הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף״:

עדכון לוג: 14/06/15

שבוע 13 - a

סקוואט - 95*5*3 קל. כנראה שכשאגיע ל 100-110 אני ישנה לפרונט סקוואט (קל) מאימון האמצעי

באנצ׳ - 55 4 3 2 חרא. מוזר ש 52.5 היה ממש קל ופה לא עלה.. לא אכלתי מ 10 בערך והתאמנתי ברבע לשתיים אז יכול להיות שזה השפיע וגם ישנתי אתמול קצת פחות מבדרך כלל אז יכול להיות שזה גם השפיע

דדליפט - פה היה ממש חרא. 70*5 קל 85*5 קל 100*3 קל ואז נכנסתי לחימום אחרון עם 115 שהייתי אמור לעשות שתי חזרות אבל היה חרא אז השארתי אחת. פה הייתה הדילמד בגלל החזרה הזאת לא...

קרא את שאר עדכון הלוג...
@Tank איך הסקוואט? הפעם גם LB
אה ותודה ל @nlr666 הגבר שעוזר לי
וגם ל @PowerLifting
@sunshine האם הינך קוראת את לוגי? 😁

לא. אני סתם עושה לייקים לתגובות אקראיות בפורום

עוקבת:79nb:
את האמת שאני מביא מוניטינים לאנשים בלי ממש סיבה. אז זה לא כזה מוזר
the cutest snail in the world 😍

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-06-14-17-08-29.png
    Screenshot_2015-06-14-17-08-29.png
    KB 196.3 · צפיות: 99
מי זה המכוער רצח שעוזר לך?

אם אתה חושב שתמונות של כלבים זה מה שיגרום לי לעקוב אחרי הלוג שלך..

אז אתה צודק:sarcastic:
זאת לא הייתה המטרה... לא ממש אכפת לי מהעוקבים הלוג הזה הוא בעיקר בשביל מעקב אחר ההתקדמות ולפעמים כשאני שוכח כמה משקל אני צריך לעשות בסקוואט.. אם אם זה מה שקונה אותך אז יהיו עוד תמונות 🙄
מי זה המכוער רצח שעוזר לך?
upload_2015-6-14_17-45-28.png

זאת לא הייתה המטרה... לא ממש אכפת לי מהעוקבים הלוג הזה הוא בעיקר בשביל מעקב אחר ההתקדמות ולפעמים כשאני שוכח כמה משקל אני צריך לעשות בסקוואט.. אם אם זה מה שקונה אותך אז יהיו עוד תמונות 🙄

צפה בקובץ המצורף 27165
בוא נודה באמת..
כולנו יודעים שגם כשפרסמת תמונות של עוגות זה היה כדי ל"קנות עוקבים"..
במיוחד את השמן @nlr666 🙄

בוא נודה באמת..
כולנו יודעים שגם כשפרסמת תמונות של עוגות זה היה כדי ל"קנות עוקבים"..
במיוחד את השמן @nlr666 🙄
את האמת שלא.. זה סתם כי היה לי משעמם.. נראה לי האוריאו של שישי קנה את יצחק ד״א העוגה מפוצצת בסוכר וזה עושה מעצבן כזה בשיניים

ברוך הבא ללוגי המשעמם
נמאס לי כבר מהמורה לספורט הדפוק הזה. פתחו לנו את ״החדר כושר״ ולא עשיתי כלום בשביל לא לפגוע בהתאוששות לאימון מחר אז חבר אמר לי בוא תעשה משהו ישחיף אז אמרתי לו עוד אני שחיף נראה אותך מרים את המשקלים שאני מרים (לא הרבה אבל בשבילהם כן) ואמרתי לו שבאימון בשישי יהיה לי 100 סקוואט ו 125 דדליפט והמורה אמר תיזהר שלא תדפוק לעצמך את הגב ואני מתחיל להסביר לו שעם טכניקה טובה הסיכויים להיפצע לא גבוהים והוא ממשיך להתווכח והילדים מהכיתה מגבים אותו בגלל שהוא ״מורה לספורט״ ואיזה חבר שהייתי איתו חודשיים במכון אמר לאיזה מישהו שלא ״יקח״ גיינר בגלל שכשהוא יפסיק להתאמן זה יהפוך לו לשומן 😣 חשבתי שהוא למד כמה דברים אחרי שחפרתי לו על זה
תודה לאל שנשאר לי עוד יומיים בבית הספר הדפוק הזה
גם לא היה לי בעיה להתחצף אליו קצת אז אמרתי לו דברים כמו למדת בכלל, יש לך מושג על מה אתה בכלל מדבר, אתה יודע שאתה מסתמך על מיתוסים שנשברו ממזמן וכו׳

ברוך הבא ללוגי המשעמם
נמאס לי כבר מהמורה לספורט הדפוק הזה. פתחו לנו את ״החדר כושר״ ולא עשיתי כלום בשביל לא לפגוע בהתאוששות לאימון מחר אז חבר אמר לי בוא תעשה משהו ישחיף אז אמרתי לו עוד אני שחיף נראה אותך מרים את המשקלים שאני מרים (לא הרבה אבל בשבילהם כן) ואמרתי לו שבאימון בשישי יהיה לי 100 סקוואט ו 125 דדליפט והמורה אמר תיזהר שלא תדפוק לעצמך את הגב ואני מתחיל להסביר לו שעם טכניקה טובה הסיכויים להיפצע לא גבוהים והוא ממשיך להתווכח והילדים מהכיתה מגבים אותו בגלל שהוא ״מורה לספורט״ ואיזה חבר שהייתי איתו חודשיים במכון אמר לאיזה מישהו שלא ״יקח״ גיינר בגלל שכשהוא יפסיק להתאמן זה יהפוך לו לשומן 😣 חשבתי שהוא למד כמה דברים אחרי שחפרתי לו על זה
תודה לאל שנשאר לי עוד יומיים בבית הספר הדפוק הזה
גם לא היה לי בעיה להתחצף אליו קצת אז אמרתי לו דברים כמו למדת בכלל, יש לך מושג על מה אתה בכלל מדבר, אתה יודע שאתה מסתמך על מיתוסים שנשברו ממזמן וכו׳
חחח גם אצלנו המורה מתחיל לזבל תמוח כמו אל תאכלו דברים עם שומן, זה משמין וזה חוסם תעורקים ועוד מלא שיט.. חחח
אין לי בכלל כוח להתווכח איתם

ועוד מישהו שאמר שהוא שוקל 70 וקשה לו להגיע ל 140 ג׳ חלבון אז הוא ״לוקח״ גיינר 😵
שונא שהם משתמשים במילה ״לוקח״ כאילו זה סטרואידים
חחח גם אצלנו המורה מתחיל לזבל תמוח כמו אל תאכלו דברים עם שומן, זה משמין וזה חוסם תעורקים ועוד מלא שיט.. חחח
אין לי בכלל כוח להתווכח איתם
חחחחחח המורה הזה בכלל לא למד. אתה בא מחר למכון?

עזוב אותך הם "יודעים" מה הם עושים.
אותו דבר כמו ילד בכיתה שלי שלא עושה סקוואט וזה כי "כואב לו בברכים" כשהוא עושה את זה.
אמרתי לו שהטכניקה שלו בטח על הפנים ושזה לא קל ללמוד טכניקה, והוא מתכווח איתי שהמאמן בחד"כ המטומטם שלו
ש"יודע" את הטכניקה "לימד" אותו והבעיה היא שהוא לא יכול לעשות סקוואט.
WHAT THE FUCK.
ועוד מישהו שאמר שהוא שוקל 70 וקשה לו להגיע ל 140 ג׳ חלבון אז הוא ״לוקח״ גיינר 😵
שונא שהם משתמשים במילה ״לוקח״ כאילו זה סטרואידים

חחחחחח המורה הזה בכלל לא למד. אתה בא מחר למכון?
כן.
תבוא בערב כבר יא אללה חלאס לבוא בצהריים..
והיום אני לוקח מאושר אימון אישי (בערב) לבנץ'

עזוב אותך הם "יודעים" מה הם עושים.
אותו דבר כמו ילד בכיתה שלי שלא עושה סקוואט וזה כי "כואב לו בברכים" כשהוא עושה את זה.
אמרתי לו שהטכניקה שלו בטח על הפנים ושזה לא קל ללמוד טכניקה, והוא מתכווח איתי שהמאמן בחד"כ המטומטם שלו
ש"יודע" את הטכניקה "לימד" אותו והבעיה היא שהוא לא יכול לעשות סקוואט.
WHAT THE FUCK.

כן.
תבוא בערב כבר יא אללה חלאס לבוא בצהריים..
והיום אני לוקח מאושר אימון אישי (בערב) לבנץ'
למה היום? אז איך תבוא מחר? מתי זה ערב? אני לא לומד מחר

למה היום? אז איך תבוא מחר? מתי זה ערב? אני לא לומד מחר
ערב זה 6:30-7~ בערך (להגיע)
והיום כי אתמול לא יכלתי, וזה עבודה על טכניקה, זה לא דורש ככ הרבה מאמץ.
עושים את זה בנפרד לאימון שלי

ערב זה 6:30-7~ בערך (להגיע)
והיום כי אתמול לא יכלתי, וזה עבודה על טכניקה, זה לא דורש ככ הרבה מאמץ.
עושים את זה בנפרד לאימון שלי
לדעתי קצת בזבוז לעבור אימון שלם על באנצ׳ כי סה״כ הבאנצ שלך בסדר.. אתה רק צריך להיות ממש מכווץ, לרדת באיטיות ולעלות בהתפוצצות.. לא הייתי מבזבז אימון שלם על זה.. לדעתי תקבע איתו לאימון שלם שיתקן אותך בהכול

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית