הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף ~ המסע לשלוש פלטות סקוואט״:

עדכון לוג: 16/07/15

שבוע 16 - A

סקוואט - 110X3X5 קל מהמצופה

באנצ׳ - לא רוצה לדבר על זה

דדליפט - 120X5 כאב לי קצת הגב אחרי הסקוואט אז זה הציק קצת בדדליפט

טרייספס

עוד מעט סרטון של הסקוואט והדדליפט.

אוכל סיני אחרי האימון (יאמי)
אין דבר יותר כיפי מלחזור באופניים עם הרוח

קרא את שאר עדכון הלוג...
@אניארשאלה תודה על השחרורים המלבלבים שלך
@THE BEAR אתה יודע איזה אחוז זה סקוואט קל של אמצע שבוע?

אין מה לדבר על הבנץ' נדבר עליו כשתסיים SS 😃

מוניטין על המוזיקה!
אתה חייב דחוף לשפר את ההיפ דרייב והגלישה של הברכיים. זה הופך את הסקוואט שלך לנוראי ומסוכן בו זמנית

מוניטין על המוזיקה!
אתה חייב דחוף לשפר את ההיפ דרייב והגלישה של הברכיים. זה הופך את הסקוואט שלך לנוראי ומסוכן בו זמנית
תסתכל על הקליפ השני אולי שם רואים יותר טוב אם יש גלישה
@OFEKHA001 תביא מוניטין עוד מעט כוכב כסף 🤯

אז מה לעשות? יותר ברכיים לצדדים?
לתרגל את הירידה בצורה כזאת שהתחת ילך אחורה, המוט ישאר בכל התנועה מעל מרכז כף הרגל והברכיים לא יעברו את קצות האצבעות ביותר מ2-3 ס"מ. לתרגל מצידי במשקל גוף. מה שאתה עושה עכשיו זה הסיבה שאנשים מתלוננים שסקוואט פוגע בברכיים

לתרגל את הירידה בצורה כזאת שהתחת ילך אחורה, המוט ישאר בכל התנועה מעל מרכז כף הרגל והברכיים לא יעברו את קצות האצבעות ביותר מ2-3 ס"מ. לתרגל מצידי במשקל גוף. מה שאתה עושה עכשיו זה הסיבה שאנשים מתלוננים שסקוואט פוגע בברכיים
תסתכל רגע בקליפ השני פה
גם שם יש קריסה? הסרטון מיום שלישי

כן. אותה הבעיה. אין היפ דרייב כי אין סיבוב אגן.

כן. אותה הבעיה. אין היפ דרייב כי אין סיבוב אגן.
עם ההיפ דרייב אני יודע מה לעשות. אבל מה לעשות עם הקריסה? פתיחת ברכיים לצדדים יותר חזק אמור לסדר את זה?

עם ההיפ דרייב אני יודע מה לעשות. אבל מה לעשות עם הקריסה? פתיחת ברכיים לצדדים יותר חזק אמור לסדר את זה?
תקשיב, תתרגל את זה עכשיו במשקל גוף. תנסה לשבת ולהגיע למצב הזה
squat.png

ישלך מושג למה לפעמים אחרי הסקוואט הגב התחתון שלי קצת כואב לאיזה חצי דקה ואז הכל חוזר לרגיל?
אולי בגלל כל הפאקים שמצאתי בטכניקה שלך. אולי לא. אני לא יודע אני לא אורטופד/פיזיוטרפיסט.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית