- פותח/ת השרשור
מבחינת שאני לא יכול לשחק מול מישהו שיודע לשחקאתה גלמוד? קח חבר תקרא חוקים חמש דקות באינטרנט ולך. זה גם לא יקר מי שישמע.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבחינת שאני לא יכול לשחק מול מישהו שיודע לשחקאתה גלמוד? קח חבר תקרא חוקים חמש דקות באינטרנט ולך. זה גם לא יקר מי שישמע.
אם 2 אנשים שלא יודעים לשחק משחקים זה מול זה זה אחלה.מבחינת שאני לא יכול לשחק מול מישהו שיודע לשחק
שבוע 13 - b
סקוואט - 105*5*3 די קשה. איך 5 קילו עושים הבדל... מוסיף ביום שלישי פרונט סקוואט/סקוואט קל מה שיהיה בא לי ואז בחמישי 110 ושבוע הבא אני כבר יראה מה אני יעשה תלוי איך יהיה ה 110. רציתי לצלם אבל לא יכולתי, הייתי חייב מוזיקה
פרס - 30*5*3 דילואד. מנצל את הזמן בשביל לשפר את הטכניקה
פנדלי רואו - 52.5*5*3 קל
כן זוכר אותך הבעייה שלא ידעתי שזה אתה חחחח וכל הכבוד משקל יפה מאוד !!x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף״:
עדכון לוג: 21/06/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
@THE BEAR
זוכר אותי מהספורטר? עם 50 קילו סקוואט על סף נחות חחחח
חבל שהלחיצות בקושי התקדמו :/
אין שום בעייה עם זה אני גם עשיתי את זה וגם שיניתי תמתכונת לטקסס בלחיצות באמצע SSאני ינצל את ההזדמנות בשביל לשאול אותך משהו כי עשית ss
אני חושב על לעשות משהו קצת שונה עם הסקוואט. אני רוצה לעשות בינתיים התקדמות של 5 קילו וביום שלישי (אימון אמצעי) פרונט סקוואט לא כבד.
ז״א שאני מתקדם בימי ראשון וחמישי. סה״כ בשבוע 10 קילו. (עד שאני לא יצליח להתקדם ואז אני יוריד להתקדמות של 2.5)
@THE BEAR
לא יודע אם אתה מקבל התראה
תכלס זה אמור להיות סקוואט קל אבל בא לי להכניס פרונט סקוואט.אין שום בעייה עם זה אני גם עשיתי את זה וגם שיניתי תמתכונת לטקסס בלחיצות באמצע SS
ודר אגב אתה יכול לעשות גםסקוואט קל במקום הפרונט אבל איך שנוח לך
תעלה גם במשקל גוף זה יעזור בלחיצות בעיקר.. מקסימום תתקדם בלחיצות פעם בשבוע באותה מתכונת ..תכלס זה אמור להיות סקוואט קל אבל בא לי להכניס פרונט סקוואט.
רציתי גם לעשות טקסס בלחיצות אבל המליצו לי להישאר במתכונת רגילה של ss וכשאני לא יתקדם יותר אני יעבור לטקסס.
אני דוחף אוכל אבל זה לא עוזר. אני כרגע בדילואד בפרס ובאנצ׳ אז אני ינצל את הזמן בשביל לשפר את הטכניקה ואם זה לא יעזור אז אפשר לחשוב על להוסיף עזר ומקבילים?תעלה גם במשקל גוף זה יעזור בלחיצות בעיקר.. מקסימום תתקדם בלחיצות פעם בשבוע באותה מתכונת ..
תוסיף חלב ! ותעשה מתח ומקבילים עם משקל 2-3 סטים של 5 חזרות לדעתי זה מאוד עוזר אני עוד מאט גם חוזר לSS אחרי המבחן וגם יעשה מתח ומקבילים עם משקל ..אני דוחף אוכל אבל זה לא עוזר. אני כרגע בדילואד בפרס ובאנצ׳ אז אני ינצל את הזמן בשביל לשפר את הטכניקה ואם זה לא יעזור אז אפשר לחשוב על להוסיף עזר ומקבילים?
מתח אין לי למה לעשות אני עושה חתירה. תכלס אני אמור לעשות פאוורקלין אבל זה לוקח מלא זמן ואי אפשר תמיד. ממה שאני יודע אמורים להוסיף בהמשך ss להוסיף מקבילים.. אני בשבוע 13 אבל שיפרתי את הטכניקה בסקוואט ועברתי ל LB. להוסיף מקבילים כבר עכשיו?תוסיף חלב ! ותעשה מתח ומקבילים עם משקל 2-3 סטים של 5 חזרות לדעתי זה מאוד עוזר אני עוד מאט גם חוזר לSS אחרי המבחן וגם יעשה מתח ומקבילים עם משקל ..
כן תוסיף עכשיו!מתח אין לי למה לעשות אני עושה חתירה. תכלס אני אמור לעשות פאוורקלין אבל זה לוקח מלא זמן ואי אפשר תמיד. ממה שאני יודע אמורים להוסיף בהמשך ss להוסיף מקבילים.. אני בשבוע 13 אבל שיפרתי את הטכניקה בסקוואט ועברתי ל LB. להוסיף מקבילים כבר עכשיו?
טוב אז איפה להוסיף מקבילים? אתה בטוח לגבי המתח? נראה לי יותר מדי לגבכן תוסיף עכשיו!
ואני ממליץ מתח כי זה יותר עבודה על הרוחב גבי ופחות על הזוקפים שממילא עובדים קשה הסקוואט ודדליפט
תוסיף תמקבילים ביום של הבנצ לדעתי ומתח לדעתי לא יותר מיד לגב ..טוב אז איפה להוסיף מקבילים? אתה בטוח לגבי המתח? נראה לי יותר מדי לגב
תודה 😃 שיהיה בהצלחה במבחןתוסיף תמקבילים ביום של הבנצ לדעתי ומתח לדעתי לא יותר מיד לגב ..
הקופר הזה מעצבן מקווה לעבור אותו בקרוב !!תודה 😃 שיהיה בהצלחה במבחן
אל תדאג עם זה פעם שנייה יש סיכוי טוב שתתקבלמחר פגישה שנייה בתיכון שאני רוצה לעבור אליו. לח!ץ
אם*אל תדאג עם זה פעם שנייה יש סיכוי טוב שתתקבל
פגישה ראשונה הייתה עם התעודה הראשונה, נרשמתי אבל על תנאי אם אני לא יורד בהישגים והמצית שיפרתי את הממוצע בכמעט 10 נק׳ אבל עדיין לחוץ..אל תדאג עם זה פעם שנייה יש סיכוי טוב שתתקבל