חבל על הכסף חיים, פשוט חבל.אבל אינני בן אדם. גם לא קניתי רצועות סטיף. קניתי משהו לא ממש קשיח שרק יעזור
תראה את הסרטון האחרון של ריפטו על הפרס ועל האחיזה והופ! אתה לא צריך רצועות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חבל על הכסף חיים, פשוט חבל.אבל אינני בן אדם. גם לא קניתי רצועות סטיף. קניתי משהו לא ממש קשיח שרק יעזור
מה חבל על הכסף הן עלו 150. בבאנצ׳ אין לי את הבעיה הזאת בינתיים כי אבל בפרס זה מרגיש מוזרחבל על הכסף חיים, פשוט חבל.
תראה את הסרטון האחרון של ריפטו על הפרס ועל האחיזה והופ! אתה לא צריך רצועות.
כי אתה לא אוחז נכון.מה חבל על הכסף הן עלו 150. בבאנצ׳ אין לי את הבעיה הזאת בינתיים כי אבל בפרס זה מרגיש מוזר
אני מתחיל את התנועה עם אחיזה טובה אבל מחליק לי באמצע. מרגיש מוזר כזהכי אתה לא אוחז נכון.
כי אתה לא לוחץ את המוט כמו שצריך, זה לא סתם לשים את המוט על היד, אתה גם צריך ללחוץ עליו (להשתמש באמות).אני מתחיל את התנועה עם אחיזה טובה אבל מחליק לי באמצע. מרגיש מוזר כזה
הטכניקה שלי בסדר חוץ מכמה דברים קטניםכי אתה לא לוחץ את המוט כמו שצריך, זה לא סתם לשים את המוט על היד, אתה גם צריך ללחוץ עליו (להשתמש באמות).
שבת אצל אבא. אכלתי מלא. שבוע טוב
אכןהורים גרושים?
תהנהאכן
מרגיש שמן1
תודהתהנה
שבוע 16 - A
סקוואט - 105X3X5 קל
באנצ׳ - 55X3X5 קשה מאוד. גריינד באחרון של שני הסטים האחרונים
דדליפט - 115X5 קשה לי להכניס את התחת בסוף
מקבילים
סרטון של הסקוואט והדדליפט
פשיטה בחבל.@THE BEAR יש תרגיל שאפשר לעשות במקום מקבילים לטרייספס? אני חלש מדי בשביל לעשות לחזרות
תעשה פשיטת מרפקים בפולי עליון מוט V לחזרות סביב 10-15 ל 2-3 סטים@THE BEAR יש תרגיל שאפשר לעשות במקום מקבילים לטרייספס? אני חלש מדי בשביל לעשות לחזרות
אחלה. תודהתעשה פשיטת מרפקים בפולי עליון מוט V לחזרות סביב 10-15 ל 2-3 סטים
גם תופס מה שנוח לך לי פשוט נוח במוט Vאחלה. תודה
חבל גם תופס?
שבוע 16 - B
סקוואט - 107.5X3X5 בסדר..
פרס - 42.5X4-4-2 אימון הבא יעלה
חתירה בדאמבלים למוות
הגעתי הביתה והייתי ממש רעב ולא היה לי כוח להכין אוכל ולמזלי אמא קנתה ממסעדה חזה עוף ופירה ואחותי הכינה פתיתים והיה חצי לאפה אז אכלתי מלא.
ֿ
צריך לקום בשש לעבודה KILL ME