט אני רק צריך לעבוד על העומק ושהברכיים לא יקרסו. ובדדליפט לעלות קצת יותר

נהנתי מאוד לעבוד איתך,
אתה מתאמן מאוד רציני ורואים את זה לפי הרצון ללמוד טכניקה בתרגילים כ"כ מורכבים.
אני אשמח לעבוד איתך על הסקוואט ושאר התרגילים,
כמו שאמרתי לך היום, אתה יכול להגיע לתוצאות מעולות בפאוורליפטינג.

יש לך הרבה מה לשפר בסקוואט, כדאי שתיקח את אושר לעוד כמה אימונים אישיים, שעה על כל תרגיל ויהיה טוב.

בהצלחה 😃

יש לך הרבה מה לשפר בסקוואט, כדאי שתיקח את אושר לעוד כמה אימונים אישיים, שעה על כל תרגיל ויהיה טוב.

בהצלחה 😃
כרגע זה לא ממש אקטואלי בגלל שאני לא רשום שם, אבל כשאני אעבור אני בהחלט אעבוד על זה איתו

x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף״:

עדכון לוג: 19/04/15

היום הודעתי לפרושיט שאני עוזב, יש לי עוד חודש ואז אני עובר להרקולס.
בנוסף, הפאורקלין לא ממש מכאיב לי ברגליים אבל ירד לי ממנו קצת דם והוא משאיר כאלה שפשופים חזקים, למישהו יש עצה?

עכשיו לעדכון

שבוע 5 - a
אפשר להגיד שאני לא ממש ב ss כרגע בגלל שאני עובד על הטכניקה, אבל אני מקווה שזה יסתדר בקרוב. וכנראה כשאני יעבור להרקולס אני יקח אימון-שתיים עם אושר בשביל לעבוד על הטכניקה.

סקוואט 60*5*3 יש סרטונים. כאבו לי הכתפיים מרוב התרגול של הפאוורקלין ביום שישי אז כאב לי קצת עם המוט וכתוצאה מזה קצת רעדתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...
@Ori.S @Tank @iamnewatthegym @Moran W יש שיפור בסקוואט? רעדתי בגלל הכתפיים
@PowerLifting יש שיפור בפאוור קלין? שמתי לך שלא ירדתי קצת לסקוואט, אני יתקן את זה

אם העלית את הסרטונים של הסקוואט לבדיקת טכניקה אז תצפה לקבל הרבה 🤦‍♂️
אמורים לראות את כל הגוף שלך מהצד לשפיטת טכניקה. הסטים שצילמת לא עוזרים בכלום...

אם העלית את הסרטונים של הסקוואט לבדיקת טכניקה אז תצפה לקבל הרבה 🤦‍♂️
אמורים לראות את כל הגוף שלך מהצד לשפיטת טכניקה הסטים שצילמת לא עוזרים בכלום...
לא היה לי בדיוק ממי לבקש, לא עוזר ככה בכלל?

לא היה לי בדיוק ממי לבקש, לא עוזר ככה בכלל?
בכלל. פעם הבאה תעמיד ספסל בצד ונתיח עליו את הפלטפון איכשהו עם איזה דאמבל או שתגדל ביצים ותבקש ממישהו שאתה לא מכיר.

בכלל. פעם הבאה תעמיד ספסל בצד ונתיח עליו את הפלטפון איכשהו עם איזה דאמבל או שתגדל ביצים ותבקש ממישהו שאתה לא מכיר.
לא נעים בדיוק לבקש ממישהו לצלם 3 סטים. אימון הבא אני אולי יהיה עם חבר אז אני יבקש ממנו. אמרו לי שיש לי בעיה שהברכיים קצת גולשות פנימה.. אז אולי יהיה אפשר לראות מהזוית הזאת אם זה השתפר

סט ראשון היה מצויין. סט שני רגל ימין קרסה קצת פנימה וסט שלישי רגל שמאל (יכול להיות שבשני הסטים האחרונים עמדת קצת רחב מידי?)

לא נעים בדיוק לבקש ממישהו לצלם 3 סטים. אימון הבא אני אולי יהיה עם חבר אז אני יבקש ממנו. אמרו לי שיש לי בעיה שהברכיים קצת גולשות פנימה.. אז אולי יהיה אפשר לראות מהזוית הזאת אם זה השתפר
סט אחד מספיק אין צורך לצלם 3 סטים. אנחנו נוכל מסט אחד לתפוס את כל הבעיות שלך תאמין לי.

סט אחד מספיק אין צורך לצלם 3 סטים. אנחנו נוכל מסט אחד לתפוס את כל הבעיות שלך תאמין לי.
רציתי לצלם מזויות שונות כי אולי זה יעזור אבל בסדר
סט ראשון היה מצויין. סט שני רגל ימין קרסה קצת פנימה וסט שלישי רגל שמאל (יכול להיות שבשני הסטים האחרונים עמדת קצת רחב מידי?)
את האמת שסט שני ושלישי באמת הרגשתי קצת רחב מהרגיל. בדרך כלל אני מנסה לעשות סוג של פוס סקוואט בשביל להשיג עוד קצת עומק אבל בגלל הכתפיים רציתי לסיים מהר. אני מניח שהרעידות זה גם בגלל הכתפיים. @Tank אני מצלם עוד סרטונים גם בגלל שלפעמים יוצא שאחד יוצא יותר טוב מהשני וזה יכול לעזור כמו שקרה פה.
אפשר להעלות משקל?

בסרטון האחרון שהוא היחיד שעוד איכשהו אפשר לראות משהו, שמתי לב שהברכיים שלך ממש קורסות פנימה.
העמידה שלך לא רחבה מידיי? למרות שזה נושא שאינדיבידואלי עבור כל אדם והאנטומיה שלו.. אבל משהו נראה לי קצת מוגזם ברוחב העמידה.
איך כפות הרגליים?
אתה חייב להתחיל את הירידה מהאגן, קודם כל.
לא להתכופף, אחרת אתה קורס קדימה.

בסרטון האחרון שהוא היחיד שעוד איכשהו אפשר לראות משהו, שמתי לב שהברכיים שלך ממש קורסות פנימה.
העמידה שלך לא רחבה מידיי? למרות שזה נושא שאינדיבידואלי עבור כל אדם והאנטומיה שלו.. אבל משהו נראה לי קצת מוגזם ברוחב העמידה.
איך כפות הרגליים?
אתה חייב להתחיל את הירידה מהאגן, קודם כל.
לא להתכופף, אחרת אתה קורס קדימה.
בסט השני והשלישי עמדתי יותר מדי רחב, לא יודע למה. שחכתי לרדת מהאגן בסט הראשו והשני ואז נזכרתי בשלישי. אני מניח שבסט השני והשלישי הברכיים גלשו בגלל רוחב העמידה והכתפיים.
אפשר להעלות משקל?

בסט השני והשלישי עמדתי יותר מדי רחב, לא יודע למה. שחכתי לרדת מהאגן בסט הראשו והשני ואז נזכרתי בשלישי. אני מניח שבסט השני והשלישי הברכיים גלשו בגלל רוחב העמידה והכתפיים.
אפשר להעלות משקל?
לדעתי תתקן את הטכניקה לפני שאתה מעלה משקלים, למרות שקל לך.

לדעתי תתקן את הטכניקה לפני שאתה מעלה משקלים, למרות שקל לך.
אני אשאר על אותו משקל גם אימון הבא וישאר למטה 3 שניות בערך בשביל עוד קצת עומק

בפאוורקלין עדיין יש משיכה מהידיים, תזכור שהמרפק צריך להישאר נעול.

בסקוואט יש מה לעבוד, צריך לשנות הרבה דברים,
יחסית לפאוורקלין שתפסת את הרעיון די מהר, יהיה לך קל ללמוד את הטכניקה בו.

בפאוורקלין עדיין יש משיכה מהידיים, תזכור שהמרפק צריך להישאר נעול.

בסקוואט יש מה לעבוד, צריך לשנות הרבה דברים,
יחסית לפאוורקלין שתפסת את הרעיון די מהר, יהיה לך קל ללמוד את הטכניקה בו.
אני חושב שמשכתי עם הידיים בגלל שלא קפצתי מספיק, אני יעבוד על זה

לגבי הצילום, יש את הכלוב שאני ואושר תמיד היינו מתאמנים בו, מימינו יש את הסמיט משין, תשים פלטה של 25 במתלה פלטות הכי למטה, תניח על הפלטה את הפלאפון ותצלם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית