- פותח/ת השרשור
- #1,101
x7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף ~ המסע לשלוש פלטות סקוואט״:
עדכון לוג: 07/08/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 07/08/15
מ״ג 70.5
קרא את שאר עדכון הלוג...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מ״ג 70.5
55-57.5 התחלתי להוסיף עזר לטרייספס (החולייה החלשה בבאנצ׳) מקווה שזה יעזורעל כמה אתה תקוע בבנצ' ?
קודם תסיים אותה ואז תשאלמה אני אעשה אחרי SS בעצם?.. אין לי מושג חחח
מצד אחד חשבתי אולי אני אעשה את התוכנית של CANDITOTRAININGHQ של ה6 WEEKS,
נראה לי תוכנית מצויינת כי הוא מכילה שם בערך כל מה שצריך בשביל להתחזק (כן, לגדול זה חלק מלהתחזק)
או אולי טקסס בשילוב עם מדקאו.. אני חושב שאני אסייםSS לאחר מכן אתחיל תתוכנית של קנדיטו ואז טקסס עם מדקאו..
זה לא עוד הרבה זמן.. מקסימום חודשיים..קודם תסיים אותה ואז תשאל
בעקרון טקסס
איך אתה יכול בכלל לדעתזה לא עוד הרבה זמן.. מקסימום חודשיים..
מצד אחד זה באמת תלוי בהתקדמות שלי..איך אתה יכול בכלל לדעת
לא אתה לאמצד אחד זה באמת תלוי בהתקדמות שלי..
מצד שני אין לי עוד הרבההה להתקדם, ככה ש4 חודשים בתוכנית אני לא אהיה.
מאמין שזה ייקח חודשיים פלוס מינוס שבוע פה שבוע שם
אתה צריך להתחיל טקסס עם רצועות בנובמברמצד אחד זה באמת תלוי בהתקדמות שלי..
מצד שני אין לי עוד הרבההה להתקדם, ככה ש4 חודשים בתוכנית אני לא אהיה.
מאמין שזה ייקח חודשיים פלוס מינוס שבוע פה שבוע שם
איך אתה יכול לדעת מתי הוא יסייםאתה צריך להתחיל טקסס עם רצועות בנובמבר
Ss אני מקווה שתסיים בספטמבר ואז פשוט להתחיל טקסס רגיל ואז לעשות דילואד קטן ולשים רצועות
אם אני אסיים בדצמבר יש לי עוד 3 חודש לתחרות ואם אני אתחיל טקסס בנובמבר יש לי בערך חודש-חודש וחצי ככה בלי תוכנית (או טקסס כמו שאמרת)אתה צריך להתחיל טקסס עם רצועות בנובמבר
Ss אני מקווה שתסיים בספטמבר ואז פשוט להתחיל טקסס רגיל ואז לעשות דילואד קטן ולשים רצועות
פשוט טקסס כמו שאני הייתי עושה אחרי הss ואז ממשיך תטקסס אבל עם רצועות.אם אני אסיים בדצמבר יש לי עוד 3 חודש לתחרות ואם אני אתחיל טקסס בנובמבר יש לי בערך חודש-חודש וחצי ככה בלי תוכנית (או טקסס כמו שאמרת)
ככה שאני יכול לבחור תוכנית אחרת או להיות עם הטקסס לשלושת התרגילים..
יש אותה פה בפורטלפשוט טקסס כמו שאני הייתי עושה אחרי הss ואז ממשיך תטקסס אבל עם רצועות.
ברגע שתגיע למשקלים שתכננת פשוט תבקש ממני לשלוח לך תתכנית.
זה לא בדיוק ככה בשיטה של אושר
2.5 זה בפאוורקלין, בשאר זה 5 (אם היית מוריד תתוכנית בתבנית של האקסל היית רואה)זה לא בדיוק ככה בשיטה של אושר
ולא מעלים 2.5
אני הוספתי מקבילים וזה ממש עזר לי (המליצו לי פה בפורום)55-57.5 התחלתי להוסיף עזר לטרייספס (החולייה החלשה בבאנצ׳) מקווה שזה יעזור
לצערי חלק ממנה הייתה לתיקוני טכניקהלאן אתה ממהר אופק? חיים כבר כמעט חצי שנה בSS.
מצויין, כמתחילים הכי חשוב לנו לתת את כל הדגש על הטכניקה, אם נתחיל לחפף בטכניקה, התוצאות יהיו בהתאם.לצערי חלק ממנה הייתה לתיקוני טכניקה