- פותח/ת השרשור
66-68.. לא זוכר מי אתה?כמה אתה שוקל כבר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
66-68.. לא זוכר מי אתה?כמה אתה שוקל כבר?
66-68.. לא זוכר מי אתה?
למה לך? 😳סתם קורא את הלוג חח
שבוע 13 - b
סקוואט - 110*5*3 קל אבל high as fuck. הכול בגלל אופק שאמר בשני הסטים הראשונים ששברתי ובשלישי בקושי מקביל 😭
שבוע הבא עולה בחמש כרגיל בגלל שהיה קל אבל אני ישים לב שאני מגיע לעומק
פרס - 32.5*5*3 לא מעניין1
חתירה - 55*5*3 לא מעניין2
לחיצת כתפיים לא מעניין3
שחכתי לעשות בטן
הלוואי והייתי שמנמן. תלת ספרתיים אבל בגלל ילד מעצבן אחד שאי אפשר לסמוך עליו אחמ אחמ @OFEKHA001העיקר שלאומת שמנמן חופר אחד הסקוואטים שלך תלת ספרתיים 😉
אני אבדוק את הסרטון כשאגיע הביתה לא נוח דרך הפלא
סליחה, הייתי חייבהעיקר שלעומת שמנמן חופר אחד הסקוואטים שלך תלת ספרתיים
אבל כן שברת מקביל בראשון ובשני -.-הלוואי והייתי שמנן. תלת ספרתיים אבל בגלל ילד מעצבן אחד שאי אפשר לסמוך עליו אחמ אחמ @OFEKHA001
לפחות אכלנו פיצה אחרי האימון 😄
כי בד״כ אני יורד עמוק יותר וירדתי בערך אותו הדבר כמו הסט הראשון והשלישי.. חבל שלא צילמתי גם אותםאבל כן שברת מקביל בראשון ובשני -.-
מה אשמתי שלא שברת בשלישי
שמע אתה שאלת אותי וגם אתה ראית.כי בד״כ אני יורד עמוק יותר וירדתי בערך אותו הדבר כמו הסט הראשון והשלישי.. חבל שלא צילמתי גם אותם
אהאה טוב נו פעם הבאה ארד יותרשמע אתה שאלת אותי וגם אתה ראית.
אתה זה שהחליט אם להקשיב לי או לרדת יותר..
אין לי בעיהתקשיבו אני חושב שאני אצטרך לסנג'ר מישהו מכם ביום של השקילה אם לא יהיה לי עם מי ליסוע מחיפה למה אני אלך לאיבוד עוד פעם אם מישהו לא יפגוש אותי במרכזית של פ"ת וימשוך אותי באוזן לאן שצריך. מה אתה אומר חיים?
סבבה 😃אין לי בעיה
אבל מתי זה יוצא בכלל
ותסתכל על הסקוואט רגע.. נראה לי שהיה מקביל חוץ מחזרה-שתיים
טובסבבה 😃
ואני ברכבת עכשיו מבטיח להסתכל בסקוואט כשאגיע הביתה
🙄ואני ברכבת עכשיו מבטיח להסתכל בסקוואט כשאגיע הביתה
אני עדיין ברכבת. סתם תן לי דקהטוב
🙄
אולי לנסות לצלם דרך המראה כמו פה?הזווית בעייתית... חלק כן נראות כמו מקביל. פעם הבאה תצלם במקביל