הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כן, תעלה ל40 לפחות.
וגם בסקוואט אותו דבר, תעלה כדי שלא תצטרך לעצור למטה.
חשבתי לעלות בהדרגה כל אימון ב 5 וכשאני יגיע ל 80-90 אני יתחיל להעלות ב 2.5.
תודה על העזרה ובהצלחה בתחרות 😃

ממה שאפשר לראות בסרטונים של הסקוואט (וזה ממש לא הרבה) אפשר לראות שהעומק מעולה, אבל אתה מחזיק מאד רחב את המוט, תנסה להחזיק אותו יותר צר זה יתן לך לכווץ את הגב על המוט הרבה יותר טוב. מבחינת גב, היפ דרייב, הקו שהמוט עושה וכו' אי אפשר לראות בזווית הזאת כלום.

ממה שאפשר לראות בסרטונים של הסקוואט (וזה ממש לא הרבה) אפשר לראות שהעומק מעולה, אבל אתה מחזיק מאד רחב את המוט, תנסה להחזיק אותו יותר צר זה יתן לך לכווץ את הגב על המוט הרבה יותר טוב. מבחינת גב, היפ דרייב, הקו שהמוט עושה וכו' אי אפשר לראות בזווית הזאת כלום.
לא הבנתי למה התכוונת לגבי הקו שהמוט עושה, הגב וההיפ דרייב

לא הבנתי למה התכוונת לגבי הקו שהמוט עושה, הגב וההיפ דרייב
הקו שהמוט עושה. הכוונה היא האם המוט נע בקו ישר כלפי מטה או שלמשל יש יותר מדי תנועה בברך ואז המוט נע גם למעלה וגם אחורה בעלייה. הגב הכוונה לזוית שלו, האם הוט מכווץ, האם אתה מפיל את החזה. והיפ דרייב הכוונה לאיך אתה מניע את היציאה מהבור. זה דברים שאפשר לראות רק בצילום מהצד

אבל אתה מחזיק מאד רחב את המוט
אתה יכול לראות פה שהחזקתי את המוט הרבה פחות רחב והצלחתי לרדת פחות, וכשהחזקתי את המוט יותר ארוך (הפרש של יומיים) הצלחתי לרדת יותר. אולי אני יחזיק רחב אבל פחות ממה שהחזקתי על הסרטון שהגבת?

אתה יכול לראות פה שהחזקתי את המוט הרבה פחות רחב והצלחתי לרדת פחות, וכשהחזקתי את המוט יותר ארוך (הפרש של יומיים) הצלחתי לרדת יותר. אולי אני יחזיק רחב אבל פחות ממה שהחזקתי על הסרטון שהגבת?

אי אפשר לראות פה כלום

אפשר לראות שהצלחתי לרדת פחות ובנקודה הכי נמוכה אפשק גם לראות שהחזקתי את המוט יותר צר
מה הקשר? אתה רואה פה אם המוט נע קדימה ואחורה? אתה רואה פה איך בדיוק אתה יוצא מהבור מבחינת ברך/ירך? כי אני לא.

מה הקשר? אתה רואה פה אם המוט נע קדימה ואחורה? אתה רואה פה איך בדיוק אתה יוצא מהבור מבחינת ברך/ירך? כי אני לא.
דיברתי רק לגבי העומק והרוחב אחיזה

אמרתי לך שראיתי לגבי עומק ורוחב אחיזה שהעומק מעולה ושאתה צריך להחזיק צר יותר.
לא הבנת אותי. אמרתי שביום ראשון החזקתי יותר צר והגעתי למקביל אולי קצת פחות ובסרטון של יום שלישי שהחזקתי בו רחב הצלחתי לרדת יותר. אז חשבתי להחזיק קצת יותר רחב ממה שהחזקתי ביום ראשון

לא הבנת אותי. אמרתי שביום ראשון החזקתי יותר צר והגעתי למקביל אולי קצת פחות ובסרטון של יום שלישי שהחזקתי בו רחב הצלחתי לרדת יותר. אז חשבתי להחזיק קצת יותר רחב ממה שהחזקתי ביום ראשון
מה הקשר בין רוחב האחיזה לעומק שאתה יכול לרדת אליו? רמז: התשובה היא אין קשר.

x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף״:

עדכון לוג: 23/04/15

שבוע 5 - a

היה אימון ממש טוב! אני ממש מרוצה.
נשקלתי היום והמשקל הראה לי 61 😳 לדעתי המשקל במכון ממש נדפק בגלל שלפני שבועיים הוא הראה לי 63 ואני הוספתי עוד קלוריות. אני יוסיף עוד קצת בכל מקרה.

סקוואט 65*5*3 מעכשיו אני עולה ב 5 עד 80-90 ואז ב 2.5. אני מניח שהייתה טכניקה סבירה

באנצ׳ 50*5*3 הייתי בשוק שהכל עלה ממש בקלות. ה 50 היה נקודת מפנה בגלל הדילואד אז אני ממש שמח שהכל עלה יפה. רק האחרון באחרון עלה ממש קצת לאט בגלל שלא היה לי ספוטר הסט האחרון. אני מאמין שזה פסיכולוגי

דד 95*5*1 עלה...

קרא את שאר עדכון הלוג...
@Ori.S @iamnewatthegym @Tank @Moran W
לדעתי הטכניקה השתפרה. מה דעתכם?

כן אתה יכול להעלות. אם זה היה לך ממש קל אז 5 קילו ואם לא אתה כבר יודע את ההמשך
התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

עדכון לוג: 26/04/15

שבוע 6 - b

סקוואט 70*5*3 קל

פרס 37.5*5*3 קצת קשה. בחלק מהחזרות לא ממש הכנסתי את הראש

פאוורקלין 40*3*5 הטכניקה משתפרת. כשאני יורד לסקוואט המוט לא ישר נופל עלי בגלל שהמשקל די קל. מתחיל להעלות משקל באימון b הבא

קרא את שאר עדכון הלוג...

@yanivgoft

עדכון לוג: 28/04/15

שבוע 5 - a
אימון קקי חלקית

סקוואט 75*5*3 קליל

באנצ׳ 52.5*4*3 חרא. בסט האחרון הרביעי עלה ממש לעט על גבול ה roll of shame
כנראה שהחזה שלי ממש חלש

דד 100*5*3 קליל. האחיזה לא הייתי ממש חזרה הגלל שהכפות ידיים שלי הזיעו אבל הגיע לי היום המגנזיום אז בסדר

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית