עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע.. אחרי ss אוסיף נפחטוב.. לא אטיף לך מוסר על כך.. צורת מחשבה של ליפטר מתחיל 😉
אבל תזכור שבשלב מאוחר יותר תצטרך לטפל בנושא הלחיצות.
אם תרצה גם נפח בפלג הגוף העליון 😇
נראה שרוף אבל טעים 🍽️🥹
🤘אני יודע.. אחרי ss אוסיף נפח
בגלל שהכנתי על המנגל.. זה לא שרוףנראה שרוף אבל טעים 🍽️🥹
נראהבגלל שהכנתי על המנגל.. זה לא שרוף
די נו..בגלל שהכנתי על המנגל.. זה לא שרוף
מה אתה מאמין לונראה
😉
לא. הכנתי אתמול בפעם הראשונה על המנגלבטח לקח לך בערך 200 ניסיונות עד שהצלחת להוציא את זה שרוף בצורה נורמלית
לדעתי מדקאו עד ל2 כשלים ברצף ומשם טקססבכללי אני לא יודע אם אחרי ss לעשות טקסס/מאדקאוו או תוכנית מאושר שתכין אותי גם לתחרות..
כן... ☝️לא. הכנתי אתמול בפעם הראשונה על המנגל
טקסס בלחיצות ולינארית בשאר.בכללי אני לא יודע אם אחרי ss לעשות טקסס/מאדקאוו או תוכנית מאושר שתכין אותי גם לתחרות..
אבל צריך גם זמן הכנה לתחרות ואין כ״כ הרבה זמן.. בגלל זה אני חושב אחרי ss לבנות תוכנית עם אושר שגם תכין אותי לתחרות ואז אחרי התחרות אראה כבר..לדעתי מדקאו עד ל2 כשלים ברצף ומשם טקסס
אני חושב שאחרי שאני אסיים סס אני אעשה את זה ^טקסס בלחיצות ולינארית בשאר.
חשבת על זה?
ברור שזה בשביל החוויה. אבל אם אני יכול להוציא יותר אז למה לא?במשקלי העבודה שלך לא הייתי מתעסק בהכנה לתחרות. אם תתחרה, זה יהיה בעיקר בשביל החוויה ולא בשביל גביע, אז חבל שתהרוס שגרת אימונים בשביל זה.
ישמן חסר לך לא עולה לך הסקוואטאני חושב שאחרי שאני אסיים סס אני אעשה את זה ^
מה חסר.. עולה.ברור שזה בשביל החוויה. אבל אם אני יכול להוציא יותר אז למה לא?
ישמן חסר לך לא עולה לך הסקוואט
אני דווקא מעודד השתדלות גדולה יותר לקראת התחרות.ברור שזה בשביל החוויה. אבל אם אני יכול להוציא יותר אז למה לא?
לא לקלל בלוג שלי 😖כוסעמק