הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
לגבי הצילום, יש את הכלוב שאני ואושר תמיד היינו מתאמנים בו, מימינו יש את הסמיט משין, תשים פלטה של 25 במתלה פלטות הכי למטה, תניח על הפלטה את הפלאפון ותצלם.
אני עדיין לא בהרקולס. עוד 28 ימים 🤯

x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף״:

עדכון לוג: 21/04/15

היה לי היום יום ממש מצחיק וגם קצת חרא.
המורה הביא עבודה להגיש ביום ראשון ורציתי לסיים אותה בביהס אז הייתי ממש שקוע והמורה היה צריך ללכת אז מישהו אחר החליף אותו. ואז אני רואה ילדים צוחקים ומסתכלים עליי ואני לא מבים למה ואז הילד שיושב לידי עושה לי כזה עם עיניים להסתכל אחורה ואני קולט את המורה מסתכל עליי בפרצוף כזה מוזר ומתחיל לצחוק צחוק מרושע כזה (יש לו קטע כזה). וזאת גם לא הפעם הראשונה שהוא עושה לי את הדברים האלה. מורה מצחיק

שבוע 5 -b

סקוואט 60*5*3 אני חושב שהיה הרבה יותר טוב מאימון קודם...

קרא את שאר עדכון הלוג...
@Moran W @Ori.S @Tank @iamnewatthegym @PowerLifting
אשמח לעזרה. תודה שאתם כל הזמן עוזרים לי

אתה מחזיק ממש רחב את המוט.... אתה אמור להחזיק הרבה יותר צמוד... זאת יכולה להיות הסיבה שאתה מרגיש מוגבל בתנועה כי ירידה עם אחיזה רחבה דורשת יותר גמישות (אפשר לראות זאת כאשר עושים אוברהד סקוואט). לגבי הטכניקה, הברכיים שלך עדיין רוקדות כל הזמן... אני מאמין שזה בגלל הרוחב עמידת מוצא שלך ולא בגלל המשקל עצמו. אם אתה עומד רחב ב-HB כמו שאתה עומד בקלין, אז אני כבר אומר לך שזה רחב מידי

אתה מחזיק ממש רחב את המוט.... אתה אמור להחזיק הרבה יותר צמוד... זאת יכולה להיות הסיבה שאתה מרגיש מוגבל בתנועה כי ירידה עם אחיזה רחבה דורשת יותר גמישות (אפשר לראות זאת כאשר עושים אוברהד סקוואט). לגבי הטכניקה, הברכיים שלך עדיין רוקדות כל הזמן... אני מאמין שזה בגלל הרוחב עמידת מוצא שלך ולא בגלל המשקל עצמו. אם אתה עומד רחב ב-HB כמו שאתה עומד בקלין, אז אני כבר אומר לך שזה רחב מידי
למה הטענה שאחיזה רחבה דורשת יותר גמישות?
האחיזה הצרה יותר גורמת לכיווץ טוב יותר בגב העליון ובכך "נעילה" טובה יותר אל כנגד המוט.
לא ידוע לי כלום על רוחב אחיזה וגמישות..

למה הטענה שאחיזה רחבה דורשת יותר גמישות?
האחיזה הצרה יותר גורמת לכיווץ טוב יותר בגב העליון ובכך "נעילה" טובה יותר אל כנגד המוט.
לא ידוע לי כלום על רוחב אחיזה וגמישות..

תנסה לעשות סקוואט עם מוט ריק מעל הראש או אפילו אחיזה רחבה כאשר המוט מונח ב-HB ואתה תראה שאתה מוגבל יותר בתנועה... ככה אני מרגיש אצלי

תנסה לעשות סקוואט עם מוט ריק מעל הראש או אפילו אחיזה רחבה כאשר המוט מונח ב-HB ואתה תראה שאתה מוגבל יותר בתנועה... ככה אני מרגיש אצלי
התייחסתי ל LB.
ב HB אני לא יודע מעולם ניסיתי.. ב LB עשיתי באחיזה רחבה וזה היה בסדר, רק גב מכווץ פחות (שזה היה לא כל כך טוב עבורי באותו הסט)

התייחסתי ל LB.
ב HB אני לא יודע מעולם ניסיתי.. ב LB עשיתי באחיזה רחבה וזה היה בסדר, רק גב מכווץ פחות (שזה היה לא כל כך טוב עבורי באותו הסט)

היות והוא עושה HB התכוונתי לזה. וכן, הרבה יותר קשה לשמור על גב זקוף כאשר עושים כך וזה למה זה מגביל את התנועה... אף אחד לא רוצה לרדת לבור ולנסות לעלות עם גב מכופף ומאה קילו על המוט

היות והוא עושה HB התכוונתי לזה. וכן, הרבה יותר קשה לשמור על גב זקוף כאשר עושים כך וזה למה זה מגביל את התנועה... אף אחד לא רוצה לרדת לבור ולנסות לעלות עם גב מכופף ומאה קילו על המוט
אוקיי.
ב HB לא ניסיתי.. אז אני לא ממש יודע.

את האמת שאני ניסיתי רק היום להחזיק רחב בגלל שראיתי סרטון של אושר מחזיק ככה. עד שחשבתי שיצא לי בסדר...

בולשיט רציני. אין לרוחב האחיזה שום השפעה על גמישות במפרקים שמגבילים את התנועה בבור, והקושי לרדת נמוך בoverhead סקוואט הוא כי אתה חלש, לא מתורגל בו, ולא מצליח לשמור על המוט מעל מרכז כף הרגל, ולא בגלל רוחב האחיזה. וחוץ מזה, הילד עשה סקוואט עמוק מאוד, אז איך הסקת שטווח התנועה שלו מוגבל?

טיפים שלי לשיפור הסקוואט:
עמידה רחבה מאוד, תצמצם אותה ותדאג שהברך הולכת לכיוון קצות האצבעות ע"י דחיפת הברכיים החוצה.
אל תתעסק עם המוט ברגע שהוא יוצא מהראק. אתה לא מרים את המוט לפני שאתה נעול ב100% מבחינת כיווץ הגב ואחיזה נוחה ומתאימה.
אל תעצור בתחתית, תגיע לעומק הרצוי ותעוף חזרה למעלה כאילו התיישבת על קפיץ.
תמצא אחיזה נוחה ומתאימה! כבר אמרתי את זה, אבל אני מדגיש. כשהמוט יהיה כבד אסור שתהיה לו אפשרות לנוע אפילו מילימטר על הגב. תנעל אותו כמו שצריך.

לגבי הפווארקלין אני אפילו לא יודע איפה להתחיל, ממליץ לך לצפות בסרטונים של טכניקה לפני.

בולשיט רציני. אין לרוחב האחיזה שום השפעה על גמישות במפרקים שמגבילים את התנועה בבור, והקושי לרדת נמוך בoverhead סקוואט הוא כי אתה חלש, לא מתורגל בו, ולא מצליח לשמור על המוט מעל מרכז כף הרגל, ולא בגלל רוחב האחיזה. וחוץ מזה, הילד עשה סקוואט עמוק מאוד, אז איך הסקת שטווח התנועה שלו מוגבל?

עמידה רחבה מאוד, תצמצם אותה ותדאג שהברך הולכת לכיוון קצות האצבעות ע"י דחיפת הברכיים החוצה.
אל תתעסק עם המוט ברגע שהוא יוצא מהראק. אתה לא מרים את המוט לפני שאתה נעול ב100% מבחינת כיווץ הגב ואחיזה נוחה ומתאימה.
תמצא אחיזה נוחה ומתאימה! כבר אמרתי את זה, אבל אני מדגיש. כשהמוט יהיה כבד אסור שתהיה לו אפשרות לנוע אפילו מילימטר על הגב. תנעל אותו כמו שצריך.

לגבי הפווארקלין אני אפילו לא יודע איפה להתחיל, ממליץ לך לצפות בסרטונים של טכניקה לפני.
הייתי באימון אישי עם אושר בשביל ללמוד את הבסיס אבל משום מה יצא לי ממש אבל ממש חרא. יכול להיות שזה בגלל המשקל הקל?

ברור. אתה לא באמת יכול לבחון את הטכניקה שלך על משקל שאתה אפילו לא מתאמץ להזיז, קח משהו קצת יותר כבד.

ברור. אתה לא באמת יכול לבחון את הטכניקה שלך על משקל שאתה אפילו לא מתאמץ להזיז, קח משהו קצת יותר כבד.
אוקיי, יכול להיות שיהיה לי יותר קל לשמור על מרפק נעול ולהעיף קדימה בלי עזרה מהידיים על משקל יותר כבד?
@PowerLifting אשמח לדעתך לגבי מה שדיברנו על המשקל?

אתה אומר בולשיט ואני לא מסכים איתך כלל... כל אחד והחוויה שלו

אתה אומר בולשיט ואני לא מסכים איתך כלל... כל אחד והחוויה שלו
את האמת שעם הרוחב של הידיים שעשיתי היום הצלחתי לרדת יותר נמוך.. או שסתם נהייתי קצת יותר גמיש.

בסקוואט אתה עוצר בתחתית, זה בכוונה?
אם המטרה היא סקוואט רגיל, תשתמש בבאונס.
תצר מעט רוחב עמידה ותחזיק ברכיים בצדדים כל התנועה.
לגבי אחיזה בסקוואט,
דווקא באחיזה ממש רחבה הרבה יותר קל לשלוט על התנועה (להתיישב),
החסרון הברור הוא שיש פחות כיווץ בגב עליון, לכן זה מתאים לליפטרים עם גב/כתפיים ממש רחבים. אפשר לראות את זה בקטגוריות הגבוהות בפאוורליפטינג, רובם אוחזים בסוף המוט.

בפאוורקלין יש משיכה מהידיים,
אני מסכים שצריך להעלות משקל כי כרגע זה משקל שאתה יכול להביא לכתף בעזרת כיפוף מרפק בלבד. שים לב לאיזה גבוה אתה מביא את המוט לפני שהוא נוחת על הכתפיים, במשקל סביר זה לא מגיע לגובה כזה.

בסקוואט אתה עוצר בתחתית, זה בכוונה?
אם המטרה היא סקוואט רגיל, תשתמש בבאונס.
תצר מעט רוחב עמידה ותחזיק ברכיים בצדדים כל התנועה.
לגבי אחיזה בסקוואט,
דווקא באחיזה ממש רחבה הרבה יותר קל לשלוט על התנועה (להתיישב),
החסרון הברור הוא שיש פחות כיווץ בגב עליון, לכן זה מתאים לליפטרים עם גב/כתפיים ממש רחבים. אפשר לראות את זה בקטגוריות הגבוהות בפאוורליפטינג, רובם אוחזים בסוף המוט.

בפאוורקלין יש משיכה מהידיים,
אני מסכים שצריך להעלות משקל כי כרגע זה משקל שאתה יכול להביא לכתף בעזרת כיפוף מרפק בלבד. שים לב לאיזה גבוה אתה מביא את המוט לפני שהוא נוחת על הכתפיים, במשקל סביר זה לא מגיע לגובה כזה.[/QUOT
להעלות ל 40 כמו שעשינו?
ואני עוצר בתחתית בגלל שהמשקל קל לי אז אני מנסה שיהיה קצת קשה חחחח

להעלות ל 40 כמו שעשינו?
ואני עוצר בתחתית בגלל שהמשקל קל לי אז אני מנסה שיהיה קצת קשה *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*ח
כן, תעלה ל40 לפחות.
וגם בסקוואט אותו דבר, תעלה כדי שלא תצטרך לעצור למטה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית